Zadrhává se startér za studena
Zadrhává se startér za studena
Čau ,
tady přes forum se to zadrhávání startéru špatně vysvětluje . Občas to udělá takovej zvuk zaseknutí , skřípnutí ( říkám , nevím jak to správně nazvat ) . Taky , když se v létě venku ochladí , tak to dlouho točí . Přitom Freewind byl na seřízení .
Poraďte , jak to řešit
Dík
tady přes forum se to zadrhávání startéru špatně vysvětluje . Občas to udělá takovej zvuk zaseknutí , skřípnutí ( říkám , nevím jak to správně nazvat ) . Taky , když se v létě venku ochladí , tak to dlouho točí . Přitom Freewind byl na seřízení .
Poraďte , jak to řešit
Dík
Re: Zadrhává se startér za studena
Ahoj jeto poměrně častá závada. Deep to umí odstranit, ale není to práce na hodinku. Jak netuším.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Jj, při opravě se musí ale sundat výfuk, nebo tak něco.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych zkusil baterku protože když je slabší tak sebere starter štavu a huř chytá a jestli je dobra tak rozborka
x x x jinak to neumim
Startér té baterce strašně ubírá , to jo , ale neubíral by baterce tak moc , kdyby se nezadrhával ,
Strašně mě to štve , když to najednou nestartuje ...
Ten nápad s ložiskama , po tom se poptám ,
ale pište další rady
Strašně mě to štve , když to najednou nestartuje ...
Ten nápad s ložiskama , po tom se poptám ,
ale pište další rady
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Vím že kdosi tu měl problém se startérem. Přestal mu úplně startovat. Nakonec zjistil, že akorát totálně zabordelenej... Zkusil bych ho vyhodit ven a mrknout na něj.
Ten problém s ložiskama je ve většině případů takový skřípavý, pískavá zvuk při točení startérem. Ale aby se zadrhával skrz ložiska, to už by musel být teda totál stav...
Ten problém s ložiskama je ve většině případů takový skřípavý, pískavá zvuk při točení startérem. Ale aby se zadrhával skrz ložiska, to už by musel být teda totál stav...
D@VE
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
...stalo se mi to dneska. Ráno prostě chci startovat a nic, jen cvaklo relátko. Tak jsem to odpoledne rozebral a vypadalo to takhle:
Celý jsem to rozebral, vyndal uhlíky, opiloval je, vyčistil jsem to, složil jsem to zpátky a startuje parádně a tiše Ušetřeno dle partsdepot.cz cca 17000kč !!!
Celý jsem to rozebral, vyndal uhlíky, opiloval je, vyčistil jsem to, složil jsem to zpátky a startuje parádně a tiše Ušetřeno dle partsdepot.cz cca 17000kč !!!
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Škoda, že jsi nevyfotil i po vyčištění. Jinak docela síla.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Na to už jsem neměl sil Byl jsem rád, že jsem to do večera složil, abych nemusel jet do práce ráno autem.
Každopádně teď jsem koukal na partsdepot a šlo by tohle všechno opravit výměnou tý sestavy co je na fotce - držák uhlíků, uhlíky (1220kč), pružinky přítlaku uhlíků (pokud by byly špatný nebo praskly při vyndavání) 90kč kus, 2x těsnění víčka startéru 70kč kus.
Takže vlastně kompletní repase cca do 2000 i s poštou za díly.
Každopádně teď jsem koukal na partsdepot a šlo by tohle všechno opravit výměnou tý sestavy co je na fotce - držák uhlíků, uhlíky (1220kč), pružinky přítlaku uhlíků (pokud by byly špatný nebo praskly při vyndavání) 90kč kus, 2x těsnění víčka startéru 70kč kus.
Takže vlastně kompletní repase cca do 2000 i s poštou za díly.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.