Brašny

Odpovědět
KOMETA
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Brašny

Příspěvek od KOMETA »

Máte někdo tip na nějaké brašny na motorku? Které jsou dobré? Potřebovala bych nějaké koupit na to naše TDMko :-)
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Brašny

Příspěvek od Sinner »

Petro měl jsem oxfordy, nyní je má Maty. Za mne mohu říci, že to není moc dobrá volba. Hodně toho poberou v případě pádu, a jsou flexibilní. Tím výhody končí. Promoknou, jsou snadno zcizitelné, inastalace také není úplně ideální. Dal bych přednost originál winracku aby obyčejný držák nehyzdil TDM a plastovejm kufrům.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
KOMETA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOMETA »

Sinerku asi máš pravdu,,,budem muset o tom popřemýšlet,
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Ahoj,
¨za mne určitě plastový kufry....jdou sehnat použitý i nový od 5 - 6 tis...s jistotou...a držáky jistě podle foto nebo po zapůjčení...od někoho...spíchne tvůj šikovnej muž...nebo si držáky koupíš přes net...muž je okoukne a druhej den je pošleš zpět že to nesedí nebo tak něco...já se pachtil s držáky na Freeva...z nějakjech jinecch držáků...a nic moc...než na to příjdeš....ale drželo to...
dlouho jsem v hlavě šetřil a hledal použitý brašny nebo nový....na ho....no :evil:
počítej že do brašen a držáků investuješ cca 2 - 3 tis......
a kufry s držákem cca 6 - 8 tis....ale máš klid, nebojíš se že chčije, je to zamnknutý na motce, přenošení a vycvaknutí je ihned
nic pracně neodmontováváš a prostě to vypadá jako motorka s kuframa krásně....výdrž bude delší...akorát to nesmíte často házet po Albánských horách jako Foxík :lol: :lol: :lol:
určitě investujte do GIVI...a nebudete litovat......já byl na Freewovi s kufríčkama mooc spokojenej...a to jezdím sám...nyní je adoptoval Vitas.... ;)
no a protože je moje motka spíše koníček....tak jsem našetřil a na netu našel akci na Givi.....a byly doma
co bych pro MILÁŠKA neudělal :lol: :lol: :lol:
jo jinak Kometa je denně v práci...mám tam klíče od Tranzita...a to je čest.....takže denně makám s Brňákama :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: díky a pa v Liberci....pokud chceš najdu ti kontakt na týpka s slevou na Givi
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
KOMETA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOMETA »

Ahoj :-) Plukovníku.
My sice vyrážíme jednou za čas,ale jak to tak vidím,tak asi opravdu ty kufry :-).O držáky se nebojím,Milan je udělá,chce pod ně ještě krabici udělat na nářadí,,málo místa na TDmku,,Kawa měla super úložní prostor pod sedlem :-) ;) .
Do Albánie se naštestí nechystám,takže bych je neměla ztratit jak Foxík :lol: .Já kdybych tam jela,po takové cestě co jsem viděla,ležím za první zatáčkou!!!! :shock:
Givi kufr máme v zadu,takže boční sestřičky se budou hodit :-) Jak píšeš motorečka je sice mazílek,,,ale jak to tak vypadá pořídíme ji sourozence :-) Aby nebyla chuděrka samotná :-)
Kdyby jsi měl ten kontak,,budu ráda :-)
Tak Brnáci v Liberci každej den :-) Tak to je dobrý!!!! :P
Musím dovést i Jahodě :-) Byl smutnej že sem dala Tobě a jemu né!!! :shock: :shock: :shock: :D
Měj se krásně, těším se do Liberce!! :D Tam sem byla naposled se školou :-) Byly jsme tam na Ještědu :-D a to už je hodně dlouhá doba :o :o
Zeusik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeusik »

Ja mám taky brašny ale asi bych šel do kufru příště. Nemůžeš zastavit nikde a bez obav si zajit do kramu aby tě někdo nevybral montáž nic moc :-( a to je taky použiju jen tak dvakrat do roka :-) zatím stačí a v budoucnu až někdy bude nová moto budou asi i kufry :twisted:
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Bocnym kufrom nemozem uz dlhsie prijst na chut. Skor zadny topcase a tankvak na nadrz.
Ale je pravda, ze jazdim sam a nadrz mam kovovu... :-)
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
KOMETA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOMETA »

kanko00 píše:Bocnym kufrom nemozem uz dlhsie prijst na chut. Skor zadny topcase a tankvak na nadrz.
Ale je pravda, ze jazdim sam a nadrz mam kovovu... :-)
Tankvak,,máme taky,,ale já přes něj nevidím na budíky :-((((( a když jedem dva ,máme stejně málo místa :-) asi začnu brát bratránka s BMW každej sraz sebou a budu bez starosti :shock: :D a ještě budu mít co pít :P
šimi

Příspěvek od šimi »

Nebo si pořiďte hliníkové kufry tady od toho pána.Má docela zajímavý ceny. :
http://alu-milanek.webnode.cz/neco-o-mne/
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Al kufre na TDM asi nie. Ani na mojho Versysa..... Tam plastaky od givi.
šimi

Příspěvek od šimi »

kanko00 píše:Al kufre na TDM asi nie. Ani na mojho Versysa..... Tam plastaky od givi.
Koukni mu do fotogalerie.Sám jsem se divil na jaké motorky je dělal. :shock:
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
J-Fox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J-Fox »

Tak na některých motorkách to je docela mazec.
To mi připadá asi jako dát za 800 GS páva.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
J-Fox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J-Fox »

Petra píše:Ahoj :-) Plukovníku.
My sice vyrážíme jednou za čas,ale jak to tak vidím,tak asi opravdu ty kufry :-).O držáky se nebojím,Milan je udělá,chce pod ně ještě krabici udělat na nářadí,,málo místa na TDmku,,Kawa měla super úložní prostor pod sedlem :-) ;) .
Do Albánie se naštestí nechystám,takže bych je neměla ztratit jak Foxík :lol: .Já kdybych tam jela,po takové cestě co jsem viděla,ležím za první zatáčkou!!!! :shock:
Givi kufr máme v zadu,takže boční sestřičky se budou hodit :-) Jak píšeš motorečka je sice mazílek,,,ale jak to tak vypadá pořídíme ji sourozence :-) Aby nebyla chuděrka samotná :-)
Kdyby jsi měl ten kontak,,budu ráda :-)
Tak Brnáci v Liberci každej den :-) Tak to je dobrý!!!! :P
Musím dovést i Jahodě :-) Byl smutnej že sem dala Tobě a jemu né!!! :shock: :shock: :shock: :D
Měj se krásně, těším se do Liberce!! :D Tam sem byla naposled se školou :-) Byly jsme tam na Ještědu :-D a to už je hodně dlouhá doba :o :o
Brasny jsem měl a už nikdy víc.
Třeba Českém Švicarsku jsme přijeli do kempu vyprahlý, tak rychle do hospody. Přišel slejvák a všechny věci v brašnách promáčený.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Foxiku a z toho plynie poucenie! Nie brasne su zle! Ty nemas chodit do hospody ked prsi... :lol:
Twin
Big motorkář

Příspěvek od Twin »

Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

No voe vidíš---mazejte tam a kupujte :!: :!: :!: :!: dobrá cena za celek!!!!!!!!!!a ještě k toku tak blízko!!!!!to se nepovede každej den!!!! :mrgreen: :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
KOMETA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOMETA »

:-) jdu tam brnknout :-))))) já je koupím a pak zjistím že nepojedu do Liberce :-)))) :evil:
martinbrejcha

Příspěvek od martinbrejcha »

Sinner píše:Petro měl jsem oxfordy, nyní je má Maty. Za mne mohu říci, že to není moc dobrá volba. Hodně toho poberou v případě pádu, a jsou flexibilní. Tím výhody končí. Promoknou, jsou snadno zcizitelné, inastalace také není úplně ideální. Dal bych přednost originál winracku aby obyčejný držák nehyzdil TDM a plastovejm kufrům.
hmmm, já si na ně zvyknul a dobrý. Cestou na SK jsem jel hodinu v dešti, měl jsem na nich nasazený kryty a dobrý, nepromokly. Už jsem i vychytal upevnění, jsou háklivý na vyvážení. Musejí být cca stejně naládovaný, jinak se svažujou postupně na jednu stranu. Já že je použiju 3x do roka a byly zadarmo.......pro mě dobrá volba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemám v nich nic cennýho, takže nemám strach o odcizení. Přece jenom jsou jedním popruhem pod Topcasem, takže není jednoduchý je oddělat. Pokud tam naládujete věci do igelitek, tak by neměly plavat. Samozřejmě na dvou týdenní cestu s možnotí delšího deště asi nicmoc......ale na moje popojíždění dobrý......

Maty
KOMETA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOMETA »

martinbrejcha píše:
Sinner píše:Petro měl jsem oxfordy, nyní je má Maty. Za mne mohu říci, že to není moc dobrá volba. Hodně toho poberou v případě pádu, a jsou flexibilní. Tím výhody končí. Promoknou, jsou snadno zcizitelné, inastalace také není úplně ideální. Dal bych přednost originál winracku aby obyčejný držák nehyzdil TDM a plastovejm kufrům.
hmmm, já si na ně zvyknul a dobrý. Cestou na SK jsem jel hodinu v dešti, měl jsem na nich nasazený kryty a dobrý, nepromokly. Už jsem i vychytal upevnění, jsou háklivý na vyvážení. Musejí být cca stejně naládovaný, jinak se svažujou postupně na jednu stranu. Já že je použiju 3x do roka a byly zadarmo.......pro mě dobrá volba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemám v nich nic cennýho, takže nemám strach o odcizení. Přece jenom jsou jedním popruhem pod Topcasem, takže není jednoduchý je oddělat. Pokud tam naládujete věci do igelitek, tak by neměly plavat. Samozřejmě na dvou týdenní cestu s možnotí delšího deště asi nicmoc......ale na moje popojíždění dobrý......

Maty
Dneska mě kamoška taky nabídla brašny s pláštěnkama,stahovací gumou od značky Kappa měly je dvakrát a nechá mě je skoro zadarmo,,tak Ti nevím,,,použijeme je taky jen tak dvakrát do roka a máme tanvak,,, tak váhám :-)

http://motoshop.miramoto.cz/cz/e-shop/3 ... rasny.html
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Ak ste taki turboturisti ako ja :D tak Vam tie brasny budu stacit na pouzitie 2x za rok. Mate topcase, das brasny a tankvak a BMW moze zostat s bratrankom doma. :shock: :)
Ak Ti ich za da za polovicu max 2/3 povodnej ceny tak neries.... Dorobite na TDMku jemne nenapadne podpery pre brasne a ficite...
Odpovědět