Dobrý den,
mohu se zeptat, jestli někdo neví, jestli existuje , nebo jestli pasuje nějaký jiný kryt řetězu, než co je na Freewindu originál ?
Děkuji T.
Kryt řetězu
Re: Kryt řetězu
Pokud je mi známo tak není žádná náhražka, ale určitě by to neměl bejt problém nechat někde udělat, taeda pokus nejde i o to lízátko.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Bez lízátka by se asi dalo žít.Sinner píše:Pokud je mi známo tak není žádná náhražka, ale určitě by to neměl bejt problém nechat někde udělat, taeda pokus nejde i o to lízátko.
- LiborZ
Trochu mimo původní dotaz. Celkem by mě zajímalo, proč výrobci motorek nepoužívají plně zakrytovaný řetěz? Na jawce jsem byl s tímto řešením maximálně spokojen...
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Třeba kvuli tomu, že by to vypadalo blbě ? ... Ne řekl bych že kvuli udržbě a taky kvuli možnosti prodření ve vyšších rychlostech.. nehledě na to, že při vyšší rychlosti by tření mohlo způsobit rozehřátí vazelíny uvnitř a možné zanesení zadního kola...
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že kvůli tomu, že je složité ho vyrobit tak, aby splňoval nějaké dnešní normy a navíc by byl stejně oproti klasickému krytu dražší na výrobu.. :/ Evt. by mohl být také problém s velkou délkou odpružení, kde řetěz přichází téměř do styku s kloubem kyvky, takže by se nevešly manžety a tak..