tankbag SW-MOTECH

Odpovědět
tigerfilip

tankbag SW-MOTECH

Příspěvek od tigerfilip »

Zdar,
nema nekdo nahodou skusenost s tankvakmi SW-motech s tou podkovou pro uchyceni na nadrzi? Mam dilema, jesli se to vejde na tu nadrz freewa a nebude to branit v rizeni nebo pohodlnemu posedezi pri jizde?

http://www.sumotobrno.cz/www-webreal-cz ... ag-DAYPACK

Chci to na doklady a fotak a takove ti drobnosti co clovek chce nosit u sebe i kdyz odjede od motorky.. protoze v Cechách neni nic dostatecne privarene a zabetonovane... A tohle se mi jevi jako dobra alternativa i kvuli pohodli pri tankovani.
Diky za postrehy i pripadne skusenosti s použitím jiných tankvaku na freewindu.
Uživatelský avatar
Sinner
Moderátor
Příspěvky: 1792
Registrován: stř 01. říj 2008 17:09:56
Kontaktovat uživatele:

Re: tankbag SW-MOTECH

Příspěvek od Sinner »

tigerfilip píše:Zdar,
nema nekdo nahodou skusenost s tankvakmi SW-motech s tou podkovou pro uchyceni na nadrzi?
Já se na to byl podívat když to "vylítlo" asi před rokem osobně a je to docela takové humpolácké a navíc to zabere dost místa v to m tankvaku. a ještě mi to připadá docela fórově vyrobené, měl bych strach že to uletí. Osobně neznám nikoho kdo by to měl.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
marst

Re: tankbag SW-MOTECH

Příspěvek od marst »

Zkušenost s SW-MOTECH nemám, ale loni jsem kvůli dovolené pořídil vcelku levný tankvak EWOG cross. http://ewog.websnadno.cz/TANKVAKY.html

Dá se podle potřeby zvětšit nebo zmenšit. Akorát to uchycení bylo jentaktak. Musel jsem si nacvičit upevňování - přední popruh okolo krku řízení a zadní popruh takovou mezírkou pod nádrží. Při tankování jsem rozepl přezku a tankvak vyklonil na stranu. Když jsem nechával motorku na parkovišti, tak jsem tankvak nesundaval, pouze jsem si vzal cennosti k sobě a ostatní věci hodil do kufru.
Používal jsem ho pouze 1 týden na dovolené v Alpách, jinak jezdím jen se zadním kufrem. Proto mi stačil pouze takovýto obyčejný. Natáhl jsem si tam ještě zásuvku pro napájení mobilu (navigace), kterej jsem měl spolu s mapou pod slídou (musel jsem ho tam ale vždycky trochu prasácky přilepit izolepou, aby mi tam moc necestoval a byl co nejblíže řidítkům, abych na něj viděl :D )
Jinak tenhle tankvak na nádrž Freewinda pasuje krásně, jen se musí vždycky vyladit ty popruhy, aby nepadal ke straně. A samozřejmě není vodotěsný, takže při dešti tam nedávat mobily, foťáky apod. :)
Na takové to použití 1x za rok mi to stačí, ale kdybych ho používal častěji, tak by se mi líbilo spíš něco s jednodušším uchycením, jako má třeba ten SW-Motech.
Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
Chozze1
Motorkář
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 29. črc 2010 12:06:45
Bydliště: Příkazy

Re: tankbag SW-MOTECH

Příspěvek od Chozze1 »

Jestli můžu doporučit, tak www.lojzo.cz Maximální spokojenost. Mám od nich tankvak a boční brašny. Není problém se s nimmi domluvit na jakýchkoli úpravách. Pokud budeš něco chtít, tak dej vědět, můj wind by mohl posloužit i jako kopyto. Mám to přímo k výrobci cca 3 km.
Odpovědět