potřebuju poradit , jak správně používat palivový kohout . Tedy polohy PRI, ON , RES.
Někde tady na foru jsem čet , že ON funguje jako zavřeno ?

Prosím podrobně vysvětlit, rád si to přečtu

Díky
vyborne ,jednosekanko00 píše:ON - standardna stala poloha
RES - nemas benzin ides na rezervu
PRI - zaplavovanie karburatorov. Napr. po zime alebo dlhom stani (tyzdne, mesiace) Das na cca 5 min. Natecie benzin do komor karburatora, prepnes do ON a starujes. Pripadne prepnes do ON hned po nastartovani. POZOR! Nenechavat v tejto polohe.....
OK diky ... uklidnil jsi me ... hlavne abych na to rano nezapomel to prepnout ... i kdyz se mi dneska odpoledne zdalo ze citim vetsi vibrace cca ve 100 km/h ... nevim jestli to bylo tim nebo silnici ...tak snad silnici ...Zeusik píše:parkrat se mi to taky stalo a nic se neposralo neměl bych strach.
Mohlo to byt aj tou polohou PRI. Raz som ja takto vybroval a moto netahala a kuckala...Kysi04 píše:OK diky ... uklidnil jsi me ... hlavne abych na to rano nezapomel to prepnout ... i kdyz se mi dneska odpoledne zdalo ze citim vetsi vibrace cca ve 100 km/h ... nevim jestli to bylo tim nebo silnici ...tak snad silnici ...Zeusik píše:parkrat se mi to taky stalo a nic se neposralo neměl bych strach.
Tak to ja mam jinou zkušenost nedávno jsem na benzínku dojížděl na setrvačnost a to jsem měl ještě jednu čárku a zaplou rezervuMaxton píše:Když zmizí poslední čárka najede se ješte 30 kmVyskoušeno do sucha bohužel