Stránka 1 z 1

dovolena

Napsal: úte 06. led 2009 23:51:54
od remus
Ahoj-uvažuji letos spustit se někam směrem na Rumunsko,Ukrajinu,Rusko-nemněl by někdo chut se přidat?

Re: dovolena

Napsal: stř 07. led 2009 4:35:29
od Sinner
No, já budu upřesňovat termín dovolené v únoru, a předběžný plán říká že budu přejíždět v červenci z Chorvatska přes Balkán do Řecka a potom spět do Čech. Tak by jsme mohli třeba někde kousek jet spolu. Ale to je zatím ve hvězdách jak to bude. Mám toho nějak moc. Tak nechci slibovat. Ale v patrnosti t povedu. :-)

Re: dovolena

Napsal: stř 07. led 2009 7:50:52
od remus
To planujes solo akci nebo vic moto?na kolik dnu to vidis tu svou akci?

Re: dovolena

Napsal: stř 07. led 2009 19:17:57
od Sinner
remus píše:To planujes solo akci nebo vic moto?na kolik dnu to vidis tu svou akci?
Je to trochu složitější :)
Asi takhle, s uzavřenou skupinou motorkářů (Mořští koníci) jedu do Chorvatska, pravděpodobně na 5 dní pro ně i s cestou tam a zpět do Čech, ale já se tam ve chvíli kdy oni pojedou domů oddělím.
Jiná parta, pojede autem mezi tím do Řecka. Tam já bych chtěl přes Balkán přejet připojit se, a společně bychom jeli asi ke kamarádce co má na Krétě cestovku, pak bych s nimi jel domů. Taky se může stát, že druhá parta nepojede a pojedu někam (kamkoli) sám. Přesný termín odjezdu do Chorvatska nebudu vědět dříve jak 14 února. Je pravděpodobné, že odjezd do Chorvatska bude někdy okolo svátků 6.7. 2009, celé to vidím maximálně asi na 21 dní i s 2 denní rekonvalescencí doma, před nástupem do práce. ;)

Re: dovolena

Napsal: stř 07. led 2009 23:51:35
od remus
AA tak to už chce dobrou synchronizaci ;) mně láká jízda tak ve dvou -třech motorkách-ideál kam vítr a gps zavane,původně jsem myslel že vyrazím na přelomu května-června-jenže se ukázalo ,že to budu zrovna "nepostradatelný" v práci.Tak uvidím-snad se to nějak vyvrbí