luckyus1
Re: luckyus1
Super. Toz vitaj a vela dobrych km.....
Co si jazdil predtym?
Co si jazdil predtym?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
No kdysi Jawy,250,350 a chvíli půjčenou 500,ale před 15 lety
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
tak vítej a užívej koukam taky kousek od nas kolem Prahy se to rozrustá pěkně
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Na freewinda kombi od PSI a silniční boty ? Docela mi to nesedí, a upekl bych se ... ale ochrana je dozajista vědší než u textilu... to se musí nechat
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
Jo člověk se cejtí velmi bezpečně a o to jde především,mimoto ty hadry jsem pořídil za velmi slušnou cenu a zas tak vedro v tom také není.Freewa jsem pořídil díky Sinnerovi a za to mu dík,jsme kolegové z práce.
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Závidím já bych si ve svojí skříni dokázal představit jak textilní hadry co mám, tak i kombošku V textilu bych cestoval a jezdil do školy, a kombi bych si bral když se jedu vyřádit do zatáček, páč bych měl ješte vedší pocit bezpečí než mám nyní (kombi se neroztrhá) .... PS.: nedivím se že se opravdu cítíš bezpečne, jednou jedinkrát jsem jel na Freewindu v jeansech a opravdu jsem se bál :-/
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
jo v jeansech jezdím běžně a nebojim se to ani naklanět věřit si musíš v jakekoli situaci
Ha, hrdinů jsou plný hřbitovy. Já osobně se bojímZeusik píše:jo v jeansech jezdím běžně a nebojim se to ani naklanět
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Přesně,, když jsem měl ješte 125 ccm, tak jsem jezdil v jeansech, a citil jsem se bezpečně a jezdil jsem na stupačku ... a pak jsem spadl a zbrousil jsem si koleno tak, že sem si skoro poškrábal češku a ješte ted v nem mám vodu a občas mě boli... Neměl jsem peníze a tak jsem jezdil dál, ale jako připosranej... a na Freewinda jsem od začátku co ho mám sedl v jeansech jen jednou.... proste se necítím bezpečně a bojím se to klopit, protože vím, že kdyby mi tahle mašina přimáčkla koleno, tak ho mam na maděru a už mi to stačilo... NEvím proč, ale jak mám hadry vubec se nebojím, a jezdím i freewinda na stupačku Prostě mám pocit jako v brnění... a Mít navíc koženou kombinézu na blbnutí do zatáček, tak se nebojím vůbecSinner píše:Ha, hrdinů jsou plný hřbitovy. Já osobně se bojímZeusik píše:jo v jeansech jezdím běžně a nebojim se to ani naklanět
Lidi neblbnete.....
Na dovolenke v Taliansku - a teda presiel som ho 2/3, som nevidel motorkarov po meste jazdit inak ako v kratasoch, trickach, rifliach....
Ano strelci co sa vracali z vyjazdu boli v komboskach a turisti na dialnici v plnej zbroji... Ale mestski a primestski presuvaci mali prilbu a potom NIC motorkarske uz nemali. Nestresujte... Jazdite ako ludia a pohoooda.
Tento rok som hafo kilometrov urobil v rifliach a letnej moto bunde.
P.S.: Prehriaty organizmus je nebezpecna svina....
Na dovolenke v Taliansku - a teda presiel som ho 2/3, som nevidel motorkarov po meste jazdit inak ako v kratasoch, trickach, rifliach....
Ano strelci co sa vracali z vyjazdu boli v komboskach a turisti na dialnici v plnej zbroji... Ale mestski a primestski presuvaci mali prilbu a potom NIC motorkarske uz nemali. Nestresujte... Jazdite ako ludia a pohoooda.
Tento rok som hafo kilometrov urobil v rifliach a letnej moto bunde.
P.S.: Prehriaty organizmus je nebezpecna svina....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Nápodobně.. Jeansy byly dobrý tak na pionýra, tady už je to trochu málo, ale budiž.. Já říkám, že na motorku jedině dlouhý rukáv i noháv (alespoň teda ty jeansy), rukavice (byť bezprstové) a boty co samy od sebe nepadají (takže ne sandály, žabky, apod.).. O helmě ani nemluvě.. Já osobně jezdím v plné zbroji už od pionýra a za jakéhokoliv počasí a vždycky jsem byl nakonec rád, že jsem ji měl..Sinner píše:Ha, hrdinů jsou plný hřbitovy. Já osobně se bojímZeusik píše:jo v jeansech jezdím běžně a nebojim se to ani naklanět
Na motorku patří věci pro motorkáře.. Kdo vypadá, když to tak vezmu, jako frajer? Borec v kůži, neco mončičák v hawajských kraťasech, tričku a žabkách? Já mám v tomhle jasno..
Heh.. Zde možno vidět, co se při pádu děje s kevlarovými jeansy, natož s obyčejnými.. http://motoride.sk/c/3290/test-obleceni ... -koze.html
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
yuri13 píše:Nápodobně.. Jeansy byly dobrý tak na pionýra, tady už je to trochu málo, ale budiž.. Já říkám, že na motorku jedině dlouhý rukáv i noháv (alespoň teda ty jeansy), rukavice (byť bezprstové) a boty co samy od sebe nepadají (takže ne sandály, žabky, apod.).. O helmě ani nemluvě.. Já osobně jezdím v plné zbroji už od pionýra a za jakéhokoliv počasí a vždycky jsem byl nakonec rád, že jsem ji měl..Sinner píše:Ha, hrdinů jsou plný hřbitovy. Já osobně se bojímZeusik píše:jo v jeansech jezdím běžně a nebojim se to ani naklanět
Na motorku patří věci pro motorkáře.. Kdo vypadá, když to tak vezmu, jako frajer? Borec v kůži, neco mončičák v hawajských kraťasech, tričku a žabkách? Já mám v tomhle jasno..
Heh.. Zde možno vidět, co se při pádu děje s kevlarovými jeansy, natož s obyčejnými.. http://motoride.sk/c/3290/test-obleceni ... -koze.html
jjj svata pravda každý strujce svého štěstí ))
samo že nejezdím v jeansech pořad když se jedu vyřádit do zataček tak taky beru moto kalhoty ale do Prahy to mam 20km a v Praze jezdim mezi auty relativně pomalu v kolonach
Padnul jsem vim jak to boli a jak kuže zmyzne rychle z kotníku ale znateto pařit se mi nechce a jezdím zatím s rozume