Maxton

Hele jezdil jsem na mašině která brala přez 8l normálně,freew bere cca.4-5l.Já myslím že bych si mašinu nekurvil.ono ve finále zas tak moc neušetříš nehledě nato že ti určitě stoupne spotřeba a sníží výkonMaxton píše:Při dnešních cenách benzínu si čím dál víc pokládám otázku, zda by nešlo nejak ušetřit a použít nejakou alternativu... Napdalo mě míchat benzín s lihem kterej je k dostání normálně na stojanu ... míchal bych to v poměru cca 1:1 nebo 1:2 - 2 dily benzínu.... co vy na to ? máte s tím nejaké zkušenosti? Neuškodí to motoru ?
Maxton
To slyším poprvý a jsem v šokuMaxton píše:Já to nevymyslel... Rimmerák to míchá už docela dlouho a prej v poho... a jeho brácha (spolužák) co má Varadero 125ccm ... tak to s lihem jede znatelně líp... jestli to nebude tim kvalitnim Kladenskym benzínem
25kč na100Maxton píše:5 kč na litru učetříš .. tzn jako kdybys měl litr grátis na 100 km .... zkoušet to nebudu, ale kdybych věděl že to nic špatnýho neudělá tak proč né... při mim ročnim nájezdu to pár korun udělá.......
I kdyby to teda jelo min.stejně(což pochybuju).jahodak píše:25kč na100Maxton píše:5 kč na litru učetříš .. tzn jako kdybys měl litr grátis na 100 km .... zkoušet to nebudu, ale kdybych věděl že to nic špatnýho neudělá tak proč né... při mim ročnim nájezdu to pár korun udělá.......
250kč na 1000
375kč na 1500km
500kč na 2000km
já ti nevím teda kolik najezdíš ale ani ta 500 za ten risk![]()
![]()
![]()
Teda hádám že víc jak 2000km za měsíc nedáš.