Rimmerak
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Rimmerak
Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí
Tak tohle jsou jedny z prvních foteček, co jsem udělal hned jak jsem tohle zlatíčko přivez.
Tak tohle jsou jedny z prvních foteček, co jsem udělal hned jak jsem tohle zlatíčko přivez.
- Přílohy
-
- První den...
- IMG_7756.JPG (408.78 KiB) Zobrazeno 22305 x
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rimmerak
[quote="Rimmerak"]Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí
U nás v Makotřasech za barákem.
U nás v Makotřasech za barákem.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Rimmerak"][quote="Rimmerak"]Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Rimmerak"][quote="Rimmerak"][quote="Rimmerak"]Taky přidávám pár foteček. Moc se mi ty vaše stroje líbí
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Hm pekny fotky.Hadam Olejovy filtr Hiflo Filtro a retez znacka Vytahany Ksandy
Co je stary,to je dobry ...
Část přesunuta
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=68
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=68
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Nové fotečky. Přestříkaný svod, kryt svodu, padáky a plech pod sedlem. Svody a kryt - matná, žáruvzdorná ColorWorks. Zbytek matná černá.
Vyzera to velmi dobre! Gratulujem. Dobra praca!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Ještě se plánuju zbavit červeného blatníku, na kterým je lak nějak vyšisovanej a popraskanej a červených podsedlových plastů. Ale nevím jakou to vzít. Ale asi dám přednost stříbrný. To je taková univerzální barva. Stříkání mě nějak začalo bavit, asi sem přišel na ten grif Ten plech jak jsem stříkal je úplně hlaďounkej. Chce to mít jen dobře obroušenej a odmaštěnej podklad a jde to samo.kanko00 píše:Vyzera to velmi dobre! Gratulujem. Dobra praca!
PS: Mám výhodu, v techničáku mám totiž hlavní barva zelená (nádrž) a vedlejší barva červená-základní. Což se po přestříkání blatníku může svést na rám, kterej je taky červenej Kdyby byly na technický problémy. Nechce se mi totiž vystávat tu frontu na úřadě se žádostí o změnu barvy, byť to stojí jen 50kč, je to celej den pročekanej na dopravce.
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak je to u vás ale když sem byl na evidenčce a on si přečet v techničáku barva černá,tak koukal jak péro že ho mam ze 35% stříbrnýho a nějak nechtěl uvěřit že sou to tovární barvy.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem o tom přemýšlel a asi kouknu po nějaký pěkný červený metalíze. A pak se rozmyslím.
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš foto jak to bude vypadat ve stříbrné...
- Přílohy
-
- IMG_0604_upraveno.jpg (143.13 KiB) Zobrazeno 21587 x
Není rum není šturm
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
nechal bych to v cerveny.uz jenom proto ze kdyz to budes jednou prodavat tak nikdo neuveri ze jsi to strikal jen tak z pleziru navic ten origo lak my pride kvalitni.ja mam98 a na laku nemam zadne znamky starnuti ,tedy mimo vyditelnych skrabancu po nejakem lehnuti s kterymy se u endura pocita.original lak se ceni i kdyz je odreny.ale jak chces to je kazdyho vec.kdyz to spatne pripravis pod lak tak ti pekny vydrzi treba rok ale pak to treba popraska a je to v .... ale jinak barevne kombinace vypadaji lepsi jak s tovarny to je pravda
x x x jinak to neumim
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
To JirkaS : Pěkně předěnaný, ale když to vidím, tak do stříbrný fakt nejdu. Červený je to hezčí. Ještě se pokusím z blízka nafotit blatník a podsedlový plast a řeknete mi jaká z těch dvou naprosto odlišnejch červenejch je ta, která tam má být a já si jí nechám namíchat Ty podsedlový plasty totiž vypadají stříknutý, blatník je tmavší, metla, a má hloubku, je vidět že je pod bezbarvým lakem.
EDIT: Přidány los fotos nálepkos Ještě koupím červený lak a vezmu podsedlový plasty a blatník aby to bylo stejný. Nálepky potěšily, jsou silný, pevný a krásně se s nima dělá. Ještě přibudou na podsedlový plasty. Nalevo bude nápis Suzuki a na pravo bude to "suzuki v japonštině).
EDIT: Přidány los fotos nálepkos Ještě koupím červený lak a vezmu podsedlový plasty a blatník aby to bylo stejný. Nálepky potěšily, jsou silný, pevný a krásně se s nima dělá. Ještě přibudou na podsedlový plasty. Nalevo bude nápis Suzuki a na pravo bude to "suzuki v japonštině).
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Pro snažší nahrávání jsem hodil více fotek na rajče. Jukněte na nalakované plasty na tomhle odkaze :
http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... i_cervene/
PS: Plasty jsem očistil, obrousil pod vodou 800 smirkem, oplách a odmastil a vyčistil petchlorethylenem (nevídaná sračka, ještě teď mi je blivno ). Po očištění sem je ve dvou vrstvách stříknul metalízou, nechal 20 minut odvětrat a pak nalepil samolepky. Po nalepení jsem celý díl vždycky ještě dvakrát stříknul bezbarvým lakem. Kryt výfuku už jsem měl polepený od minule, tak jsem ho jen stříknul bezbarvým lakem - abych samolepky nějak nepoškodil při mytí wapkou nebo prostě nějak.
Výsledek zkoukněte sami, já jsem spokojen.
Náklady : 400 ml metalíza zn. ColorWorks - 150kč
400ml + 20 % gratis bezbarvý lak - 180kč
nějaký šmirgl 10kč kus
Motolepky 259kč i s poštovým z autolepky.cz
http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... i_cervene/
PS: Plasty jsem očistil, obrousil pod vodou 800 smirkem, oplách a odmastil a vyčistil petchlorethylenem (nevídaná sračka, ještě teď mi je blivno ). Po očištění sem je ve dvou vrstvách stříknul metalízou, nechal 20 minut odvětrat a pak nalepil samolepky. Po nalepení jsem celý díl vždycky ještě dvakrát stříknul bezbarvým lakem. Kryt výfuku už jsem měl polepený od minule, tak jsem ho jen stříknul bezbarvým lakem - abych samolepky nějak nepoškodil při mytí wapkou nebo prostě nějak.
Výsledek zkoukněte sami, já jsem spokojen.
Náklady : 400 ml metalíza zn. ColorWorks - 150kč
400ml + 20 % gratis bezbarvý lak - 180kč
nějaký šmirgl 10kč kus
Motolepky 259kč i s poštovým z autolepky.cz
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi prosím sehnal ty samolepky Suzuki?Vyměnil jsem plexi za větší turistické a nemohu sehnat vhodnou nálepku na plexi.Buť mají celou sadu kterou nepotřebuji a nebo nic.Taková nálepka co máš ty na plexi štítu by se mě líbila.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, podívej se na www.autolepky.cz a tam když si dáš vyhledat Suzuki, tak jim tam mají spoustu. Můžeš si vybrat barvu, i zadat přesný rozměr. Ta co mám na plexi vyjde cca na 50kč ve stříbrnný barvě a poštovný při platbě na účet stojí 34kč tuším. Takže pohoda.
- hace
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkný,taky sem o tom přemejšlel,mam tam pár oděrek.Mam dost lakýrnickejch zkušeností,ale s plastama to neni vždycky to pravý.Ty si to stříkal barvou na plasty??Jinak ty samolepky sou bomba...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Lakoval jsme to barvou ColorWorks, což je dle všeho akryl od MOTO-DUPLI. Nic víc nevím. Není to ale barva vyloženě na plasty. Já jsem jen 800kou šmirglem zdrsnil podklad a šlo to krásně. Je to na dvě vrstvy, to co je na fotkách. Blatník na tři, protože byl trošku hrbolatější.hace píše:Máš to pěkný,taky sem o tom přemejšlel,mam tam pár oděrek.Mam dost lakýrnickejch zkušeností,ale s plastama to neni vždycky to pravý.Ty si to stříkal barvou na plasty??Jinak ty samolepky sou bomba...
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
FOTKY Laďáku.
Video se zvukem bude, až ho natočím. http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/
Video se zvukem bude, až ho natočím. http://rimmerak-freewind.rajce.idnes.cz ... _freewind/
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Držák GPS a kryt svodu.
Vše 1,5mm anticoro plech. Držák GPS sem dělal do půl dvanáctý v noci, takže ještě nejsou zaoblený hrany, šlo o to ho ráno vyzkoušet při cestě do práce Musím se pochválit, funguje a vibrace se nepřenáší do GPS, ta obr guma zabrala.
Je to vlastně přišroubovaný k vaničce GPS, vypodložený kouskem duše aby to pružilo a pak přes ten velkej kus gumy přišroubovaný k třmenu obepínajícímu řídítka (opět hrazdička omotána duší aby se neodřela a aby pružila).
Hned jak bude po testovacím provozu, vyměním šrouby za anticorový s půlkulatou hlavou, zabrousím rohy, vyleštím to...
Vše 1,5mm anticoro plech. Držák GPS sem dělal do půl dvanáctý v noci, takže ještě nejsou zaoblený hrany, šlo o to ho ráno vyzkoušet při cestě do práce Musím se pochválit, funguje a vibrace se nepřenáší do GPS, ta obr guma zabrala.
Je to vlastně přišroubovaný k vaničce GPS, vypodložený kouskem duše aby to pružilo a pak přes ten velkej kus gumy přišroubovaný k třmenu obepínajícímu řídítka (opět hrazdička omotána duší aby se neodřela a aby pružila).
Hned jak bude po testovacím provozu, vyměním šrouby za anticorový s půlkulatou hlavou, zabrousím rohy, vyleštím to...
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Mooooc hezký, ještě doladit mušky na držáku a je to. Já to říkám furt, zlatý český ručičky
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsem řikal když jseš konstruktér že něco vymyslíš a vymyslel