Čert ví, jak moc jsou pravdivé údaje u tohoto kousku http://www.smoto.cz/motocykly/detail/su ... oFrom=listmartinbrejcha píše:DR Big má sice jen o pár kW více, ale úplně jinej průběh výkonu a momentu. Takže si poradí s kopcem daleko lehčeji než XF. Já teda najel na Bigovi jenom pár km, ale učaroval mi ( srdcovka to je teda už 20 let ).
Proč jsem ho nekoupil?? Koukal jsem po nich hodně dlouho a nenašel nic, co by se mi líbilo. Mají najeto hodně ke 100tis km a pokud není jetej opravdu na kvalitní olej + častá výměna tak je to jeho smrt. Dokonce jsem měl nabídku nádhernýho BIGa se zadřeným motorem za 20 tis. To jsem zajásal, že si udělám GO motoru a budu fičet. Ale když jsme to dali s mechanikem do kupy, GO motoru by vyšla bratru skoro na 50 tis. Jenom hlava stojí 25 tis kč. A na 99% je to hryzlý v hlavě, páč hřídel od rozvodů je uložená bez ložisek, přímo v hliníku. Nejsem si jistej, jestli to má XF stejný......
Takže jsem to probíral ze všech stran a nakonec mi to nepřišlo jako dobrej nápad a koupil ST.
Maty
Vpohodě.. Vypadá dobře doktor..LiborZ píše:Čert ví, jak moc jsou pravdivé údaje u tohoto kousku http://www.smoto.cz/motocykly/detail/su ... oFrom=listmartinbrejcha píše:DR Big má sice jen o pár kW více, ale úplně jinej průběh výkonu a momentu. Takže si poradí s kopcem daleko lehčeji než XF. Já teda najel na Bigovi jenom pár km, ale učaroval mi ( srdcovka to je teda už 20 let ).
Proč jsem ho nekoupil?? Koukal jsem po nich hodně dlouho a nenašel nic, co by se mi líbilo. Mají najeto hodně ke 100tis km a pokud není jetej opravdu na kvalitní olej + častá výměna tak je to jeho smrt. Dokonce jsem měl nabídku nádhernýho BIGa se zadřeným motorem za 20 tis. To jsem zajásal, že si udělám GO motoru a budu fičet. Ale když jsme to dali s mechanikem do kupy, GO motoru by vyšla bratru skoro na 50 tis. Jenom hlava stojí 25 tis kč. A na 99% je to hryzlý v hlavě, páč hřídel od rozvodů je uložená bez ložisek, přímo v hliníku. Nejsem si jistej, jestli to má XF stejný......
Takže jsem to probíral ze všech stran a nakonec mi to nepřišlo jako dobrej nápad a koupil ST.
Maty![]()
![]()
Na první pohled to ujde...
Omlouvám se za "dočasné špinění" vlákna. Co nevidět to smáznu.
Šikovné..šimi píše:Zajímavé,to já tam mám kufřík s nářadím a rezervní duši s montpákama a stlačeným vzduchem ve dvou bombičkách.