Stránka 1 z 1

tankbag SW-MOTECH

Napsal: stř 04. kvě 2011 14:38:15
od tigerfilip
Zdar,
nema nekdo nahodou skusenost s tankvakmi SW-motech s tou podkovou pro uchyceni na nadrzi? Mam dilema, jesli se to vejde na tu nadrz freewa a nebude to branit v rizeni nebo pohodlnemu posedezi pri jizde?

http://www.sumotobrno.cz/www-webreal-cz ... ag-DAYPACK

Chci to na doklady a fotak a takove ti drobnosti co clovek chce nosit u sebe i kdyz odjede od motorky.. protoze v Cechách neni nic dostatecne privarene a zabetonovane... A tohle se mi jevi jako dobra alternativa i kvuli pohodli pri tankovani.
Diky za postrehy i pripadne skusenosti s použitím jiných tankvaku na freewindu.

Re: tankbag SW-MOTECH

Napsal: stř 04. kvě 2011 16:50:31
od Sinner
tigerfilip píše:Zdar,
nema nekdo nahodou skusenost s tankvakmi SW-motech s tou podkovou pro uchyceni na nadrzi?
Já se na to byl podívat když to "vylítlo" asi před rokem osobně a je to docela takové humpolácké a navíc to zabere dost místa v to m tankvaku. a ještě mi to připadá docela fórově vyrobené, měl bych strach že to uletí. Osobně neznám nikoho kdo by to měl.

Re: tankbag SW-MOTECH

Napsal: čtv 05. kvě 2011 1:07:13
od marst
Zkušenost s SW-MOTECH nemám, ale loni jsem kvůli dovolené pořídil vcelku levný tankvak EWOG cross. http://ewog.websnadno.cz/TANKVAKY.html

Dá se podle potřeby zvětšit nebo zmenšit. Akorát to uchycení bylo jentaktak. Musel jsem si nacvičit upevňování - přední popruh okolo krku řízení a zadní popruh takovou mezírkou pod nádrží. Při tankování jsem rozepl přezku a tankvak vyklonil na stranu. Když jsem nechával motorku na parkovišti, tak jsem tankvak nesundaval, pouze jsem si vzal cennosti k sobě a ostatní věci hodil do kufru.
Používal jsem ho pouze 1 týden na dovolené v Alpách, jinak jezdím jen se zadním kufrem. Proto mi stačil pouze takovýto obyčejný. Natáhl jsem si tam ještě zásuvku pro napájení mobilu (navigace), kterej jsem měl spolu s mapou pod slídou (musel jsem ho tam ale vždycky trochu prasácky přilepit izolepou, aby mi tam moc necestoval a byl co nejblíže řidítkům, abych na něj viděl :D )
Jinak tenhle tankvak na nádrž Freewinda pasuje krásně, jen se musí vždycky vyladit ty popruhy, aby nepadal ke straně. A samozřejmě není vodotěsný, takže při dešti tam nedávat mobily, foťáky apod. :)
Na takové to použití 1x za rok mi to stačí, ale kdybych ho používal častěji, tak by se mi líbilo spíš něco s jednodušším uchycením, jako má třeba ten SW-Motech.
Obrázek

Obrázek

Re: tankbag SW-MOTECH

Napsal: čtv 05. kvě 2011 20:40:32
od Chozze1
Jestli můžu doporučit, tak www.lojzo.cz Maximální spokojenost. Mám od nich tankvak a boční brašny. Není problém se s nimmi domluvit na jakýchkoli úpravách. Pokud budeš něco chtít, tak dej vědět, můj wind by mohl posloužit i jako kopyto. Mám to přímo k výrobci cca 3 km.