BENZIN V MOTORU
BENZIN V MOTORU
čau chlapi, potřebuju poradit... měnil jsem olej, normalně jsem jezdil... Dneska mi přišlo, že je ho tam moc podle risky, tak jsem chtěl trochu upustit a místo oleje mi vytekl olej s benzínem... byly v tom i nějaký zbytky těsnění.. Neví někdo co s tím ? V poslední době motorka i hůř startovala.
-
- Big motorkář
Re: BENZIN V MOTORU
Zkus se mrknout zda nemas sekly plovak v karburatoru
Tenhle problém řešil Vitas, nějak to dával do kupy s Deepem. Zkus je.strou-da píše:čau chlapi, potřebuju poradit... měnil jsem olej, normalně jsem jezdil... Dneska mi přišlo, že je ho tam moc podle risky, tak jsem chtěl trochu upustit a místo oleje mi vytekl olej s benzínem... byly v tom i nějaký zbytky těsnění.. Neví někdo co s tím ? V poslední době motorka i hůř startovala.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Neřešil bych to ale v rubrice BAZAR
Ani jsem si nevšiml, zkusím to přesunout.Alf píše:Neřešil bych to ale v rubrice BAZAR
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Čau, kdysy jsem měl tenhle problém. Závada byla těsnění v palivovém kohoutu. Benzin protékal když moto stálo naplnil karbce a přes airbox natekl do motoru.strou-da píše:čau chlapi, potřebuju poradit... měnil jsem olej, normalně jsem jezdil... Dneska mi přišlo, že je ho tam moc podle risky, tak jsem chtěl trochu upustit a místo oleje mi vytekl olej s benzínem... byly v tom i nějaký zbytky těsnění.. Neví někdo co s tím ? V poslední době motorka i hůř startovala.
V suzuki prodávaj pouze celý kohout. Zkus sehnat někde starší.
Mam podobný problém....hlava v smútku.....po kontrole moto som zistil ze mam v oleji benzin ( nie malo ) dohodol som sa s mechanikom ten mi povedal ze motorka bola prechlastana ( ja sa tomu vobec nerozumiem tak som mechanikovy veril ) povozil som sa vsetko bolo vporiadku, pokazilo sa pocasie freewind stal dlhsie v garazi az raz vyšlo slnko nahodim sa do oblečenia s úsmevom ze prevetram hlavu, pridem k motorke pozrem olejoznak a baaac zase plný....volam mechanikovi ako je mozne ze je zase benzín v oleji...odpoved neni možné dones to sem pozreme sa nato...po týždni mi vola motorka hotova bola hrdza v karburatoroch ( neviem odkial, tankujem na pumpach a nadrz je plastova ) zradostou si idem pre moto jazdim si poldna stastny ze je to ok ....odlozim moto do garaze pracovne povinnosti po dlhsej dobe ( cca 2 tyzdne ) idem jazdit a co nenajdem? Benzin v oleji !!!! Zase ....cele zle ...moto berem druhemu mechanikovi na tretiu opravu asi tej istej chyby tak by som bol rad keby ste mi vedeli poradit na co vsetko sa ma chalan pozret a kde hladat PROBLÉM....uz ma nebavi nosit to po mechanikoch, platit vela € a na jazdiacich sa len pozerat
Palivový kohout - netěsní membrána. Třeba je tam jen nějaký bordel...Druhá věc jsou uzavírací jehly v plovákových komorách, které uzavírají přívod paliva do komor.Ty by měly realtivně zastavit přísun paliva. A navíc je tam údajně přepadová hadička z plovákových komor, aby se benzín z přeplavené komory nedostal do motoru - očividně to asi nefunguje.
Tieto tri moznosti su jedine co by to mohli spôsobovať? Chcel by som mechanikovi prostrednictvom vas aspon trochu poradit co skontrolovat aby to uz bolo dobre
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Potom to může být ještě palivový kohout nastavený do polohy PRI. Ale to je obecně známo, tak snad neee...rollo19 píše:Tieto tri moznosti su jedine co by to mohli spôsobovať? Chcel by som mechanikovi prostrednictvom vas aspon trochu poradit co skontrolovat aby to uz bolo dobre
Nie nie vtom to neni mam ho na polohe on
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
tady to vitas psalvitas píše:Čau, kdysy jsem měl tenhle problém. Závada byla těsnění v palivovém kohoutu. Benzin protékal když moto stálo naplnil karbce a přes airbox natekl do motoru.strou-da píše:čau chlapi, potřebuju poradit... měnil jsem olej, normalně jsem jezdil... Dneska mi přišlo, že je ho tam moc podle risky, tak jsem chtěl trochu upustit a místo oleje mi vytekl olej s benzínem... byly v tom i nějaký zbytky těsnění.. Neví někdo co s tím ? V poslední době motorka i hůř startovala.
V suzuki prodávaj pouze celý kohout. Zkus sehnat někde starší.
x x x jinak to neumim
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Hale, potkal jsem se o víkendu s jedným freewinďákem, říkal, že na ty internety není, ale ať vzkážu, jak on vyřešil protékající kohout. Dal tam tento elektromagnetický ventil, napojil ho na 12V, které se objeví pod sedlem při otočení klíčku a je po problému.
http://www.heureka.cz/exit/rojka-autohi ... b18431ec16
http://www.heureka.cz/exit/rojka-autohi ... b18431ec16
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.