jaky ladeny výfuk ???
jaky ladeny výfuk ???
Čau , na netu jsem jich našel spoustu , ale potřebuju od vas typ , ktere jsou vhodné na Freewa.
Díky
Díky
Re: jaky ladeny výfuk ???
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
- yuri13
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Příští neděli bych si měl jet do Rožmitálu pod Třemšínem pro laďák od KOVO Květoň.. Typ viz. níže.. B-)
http://www.kovokveton.cz/index.php/katalog/agresor1
Tak koukni, několik Freewinďáků už ho vozí.. Má dB killer, homologační značky a jsou schopní zachovat i držáky na origo kryt.. Cena komplet včetně mezisvodu je prý do 6000,- Kč..
Btw, asi nikdo z vás, kolegové, nebydlí poblíž Rožmitálu, co?
http://www.kovokveton.cz/index.php/katalog/agresor1
Tak koukni, několik Freewinďáků už ho vozí.. Má dB killer, homologační značky a jsou schopní zachovat i držáky na origo kryt.. Cena komplet včetně mezisvodu je prý do 6000,- Kč..
Btw, asi nikdo z vás, kolegové, nebydlí poblíž Rožmitálu, co?
K čemu je to dobrý?
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Krásný zvuk,jsem z lidí kterým se líbí ten zvuk motoru netlumený hromadou vaty a přepážekTwin píše:K čemu je to dobrý?
x x x jinak to neumim
Jsem divnej, z ST šel dolů první karbonovej laďák.
možná mne uráželo, že byl hlučnější než já
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Jo protože cestuješ dlouhý štreky a to ti pak hučí pekne v palici ale ja jezdím tak kolem komína a tak se mi to líbí a kdxž jedu dál tak dám db kiler a je to.Ale musím přiznat že moje SV má při otevřeným ladáku a kn filtru o hodne lepší prubech vykonu ješte jsem dal ATRE pro vyřazení omezení vykonu na 2,3 kvalt a je to znátSinner píše:Jsem divnej, z ST šel dolů první karbonovej laďák.
x x x jinak to neumim
Já ho mám na plašení zajíců a na to aby mě ve městě plechovkáři slyšeli.Do práce jezdím přes Zvonařku(v Brně nejhorší ulice) a pak na Černovický terasy(tam měl stát AMAZON).Zajíci tam hrají ruskou ruletu,denně jedna mrtvola.S originálem sem se málem zabil.Ted' zavčas zdrhají.A když se jim nechce,pustím plyn,pár výstřelů a sou v trapu.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
Já bych byl radši kdyby se ten originál dal ještě nějak utlumit.
Když se někdy dostanu mimo asfaltky, tak je mi pak blbý že dělám takovej randál.
Když se někdy dostanu mimo asfaltky, tak je mi pak blbý že dělám takovej randál.
- LiborZ
To přeháníš. Možná se Ti blížil, ale hlučnější byl těžko Jedině že by jsi použil vlastní db killer - spuštěné hledí přilbySinner píše:Jsem divnej, z ST šel dolů první karbonovej laďák.
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Jen jsem tak přemýšlel, že bych mohl nějakou freewindí spojku využít, aby přistavila Květoňovi motorku místo mě a já tam nemusel.. Samozřejmě bych to nechtěl zadarmo.. Ale pak jsem si to rozmyslel s tím, že si tam udělám výšlap po okolí.. I když celá procedura výroby a montáže se prý "snad" vejde do 7-mi hodin..hroch píše:já jo Proč?
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to už jsme jednou delaly akorát ja už nemám wetraka ale SV zajdi si na šibeniční vrch tam stojí soukromá šibenice asi 1km od rožmitalu jestli teda ješte stojíyuri13 píše:Jen jsem tak přemýšlel, že bych mohl nějakou freewindí spojku využít, aby přistavila Květoňovi motorku místo mě a já tam nemusel.. Samozřejmě bych to nechtěl zadarmo.. Ale pak jsem si to rozmyslel s tím, že si tam udělám výšlap po okolí.. I když celá procedura výroby a montáže se prý "snad" vejde do 7-mi hodin..hroch píše:já jo Proč?
x x x jinak to neumim
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to je vlastně pravda.. Já tam jezdil jako kluk na tábory k Sobeňskému rybníku.. Dík za tip, budu tam míst spoustu času ho najít..hroch píše:jo tak to už jsme jednou delaly akorát ja už nemám wetraka ale SV zajdi si na šibeniční vrch tam stojí soukromá šibenice asi 1km od rožmitalu jestli teda ješte stojíyuri13 píše:Jen jsem tak přemýšlel, že bych mohl nějakou freewindí spojku využít, aby přistavila Květoňovi motorku místo mě a já tam nemusel.. Samozřejmě bych to nechtěl zadarmo.. Ale pak jsem si to rozmyslel s tím, že si tam udělám výšlap po okolí.. I když celá procedura výroby a montáže se prý "snad" vejde do 7-mi hodin..hroch píše:já jo Proč?
Zdravím, chci se zeptat na laďák bez homologace . Chápu, že v Rakousku si ani neškrtnu a na STK raději hodit originál , ale zajímá mě spíše přístup PČR. Jedná se o výfuk Dominator. Diky