Pokec
Re: Pokec
Jeje, nějak jsem to prošvihla
Ale abych vás aspoň pobavila - nějaký hradecký vtipálek dal do novin inzerát na prodej sbírky mincí s mým tel. číslem a už 2 dny mě bombardují pánové, kteří jsou podle hlasu všichni hluboce v důchodovém věku, tak nevím co si mám o tom myslet
Ale abych vás aspoň pobavila - nějaký hradecký vtipálek dal do novin inzerát na prodej sbírky mincí s mým tel. číslem a už 2 dny mě bombardují pánové, kteří jsou podle hlasu všichni hluboce v důchodovém věku, tak nevím co si mám o tom myslet
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
A chudák ten čo to zaplatil, pomýlil sa v čísle a nič nepredá
Ja som raz podal inzerát, zaplatil 200 Sk a zabudol som uviesť kontakt a tá káča čo to odo mňa prevzala a ktorej som platil ma na to vôbec neupozornila.
Ja som raz podal inzerát, zaplatil 200 Sk a zabudol som uviesť kontakt a tá káča čo to odo mňa prevzala a ktorej som platil ma na to vôbec neupozornila.
Nemám, ale toho příštího se můžu zeptat, jestli se nebude časem rozprodávat i jeho pozůstalost (v "mojem" inzerátu prý stojí, že prodávám sbírku po rodičích) Ten "filuta" ten inzerát evidentně zadal do více novin a sběrači kovu mi volají ve vlnách, jak v nich postupně vychází...buba píše:Sepie chtěl bych trošku zainvestovat do starožitností.nemáš nějaký tip na numismatiky?
Vyměním pěknou sbírku známek za hodnotný set mincí, nemáte někdo typ.
To jsou fórky na zabití. Možná bych na čas vypnul telefon, jen bych tam nechal hlášku pro volající, že se jedná fórek.
To jsou fórky na zabití. Možná bych na čas vypnul telefon, jen bych tam nechal hlášku pro volající, že se jedná fórek.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdím pořát pokud nemrzne nesněží nebo neprší.Vloni jsem se byl projet 31.12.byli 2 stupně nad nulou.Vrátil jsem se asi okolo čtvrté a v šest začalo sněžit.Já mám dobré hadry tak mě není zima snad jen na ruce.Letos jsem vyjel už v únoru.Tenkrát bylo sucho a slunce.Jel jsem s kamarádama a byli jsme překvapeni kolik motorkářů sluníčko vylákalo.
Kašle na nás, ale je docela aktivní na fóru o StromechDEEP píše:Jeee nazdarek nevite neco o chodici ENCIKLOPEDII?Pan Traxxas se dlouho neozval ...
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.Našel nové čtenáře a ekceluje na stromáckých stránkách.Sinner píše:Kašle na nás, ale je docela aktivní na fóru o StromechDEEP píše:Jeee nazdarek nevite neco o chodici ENCIKLOPEDII?Pan Traxxas se dlouho neozval ...
Dnes v ulici Antala Staška 13:38 směrem do Braníka u zastávky Ryšánka mě míjel Wětrák, Starší typ, v zeleno červený. Kdo to byl? Já seděl v BUSu
Že by Deep na návštěvě v Praze? Ba ne, Deepa by si poznal podle zvuku.Sinner píše:Dnes v ulici Antala Staška 13:38 směrem do Braníka u zastávky Ryšánka mě míjel Wětrák, Starší typ, v zeleno červený. Kdo to byl? Já seděl v BUSu
To bylo první co mě napadlo, ale jel úúúúplně po tichu.vitas píše:Že by Deep na návštěvě v Praze? Ba ne, Deepa by si poznal podle zvuku.Sinner píše:Dnes v ulici Antala Staška 13:38 směrem do Braníka u zastávky Ryšánka mě míjel Wětrák, Starší typ, v zeleno červený. Kdo to byl? Já seděl v BUSu
Caute VŠICHNI netušil jsem, že už to zase funguje. No koukám, že jste mě tu trochu probrali..... ze zacatku jsem zkousel kazdy den byvale stranky a pak ruzne vyhledavace az jsem to vzdal. Ted jsem to zkusil najit po docela dlouhe dobe a vyhledavac to nasel-no toz to jsem RAD......Takze Vás tímto všechny srdečně zdravím.......
No ahoj, mi jsme si mysleli že už na nás pečeš. Tak koukej se ukázat častěji. Mimochodem, nemáš náhodou někde nějaké kontakty na lidi co sem dříve chodily? Když tak můžeš mi je poslat, nebo je sám kontaktovat a upozornit je na nové stránky? Díky.traxxas píše:Caute VŠICHNI netušil jsem, že už to zase funguje. No koukám, že jste mě tu trochu probrali..... ze zacatku jsem zkousel kazdy den byvale stranky a pak ruzne vyhledavace az jsem to vzdal. Ted jsem to zkusil najit po docela dlouhe dobe a vyhledavac to nasel-no toz to jsem RAD......Takze Vás tímto všechny srdečně zdravím.......