Wětrák na půjčení
Wětrák na půjčení
Chlapci, kamarád se rozhodl že by koupil stroj. Byl vloni v Makedonii a snad kousek v Albánii. A chtěl by to dát i na motorce. Taky by se chtěl podívat do Finska a začít cestovat. Dříve závodil na lodích (kormidelník) teď je bafuňář . Má 170cm a tak asi 60 možná 70 kg. Potřebuje něco jednoduchého ne příliš těžkého. Co myslíte že jsem mu doporučil?
Nyní potřebuje aby se na to mohl někde posadit, případně se sklouznout. Má nalítáno sice bez papírů, ale dost na 350 Jawce. Právě dodělává papíry na velkou. Na případné (zkušební) ježdění by došlo až po dodělání řidičáku. Je zde někdo ochotný v Praze a okolí, nechat ho vyzkoušet Wětráka? Případné nabídky sem nebo SZ. případně na tel. Děkuji.
P.S. jakou jinou mašinu by jste mu doporučili. V autoškole jezdí na Suzuki GS 500, a není s ní nijak odvázaný.
Nyní potřebuje aby se na to mohl někde posadit, případně se sklouznout. Má nalítáno sice bez papírů, ale dost na 350 Jawce. Právě dodělává papíry na velkou. Na případné (zkušební) ježdění by došlo až po dodělání řidičáku. Je zde někdo ochotný v Praze a okolí, nechat ho vyzkoušet Wětráka? Případné nabídky sem nebo SZ. případně na tel. Děkuji.
P.S. jakou jinou mašinu by jste mu doporučili. V autoškole jezdí na Suzuki GS 500, a není s ní nijak odvázaný.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wětrák na půjčení
Jednoznačně wind já ho radím a cpu každýmu i na Motorkářích.cz je to nesmrtelná mašina, proto sem si jí taky koupil, a zastávám názor že pro osoby podobného vzrůstu a proporcí jako já (173 cm 60 kg) je to nejlepší a jedinná volba ... snad jedinně ješte transalp 600 ale ten je vyšší, težší, míň pohodlnej, ale zas ten dvouvál na dálnici super
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
No já pošilhával po TDM.
Na dlouhý cesty by myslím byla pohodlnější - je to přecijen dvouválec.
Ale nakonec jsem dneska koupil freewinda od kose tady na foru.
Jsem z Prahy, takže jestli ho ještě chceš vyzkoušet, tak se ozvi.
Na dlouhý cesty by myslím byla pohodlnější - je to přecijen dvouválec.
Ale nakonec jsem dneska koupil freewinda od kose tady na foru.
Jsem z Prahy, takže jestli ho ještě chceš vyzkoušet, tak se ozvi.
Zdravim pánové, sezona se blíží - jaro je tady. Nevíte někdo o nějakém šikovném Wětrákovi pro mého dobrého kamaráda? Musíme ho získat pro náš Freewteam je to squělej pařmen, aby se nedal na "chopera"
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Kolik na to má peněz ? kamarádův táta prodává jednoho moc peknýho ... zatim nevim za kolik, zejtra zjistim... a dam sem víc fotek, zatim mam jen tyhle :Fernet píše:Zdravim pánové, sezona se blíží - jaro je tady. Nevíte někdo o nějakém šikovném Wětrákovi pro mého dobrého kamaráda? Musíme ho získat pro náš Freewteam je to squělej pařmen, aby se nedal na "chopera"
co na to říkáš ?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
No nějaký peníze má, určitě mě to zajímá, dík že se zeptáš
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Není zač
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Tak cena by byla 40 000,- všetně kufru, na moto jsou padáky viz foto, najeto okolo 39 000 tisic, kdyby se líbila můžu sem napsat tel kontakt na majitele
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
ješte jedna foto ...
Vypadá teda zachovale, ale je to ten nejstarší model s černýma kolama ne? 1997-8. Nevíš něco z historie tohoto kusu?
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
jojo je to ten nejstarší model , málo vyskytovaná barevná kombinace ... motorka kupovaná před rokem v Bikerscrown praha, za 45 000 bez padáků a kufrů. Majitel velice pečlivej, viz jím vyrobené padáky. opečovávaná, olej měněn pravidelně na podzim komplet kontrola motoru, ventilů, rozvodů. Bylo o ní super postaráno. Podle toho co vím bych se pod ní nebál podepsat Je to rodina motorkářu Majitel prodává jelikož jezdí ve dvou s manželkou a nestačí jim výkon. 731 456 957 - telefon na majitele - pan Šobáň. Je z Bratronic cca 20 km od Kladna. Kdybys chtěl ješte nejaký info tak zavolejte přimo jemu ví o tom že sem to tu zveřejnil. Popřípadě mi napiš Soukromou zprávu, ješte nejaký informace zjistim. ZAtim čau Maxton
Je pěkná, je to "dospělácká" padesátikoňka ?
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
jojo 35kw v tp i v reálu jestli má kamarád zájem tak se ozvěte majiteli, ten vám poví víc
Člověče Maxtone tak ten Wětráček je už prodaný. Ten muj kámoš je prostě na takhle horký zboží asi moc pomalej. Hrochův je taky fuč nevíte ještě někdo o nějakým šikovným stroji ?? Please
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Prej se mu ozval ten tvuj kamarád s tím, že oběvil nejakýho blíž domovu ... on na to pospíchal, nakonec ho prodal za 34 000 tuhle neděli .... potřeboval rychle peníze - už má doma Fazera 600 smůla no , byla fakt pěkná a nakonec za super peníze
Teď někde kámoš objevil pěknou Kawu 500 KLE , nemáte s ní někdo zkušenost?
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem nad ní uvažoval, motor stejnej jako Kawasaki ER 5 - tudíž držák a spolehlivej... oproti freewindu má ve vyšších otáčkách celkem "koule" a jede až 190 - ER 5 lítá skoro 200 ... spotřeba stejná ... ale mě odradilo prední 21 kolo - na silnici do zatáček celkem nahovno a to že na mě byla už vysoká - měřím cca 180 cm, a hlavně její sedlo je "lavice" takže nic moc pohodlnýho..... ale určitě do terenu a na blbý silnice lepší jak Windík ... toť moje zkušenosti když sem se rozhodoval co koupit mam ty cestovni endura do 650 ccm celkem zmakly tak kdyby te neco jeste napadlo, napiš mi PM