Internet v mobilu.
Internet v mobilu.
Zkouším různé druhy internetu v mobilu, zatím jsem vyzkoušel T-mobile a nyní Vodafon. Používám Asus p750 a Nokia 6300. V Nokii používám Operu, v Asusu Operu a Explorer. Osobně mi přijde, že Vodafon je podstatně svižnější, ale nejdou posílat příspěvky třeba tady na fórum. Zkoušel jsem občas něco udělat z telefonu ale nedalo se skoro nic. Je to ovšem naprosto super když potřebujete vyhledat spojení přes IDOS, chcete kouknout na email, najít něco v encyklopedii. Další věc která mě docela překvapila že Nokia má daleko lepší způsob pro přihlašování na stránky. Asus mi nedovolí psát přístupová hesla s klávesnice telefonu, ale musím na dotekovou klávesnici obrazovky. A to je děsnej opruz Celkově sem docela nadšenej. Jen pozor když si to budete aktivovat (ten balíček na půl roku zdarma u Vodafonu) počkejte na potvrzení aktivace sms než jej začnete používat. Jednu kartu mi to aktivovalo okamžitě a druhou víc jak po 22 hodinách. Tak aby jste si nevyrobili nějaký strašný účet.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!