panceřový trubky
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
panceřový trubky
tak jsem si pičus jeden přerval při vyprošťování motky zapadlé v bažině jednu z předních
brzdových trubek ( pancéřek ) . Protože jsem teď investoval 3,5 tis do gum, na novou trubku
za cca 1.000-1.500 není. No nic, dostal jsem k motce i originální gumový, nejsou vůbec zpuchřelý,
říkám si, není zle, dám je tam. Dal jsem je tam, netečou, říkám si dobrý.........
...ale oproti těm panceřkám to teda není žádná hitparáda. Dřív motka brzdila o dost lépe....
Takže kdo je nespokojený s brzdným účinkem originálu, výměna za panceřky je řešením.
Maty
brzdových trubek ( pancéřek ) . Protože jsem teď investoval 3,5 tis do gum, na novou trubku
za cca 1.000-1.500 není. No nic, dostal jsem k motce i originální gumový, nejsou vůbec zpuchřelý,
říkám si, není zle, dám je tam. Dal jsem je tam, netečou, říkám si dobrý.........
...ale oproti těm panceřkám to teda není žádná hitparáda. Dřív motka brzdila o dost lépe....
Takže kdo je nespokojený s brzdným účinkem originálu, výměna za panceřky je řešením.
Maty
Re: panceřový trubky
Ja ti rikal Bohumile" Nejezdi do tych bazin! Asfalt je tve misto!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Na kolik by tak cca přišly pancéřky na Winďáka? Hadice zatím zpuchřelé nejsou, ale myslím, že brzy přijde jejich čas..
- šimi
Mrkni sem : http://www.wemoto.cz/bikes/suzuki/xf_65 ... ind/97-99/yuri13 píše:Na kolik by tak cca přišly pancéřky na Winďáka? Hadice zatím zpuchřelé nejsou, ale myslím, že brzy přijde jejich čas..
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- martinbrejcha
[quote="šimi Mrkni sem : http://www.wemoto.cz/bikes/suzuki/xf_65 ... ind/97-99/[/quote]
no, raději bych kupoval podle délky. Pokud máš podložky pod řidítkama a jiný řídítka,
nemusely by originály délkově stačit.........Takže si raději změř kolik potřebuješ a objednej délku.
Maty
no, raději bych kupoval podle délky. Pokud máš podložky pod řidítkama a jiný řídítka,
nemusely by originály délkově stačit.........Takže si raději změř kolik potřebuješ a objednej délku.
Maty
- šimi
no, raději bych kupoval podle délky. Pokud máš podložky pod řidítkama a jiný řídítka,martinbrejcha píše:[quote="šimi Mrkni sem : http://www.wemoto.cz/bikes/suzuki/xf_65 ... ind/97-99/
Maty[/quote]
Psal jsem to hlavně proto aby měl představu o ceně.
Všude dobře,doma manželka...
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Díkes! Řidítka mám sice neorigo od WRP, ale jsou rozměrově stejný.. Možná o maličko vyšší.. Ale origo hadice tam dostačuje s pěknou rezervou, takže by mi stačily i pancéřky z Wemoto od Šimiho.. Ale je dobré zdůraznit, že změna řidítek může vyžadovat i změnu hadic, evt. lanek.. Jednomu kamarádovi jsem to poradil když jsem to kdysi zjistil a zachránilo ho to před špatným nákupem..
Btw.. Nové hadice včetně šroubů koukám cca 2500,- Kč.. To není zrovna málo.. Ale zas tipuju, že by mě mohly přežít..
Btw.. Nové hadice včetně šroubů koukám cca 2500,- Kč.. To není zrovna málo.. Ale zas tipuju, že by mě mohly přežít..
- martinbrejcha
pokud nezahrabeš motku v blátě a nebudeš ji muset několik metrů strkat po boku,
abys jí mohl vyprostit.........
Maty
Maty
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Mě stačilo ji nedávno tahat z mazlavýho pole po dešti.. A to to mám o pár desítek kilo lehčí, jak ty..martinbrejcha píše:pokud nezahrabeš motku v blátě a nebudeš ji muset několik metrů strkat po boku,
Maty
- martinbrejcha
ještě jeden postřeh, jak jsem narychlo dával ty gumový originální hadice, nedal jsem k jednomu z kotoučů hadici do takovýho toho držáku na vidlici. Do jednoho jo, do druhýho ne, neboť jsem potratil šroubek. Na krocanovi, ráno před vyjížďkou, jsem to zjistil,i že ta neupevněná hadice je dost nahlodaná od přední gumy.......a to po cca 50 najetých kilometrech
Proto lidi zkontrolujte, jestli máte hadice dobře zajištěný, aby se nedotýkaly kola.....
Maty
P.S. je pravda, že já mám oproti vám asi o dost agresivnější vzorek na hlodání hadice, ale zub času je kurva
Proto lidi zkontrolujte, jestli máte hadice dobře zajištěný, aby se nedotýkaly kola.....
Maty
P.S. je pravda, že já mám oproti vám asi o dost agresivnější vzorek na hlodání hadice, ale zub času je kurva