Marťas
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marťas
Pěkná Ješte padáky.... třeba od Rimmeráka, a kurva... chtělo by to laďááák .... Jedeš na jarního BUŘTA ? Kdybys chtel třeba ty padáky od Rimmera, tak se s nim domluv, a já ti je přivezu , mám to k němu asi 2 km
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- martinbrejcha
tak jsem čekal něco ve stylu....Freewind v létě po koupi......
...................................................................
Freewind na podzim, zvednutý blatníky, obutý špalky, po sedlo v blátě,
nebo na zadnim
...................................................................
Freewind na podzim, zvednutý blatníky, obutý špalky, po sedlo v blátě,
nebo na zadnim
To MAxton: Právě jsem měl v merku, že bych si padáky udělal, moc se mi líběj ty co máš na motorce ty, kde si k nim přišel a kolik tě vyšli peněz?
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Hale já mám ješte původní padáky od Hrocha tady z fora, ale uživatel Rimmerák tady z fora vyrábí padáky ala RD moto .... tady je odkaz na fotky tech padáků přímo od Rimmeráka .... , jsou kvalitnější a bytelnější než z RD moto, videl jsem na vlastní oči, a má je tu plno lidí na foru, a cena od něj je myslim okolo 1500kč.... což je krasny .... Jestli chceš dám ti na něj telefon a domluv se s nim ?Marťas píše:To MAxton: Právě jsem měl v merku, že bych si padáky udělal, moc se mi líběj ty co máš na motorce ty, kde si k nim přišel a kolik tě vyšli peněz?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
PS.: dělá i moc pěkný centrální stojany jestli nemáš.... a taky za peckovou cenu... myslím že za 2000.- ale nejsem si jistej
Tak a je tu první vlaštovka, dva dny jsem se s tím sekal, tak snad to bude plnit účel, a asi se pustím i do padáků, neni to tak úplně tragický...
- Přílohy
-
- Image00003.jpg (378.76 KiB) Zobrazeno 14894 x
-
- Image00002.jpg (385.56 KiB) Zobrazeno 14894 x
-
- Image00006.jpg (442.58 KiB) Zobrazeno 14895 x
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
pekny sikovnej akorat by stalo zato dat vzperu i dopredu pod zadni stupacku. je to kvuly tomu aby to podeprelo podsedlovku ktera tou tihou dost trpi
x x x jinak to neumim
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný taky musim pak neco takovýho spáchat.... až našetřim na kufry
Uvidím, jak se to bude chovat, ta vzpěra od stupaček se mi tam moc nelíbí, tak to musím testnout a pak budu vidět, nechci na to věšet nic těžkýho, jenom baťožinu..........hroch píše:pekny sikovnej akorat by stalo zato dat vzperu i dopredu pod zadni stupacku. je to kvuly tomu aby to podeprelo podsedlovku ktera tou tihou dost trpi
- Plukovník
Ahoj necgci rejpat......ale řetěz je orezrej.....a takouvou hnusnou rez pouští pouze když je KO
Zkus si jak je prověšenej, jestli nemáš jako jsem měl já zatuhlý nějaký články...ale kámo dle foto ...bohužel máš řetez na sračku je mi líto...kéž bych se pletl ...no a každopádně to vyfot zblízka......a omrkneme rozetu...a budeš cgztřejší....kolik má sada nalítáno......?????a kdo se o ni staral????
Jinak držáky jsi si udělal mooooc hezké ....ale kloním se k Hrochovi....dodělej si tu podpěru dolu ke stupačce....než to dolakuješ.....a pak máš držáky a padáky v jednom!!!!! a můžeš na to nandat i hliníkový kufríčky......
Při pádu se ti bez té podpěry ohnou...a těžší zavazadlo se tam bude dosti vybrovat Zkušenost
Zkus si jak je prověšenej, jestli nemáš jako jsem měl já zatuhlý nějaký články...ale kámo dle foto ...bohužel máš řetez na sračku je mi líto...kéž bych se pletl ...no a každopádně to vyfot zblízka......a omrkneme rozetu...a budeš cgztřejší....kolik má sada nalítáno......?????a kdo se o ni staral????
Jinak držáky jsi si udělal mooooc hezké ....ale kloním se k Hrochovi....dodělej si tu podpěru dolu ke stupačce....než to dolakuješ.....a pak máš držáky a padáky v jednom!!!!! a můžeš na to nandat i hliníkový kufríčky......
Při pádu se ti bez té podpěry ohnou...a těžší zavazadlo se tam bude dosti vybrovat Zkušenost
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Mám dojem že je to vibrační koroze. Taky jsem na to koukal.kanko00 píše:Co to mas s retazou?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Mne sa zda aj rozeta KO. Zial zuby su dost "zralocie". A ta hrdza, no ak je retaz sucha tak este ju mozno na par km rozdychas. Skontroluj ako uz chalani pisali a uvidis.... Nikdy ale nenechaj svoju retaz tak zhradzaviet.Sinner píše:Mám dojem že je to vibrační koroze. Taky jsem na to koukal.kanko00 píše:Co to mas s retazou?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
S tou rzí tam nějakej problém bude, podívej na brzdič.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
na rez se vyserte.ta vzpera dopredu neni hezka ale az si ohnes podsedlovku tak to bude horsi ver my ze az zacnes jezdit s kuframa tak tam budes chtit dat dost veci kdyz uz je tam mas.ale to jenom muj nazor.to nic nemeni na tom ze je to pekne udelany
x x x jinak to neumim
Jo pěkný to je , já bych si něco takového udělat nesvedl. Mám na to olšový ruce.hroch píše:to nic nemeni na tom ze je to pekne udelany
Díky za názory,nad vzpěrou ještě popřemýšlím, možný, že si jí tam ještě dodělám, zima je dlouhá, jinak řetěz je asi jistě kách, dojížděl jsem na něm sezonu a na letošek přijde řetězovka jiná, jinak toho brzdiče jsem si na fotkách taky všiml, mrknu na to co to tam svítí takhle rezavě....
Neosolil si tu moto nejakou "zimnou" jazdou?Marťas píše:Díky za názory,nad vzpěrou ještě popřemýšlím, možný, že si jí tam ještě dodělám, zima je dlouhá, jinak řetěz je asi jistě kách, dojížděl jsem na něm sezonu a na letošek přijde řetězovka jiná, jinak toho brzdiče jsem si na fotkách taky všiml, mrknu na to co to tam svítí takhle rezavě....
Pocuvni hrocha, ser na hrdzu a urob speru
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
brzdic neni rezavej to je desticka.ja je mam taky z takovyho plechu barvy medi.retez bohuzel ano ten je rezavejSinner píše:S tou rzí tam nějakej problém bude, podívej na brzdič.
x x x jinak to neumim