versys 1000

Odpovědět

libi nebo je hezci a lepsi mala segra

Anketa končí za čtv 26. dub 2012 22:09:53

libi
3
43%
nelibi
2
29%
az na ten vyfuk libi
2
29%

Celkem hlasů: 7

hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

versys 1000

Příspěvek od hroch »

x x x jinak to neumim
kanko00
Pátá kolona

Re: versys 1000

Příspěvek od kanko00 »

Je to skvele funduro. Az na par detailov je super. Motor zo Zeda 1000 je super....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Maxton
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

CHtěl by sem ho, ale ani snít o nem nemůžu.. už to by bylo drahý :D tady test :-) http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 21025.html
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Zatím nehlasuji, až jí uvidím naživo. Na první pohled se mi víc líbí menší.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru :P i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc) :shock: :D Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000. :!:(Teď malé vyznání :oops: NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu) :!:
Maxton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

Máš ho u mě zaparkovanýho a pečlivě zakonzervovanýho :D , já zas uvažuju nad Versysem :D, tak to pak vyměníme :-P :lol:
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

Vitouš píše:Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru :P i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc) :shock: :D Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000. :!:(Teď malé vyznání :oops: NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu) :!:
bohuzel jse na tu nemoc nenasel zadny lek
x x x jinak to neumim
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

hroch píše:
Vitouš píše:Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru :P i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc) :shock: :D Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000. :!:(Teď malé vyznání :oops: NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu) :!:
bohuzel jse na tu nemoc nenasel zadny lek
on by se našel,
ale ono se cílevědomě nehledá. :-)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Mladenci, nechajte Kawasaki na pokoji. Lebo:
- moze niekto pozerat ako bager na tvrdu hlinu...
- mozeme niekomu rozladit klavir a precvaknut trolejove vedenie...
:D :D :D

Moja Versatilka 650, je to co som chcel a potrebujem!
Vitousi, spominam na Freewind aj ja. Ale tak ako na svoje prve auto, Skoda Favorit 135L r.v. 1990; topolova zelena farba. Bol dobry, ale uz ee. ;)
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Odpovědět