A o Mitas pneu toho neřekne moc špatnýho, ani když má hladinku

http://www.cenduro.cz/articles.php?article_id=31
Připojil i pár doporučení a potencionálních chyb.
Maty
To jseš dobrejPech píše:Já mám teď 14 dní n předku i zadku Mitas 09 dakar a poprvé se mi povedlo v zatáčce chytit botou o silnici jak sem jí klopil a gumy drží jak přibité a o terénu nemluvím. Pro mě zatím balada.
a pak je to klopim klopim a pak uz se valimMaxton píše:Počkejte až se já a Dave842 rozjezdímeMladá krev - málo zábran
to budou boty na odpis
(snad né i padáky)
.... já teda až v létě musim dojeudit metzelerky a pak čekaj Conti Trail Attacky
... ale dneska v 5 stupních a po najetejch 200 km na windovi až divil jak to klopim
... ale bojim se ... tudíž jezdim enduro stylem - bota nad zemí
Jj, Hrochýno mápravdu. To je nejdřív botička, pak kolínko, nakonec lokýtek, ramínko, hlavička, škarpička.hroch píše: a pak je to klopim klopim a pak uz se valim.tak hlavne opatrne
Nezasírej téma, nebo ho zamknu, rezerva je tak 4l. Ujedeš s lehkou rukou 100km. Hogw!Maxton píše:Sem na to zvědavejtankoval jsem 10 L a už mám jen ty 3 spodní čárky
... doufám že to nebude žrát přez 5
jinak s tim fakt budu muset jezdit jak se 125 ccm
... rezerva je 4,5 l podle navodu, tak až mi to kixne tak hrubě spočítam kolik to bere
Vitouš píše:To jseš dobrejPech píše:Já mám teď 14 dní n předku i zadku Mitas 09 dakar a poprvé se mi povedlo v zatáčce chytit botou o silnici jak sem jí klopil a gumy drží jak přibité a o terénu nemluvím. Pro mě zatím balada.Já měl na wětráčku obutý silniční Dunlopky myslím že do zatáček nejezdím zrovna pomalu(jak ti můžou potvrdit mnozí z tohoto fóra)ale chytnout botou o silnici se mě při normálním posedu nepodařilo
![]()
Tak ve dvou to beru.Už jsem tě podezříval že máš nadváhuPech píše:Vitouš píše:To jseš dobrejPech píše:Já mám teď 14 dní n předku i zadku Mitas 09 dakar a poprvé se mi povedlo v zatáčce chytit botou o silnici jak sem jí klopil a gumy drží jak přibité a o terénu nemluvím. Pro mě zatím balada.Já měl na wětráčku obutý silniční Dunlopky myslím že do zatáček nejezdím zrovna pomalu(jak ti můžou potvrdit mnozí z tohoto fóra)ale chytnout botou o silnici se mě při normálním posedu nepodařilo
![]()
Á zapoměl jsem dodat dost důležitý důvod: jel jsem ve 2, takže sem seděl o kousek níž než normálně, každopádně mě to překvapilo, nebyla to žádná veliká rychlost,protože s polovičkou jezdím opatrně,ale překvapila mě i samotná otáčka a pak když sem chytil botou lehce o asfalt