HOSPODA
HOSPODA
Čauky, tak jsem mnoho let nechodil do hospody, přestal jsem asi tak před svou 40 -tkou a lil doma špajzáky ( takže cca 6 let jsem nebyl krom firemních akcí kloudně v úpořádnej knajpě), ale teď seru na všechno a mám toho plný ZUBY po celým tejdnu a jdu do hospody-minulej tejden jsem byl taky-mám to 98 kroků od vchodu do baráku -k sousedovi ( spočítáno) do hospody a bylo to fajn.... takže jdu-kdo se ještě dnes přidá???? ( samo v jiném městě, jiném místě atd).....
PS: někdy si potřebuje našinec i sdělit zážitky z " kulturního" prostředí...tak tady máme rubriku.... jen pište a nestyďte se....jooo a co Hrochu ten rum ( teďka Tuzemák) s plachetničkou??? ( J Hradecký-prej nemá konkurenci v celý Evropě.....dle mých chuťových buněk je to pravda....ale to víš, jsem PATRIOT..).....
KOMU SMRDÍ RUM, TOMU SMRDÍ PRÁCE........hehehe....
PS: někdy si potřebuje našinec i sdělit zážitky z " kulturního" prostředí...tak tady máme rubriku.... jen pište a nestyďte se....jooo a co Hrochu ten rum ( teďka Tuzemák) s plachetničkou??? ( J Hradecký-prej nemá konkurenci v celý Evropě.....dle mých chuťových buněk je to pravda....ale to víš, jsem PATRIOT..).....
KOMU SMRDÍ RUM, TOMU SMRDÍ PRÁCE........hehehe....
Re: HOSPODA
Tak jsem tě poslech a taky zašel, a zlil se včera jak rejžový políčko Flák sem sebou v autobusu a chrápal u kámoše. A špatně mi přestalo být tak kolem 14:00
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 460
- Registrován: stř 01. říj 2008 21:47:26
- Bydliště: Votice
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Včera jsme měli hasičskou schůzi, dva sudy padly už v 22:00 hod. takže následoval přesun do hospody. Ani pořádně nevim v kolik a jak jsem jel domu. Dneska zajdu jen na chvilku, protože zítra ráno jdu na paintball. Snad bude trochu lepší počasí a neumrznem.
Jaké pivo máte nejraději? U mě jednoznačně vede Budvar a Plzeň ale ta jen lahvová.
Jaké pivo máte nejraději? U mě jednoznačně vede Budvar a Plzeň ale ta jen lahvová.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Re: HOSPODA
Já teda lahovové vůbec, jinak mám rád Plzeň, Bernarda, Krušovice taky docela. Když je zle piju i Baník nebo Staropramen.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Re: HOSPODA
Já teda lahváče neboli korýše taky nepiju ale točený sí dám rád někdy až moc rád
Re: HOSPODA
tak jsem dopad podobně jako Siner a co se týče piva-pokud je vychlazený, tak skoro každý... no ale svoje favouše mám...PLZEŇ...
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 460
- Registrován: stř 01. říj 2008 21:47:26
- Bydliště: Votice
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Taky raději točený, ale ne Plzeň, ta mi točená chutná málokde.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 860
- Registrován: ned 05. říj 2008 13:39:33
- Bydliště: Zbýšov u Brna
Re: HOSPODA
Jo Plzeň je Plzeň.Je to nejlepší pivo.Jsem z okresu Brno-venkov a tady se čepuje převážně Starobrno.Ze Starobrna je dobrá akorát jedenáctka.A pokud řídím tak nepohrdnu ani nealko Starobrnem Free nebo Radegastem.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 671
- Registrován: sob 01. lis 2008 14:37:48
- Bydliště: Hradek nad Nisou Okr. Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
No co se tyce mne tak ja polknu skoro vse.A kdyz to stoji za prd tak leju treba Bavoraka nebo neco takovyho.
Co je stary,to je dobry ...
Re: HOSPODA
no všechny ty řeči o českém superpivu nebo tohle nee...myslím, že je to trochu mimo...dnes se drtivá většina českých piv distribuovaných do běžných obchodů a obchodních řetězců vaří jako EUROPIVO...to je to, čeho jsme se ještě nedávno báli a buch je to tady....přišlo to poznenáhlu-asi jako když ti začíná blbě brzdit freew.....vím o čem mluvím, mimo exkursí ve 4 pivovarech a výkladů vrchních sládků-je to znát na chuti, takže kdo tvrdí piju jen a jen plzeň-je nej a to protože je zezplzně, tak je na obrovském omylu-dnes se vaří vše a všude a receptury už nejsou vůbec výrobním tajemstvím a know how.....takže jak říkám, dobře ošetřené (čepované) a dobře vychlazené skoro vše. Co nezkousnu je klášterní s vrchním kvašením a různé příchuti ( višnové, medové, pomerančové, atd..atd..=humus)...... V současné době se dá vyloženě si pochutnat na pivech malých rodinných pivovarů, vařených pokud možno ještě klasickou technologií..... Ještě, že tu nemáme americký piva-to už je humus na entou.... ale i polský stojej za ho*no... a když všichni jihočeští pijáci piva tvrdili po revoluci-rakouský nee-má COčko a nadýmá a je říznutý-dnes skoro nepoznáš rozdíl-a už si na to ani nevzpomenou.....
Jediná klasika v ČR zústává stále Budvar n.p. ale je to pořád těžký pivo a bolehlav....asi proto že to je furt ta klasika..... a pak třeba úplně nejlepší pivo jaké jsem kdy pil, byla "prácheňská vánoční perla-nebo hvězda" už si to přesně nepamatuji-bylo to pivo, co normálně vůbec do obchodů nešlo a bylo uvařeno v Platanu pro VIP zákazníky.....dostal jsem ho od vrchního sládka 2 nebo 3 kartony a nechal si ho na vánoce ( asi před 3-4 roky) a bylo to něco jako pro vinaře "don perignon ročník 54" nebo 57 ..????..... tam si teprve člověk uvědomí zpátky základy vaření kvalitního českého piva, je to jako poslední dobou s uzeninami...to je humus a s masem už to nemá skoro nic společného....pokud chceš něco dobrýho, co pamatuješ z dřívějších časů, tak jedině k vyhlášenému soukromému řezníkovi a nebudeš mít salám, klobásu, buřta atd bez masa nebo třeba jen s 15-20% "masa" a to ještě nevíš, co to bylo za "maso".....
Jediná klasika v ČR zústává stále Budvar n.p. ale je to pořád těžký pivo a bolehlav....asi proto že to je furt ta klasika..... a pak třeba úplně nejlepší pivo jaké jsem kdy pil, byla "prácheňská vánoční perla-nebo hvězda" už si to přesně nepamatuji-bylo to pivo, co normálně vůbec do obchodů nešlo a bylo uvařeno v Platanu pro VIP zákazníky.....dostal jsem ho od vrchního sládka 2 nebo 3 kartony a nechal si ho na vánoce ( asi před 3-4 roky) a bylo to něco jako pro vinaře "don perignon ročník 54" nebo 57 ..????..... tam si teprve člověk uvědomí zpátky základy vaření kvalitního českého piva, je to jako poslední dobou s uzeninami...to je humus a s masem už to nemá skoro nic společného....pokud chceš něco dobrýho, co pamatuješ z dřívějších časů, tak jedině k vyhlášenému soukromému řezníkovi a nebudeš mít salám, klobásu, buřta atd bez masa nebo třeba jen s 15-20% "masa" a to ještě nevíš, co to bylo za "maso".....
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 671
- Registrován: sob 01. lis 2008 14:37:48
- Bydliště: Hradek nad Nisou Okr. Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Me je jedno po cem se motam.Teda myslim jen chlast.Metaxa.Tullamore Dew,Jameson.Nebo ten Bavorak.BEEFEATER GIN z Tonikem.Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Co je stary,to je dobry ...
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 460
- Registrován: stř 01. říj 2008 21:47:26
- Bydliště: Votice
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Já měl Svijany jen jednou, přitáh sud kámoš co prodává zařízení do pivovarů a má nějakou tu pivovarnickou školu. Tvrdil že z hlediska postupu výroby to je jednoznačně nejlepší pivo. Pilo nás ho asi šest a všem strašně chutnalo.DEEP píše:Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Na vodě ve Strakonicích si nás 9 z 12 lidí dalo Srakonický nektar(12') nebo dudáka(10') všech 9 lidí se postupně během noci několikrát poblilo. A množstvím alkoholu to rozhodně nebylo, protože většině se začalo dělat blbje tak po 2 až 3 pivě. Jeden šel dokonce po prvním. Zbylí tří chlastali Gambáče skoro do rána a nic jim nebylo.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Re: HOSPODA
já nedokážu rouluštit: Po nich druhy den ch..ju pr..ly ( to první ještě asi jo)....DEEP píše:Me je jedno po cem se motam.Teda myslim jen chlast.Metaxa.Tullamore Dew,Jameson.Nebo ten Bavorak.BEEFEATER GIN z Tonikem.Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Re: HOSPODA
tak vo strakonicích se to říkalo vždycky, ale myslel jsem, že už to není dneska pravda...jak je to dlouho????J-Fox píše:Já měl Svijany jen jednou, přitáh sud kámoš co prodává zařízení do pivovarů a má nějakou tu pivovarnickou školu. Tvrdil že z hlediska postupu výroby to je jednoznačně nejlepší pivo. Pilo nás ho asi šest a všem strašně chutnalo.DEEP píše:Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Na vodě ve Strakonicích si nás 9 z 12 lidí dalo Srakonický nektar(12') nebo dudáka(10') všech 9 lidí se postupně během noci několikrát poblilo. A množstvím alkoholu to rozhodně nebylo, protože většině se začalo dělat blbje tak po 2 až 3 pivě. Jeden šel dokonce po prvním. Zbylí tří chlastali Gambáče skoro do rána a nic jim nebylo.
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 460
- Registrován: stř 01. říj 2008 21:47:26
- Bydliště: Votice
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Srpen 2007traxxas píše:tak vo strakonicích se to říkalo vždycky, ale myslel jsem, že už to není dneska pravda...jak je to dlouho????J-Fox píše:Já měl Svijany jen jednou, přitáh sud kámoš co prodává zařízení do pivovarů a má nějakou tu pivovarnickou školu. Tvrdil že z hlediska postupu výroby to je jednoznačně nejlepší pivo. Pilo nás ho asi šest a všem strašně chutnalo.DEEP píše:Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Na vodě ve Strakonicích si nás 9 z 12 lidí dalo Srakonický nektar(12') nebo dudáka(10') všech 9 lidí se postupně během noci několikrát poblilo. A množstvím alkoholu to rozhodně nebylo, protože většině se začalo dělat blbje tak po 2 až 3 pivě. Jeden šel dokonce po prvním. Zbylí tří chlastali Gambáče skoro do rána a nic jim nebylo.
a už to nikdy zkoušet nebudu!!!
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 460
- Registrován: stř 01. říj 2008 21:47:26
- Bydliště: Votice
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Zkusil by jsem CI a DEtraxxas píše:já nedokážu rouluštit: Po nich druhy den ch..ju pr..ly ( to první ještě asi jo)....DEEP píše:Me je jedno po cem se motam.Teda myslim jen chlast.Metaxa.Tullamore Dew,Jameson.Nebo ten Bavorak.BEEFEATER GIN z Tonikem.Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 671
- Registrován: sob 01. lis 2008 14:37:48
- Bydliště: Hradek nad Nisou Okr. Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Ty kravo.traxxas píše:no všechny ty řeči o českém superpivu nebo tohle nee...myslím, že je to trochu mimo...dnes se drtivá většina českých piv distribuovaných do běžných obchodů a obchodních řetězců vaří jako EUROPIVO...to je to, čeho jsme se ještě nedávno báli a buch je to tady....přišlo to poznenáhlu-asi jako když ti začíná blbě brzdit freew.....vím o čem mluvím, mimo exkursí ve 4 pivovarech a výkladů vrchních sládků-je to znát na chuti, takže kdo tvrdí piju jen a jen plzeň-je nej a to protože je zezplzně, tak je na obrovském omylu-dnes se vaří vše a všude a receptury už nejsou vůbec výrobním tajemstvím a know how.....takže jak říkám, dobře ošetřené (čepované) a dobře vychlazené skoro vše. Co nezkousnu je klášterní s vrchním kvašením a různé příchuti ( višnové, medové, pomerančové, atd..atd..=humus)...... V současné době se dá vyloženě si pochutnat na pivech malých rodinných pivovarů, vařených pokud možno ještě klasickou technologií..... Ještě, že tu nemáme americký piva-to už je humus na entou.... ale i polský stojej za ho*no... a když všichni jihočeští pijáci piva tvrdili po revoluci-rakouský nee-má COčko a nadýmá a je říznutý-dnes skoro nepoznáš rozdíl-a už si na to ani nevzpomenou.....
Jediná klasika v ČR zústává stále Budvar n.p. ale je to pořád těžký pivo a bolehlav....asi proto že to je furt ta klasika..... a pak třeba úplně nejlepší pivo jaké jsem kdy pil, byla "prácheňská vánoční perla-nebo hvězda" už si to přesně nepamatuji-bylo to pivo, co normálně vůbec do obchodů nešlo a bylo uvařeno v Platanu pro VIP zákazníky.....dostal jsem ho od vrchního sládka 2 nebo 3 kartony a nechal si ho na vánoce ( asi před 3-4 roky) a bylo to něco jako pro vinaře "don perignon ročník 54" nebo 57 ..????..... tam si teprve člověk uvědomí zpátky základy vaření kvalitního českého piva, je to jako poslední dobou s uzeninami...to je humus a s masem už to nemá skoro nic společného....pokud chceš něco dobrýho, co pamatuješ z dřívějších časů, tak jedině k vyhlášenému soukromému řezníkovi a nebudeš mít salám, klobásu, buřta atd bez masa nebo třeba jen s 15-20% "masa" a to ještě nevíš, co to bylo za "maso".....
Nic proti.Ale teda kdyz jsi tak sectelej nemas z tim nekdy problemy.Vis jako PC.Kdyz ma plny HDD tak uz taky dela blbiny.Mas na neco nejaky patent.Mam znamiho nastrojare a ten ma asi 10 patentu v cernym remeslu a je to uplne obic clovek.Ale TY? hm ...
Co je stary,to je dobry ...
- hroch
- Pátá kolona
- Příspěvky: 1200
- Registrován: čtv 02. říj 2008 14:57:52
- Bydliště: pribram bohuzel
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
my kdyz delame prase nebo nejakou akci tak pijeme 12 svijany a docela nam chutna.ale kdyz jich vypijes10tak se poblyju taky.Jinak ale piju tocenou plzenJ-Fox píše:Já měl Svijany jen jednou, přitáh sud kámoš co prodává zařízení do pivovarů a má nějakou tu pivovarnickou školu. Tvrdil že z hlediska postupu výroby to je jednoznačně nejlepší pivo. Pilo nás ho asi šest a všem strašně chutnalo.DEEP píše:Jediny pivo tady u nas v okoli ktery nemusim jsou Svijany.
Po nich druhy den ch..ju pr..ly.
Na vodě ve Strakonicích si nás 9 z 12 lidí dalo Srakonický nektar(12') nebo dudáka(10') všech 9 lidí se postupně během noci několikrát poblilo. A množstvím alkoholu to rozhodně nebylo, protože většině se začalo dělat blbje tak po 2 až 3 pivě. Jeden šel dokonce po prvním. Zbylí tří chlastali Gambáče skoro do rána a nic jim nebylo.
x x x jinak to neumim
Re: HOSPODA
Já musím s 12°opatrně, já s tím neumím pracovat. Raději nějakou klidnou desítku.
I když Plzeň je fakt asi nej.
I když Plzeň je fakt asi nej.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 888
- Registrován: stř 01. říj 2008 12:39:16
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Točená Plzeň je fakt jednička akorát musíš mít důvěru k výčepnímu aby to po pár pivech nezačal řezat.Jinak já nejsem znalec tak že piju co mě chutná i když někdo třeba říká že to neni dobré pivo.
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 534
- Registrován: stř 01. říj 2008 7:34:00
- Bydliště: Slovensko
Re: HOSPODA
A prečo sa minulý rok na zraze tak málo pivovalo ?
lebo nebol tam traxxas ?
lebo nebol tam traxxas ?
Re: HOSPODA
Myslíš abych pak nepil dvaadvacítku - desítku s dvanáctkou.Vitouš píše:Točená Plzeň je fakt jednička akorát musíš mít důvěru k výčepnímu aby to po pár pivech nezačal řezat.Jinak já nejsem znalec tak že piju co mě chutná i když někdo třeba říká že to neni dobré pivo.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 671
- Registrován: sob 01. lis 2008 14:37:48
- Bydliště: Hradek nad Nisou Okr. Liberec
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Co se hned cilis?traxxas píše:No nic, vidím, že jsi zaujatý proti mě. Víc k tomu psát nebudu.
Vzdycky chytnes na prvni naslapnuti?
Co je stary,to je dobry ...
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Příspěvky: 888
- Registrován: stř 01. říj 2008 12:39:16
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOSPODA
Tos to vystihl.Dvaadvacítka je ten pravej název.Sinner píše:Myslíš abych pak nepil dvaadvacítku - desítku s dvanáctkou.Vitouš píše:Točená Plzeň je fakt jednička akorát musíš mít důvěru k výčepnímu aby to po pár pivech nezačal řezat.Jinak já nejsem znalec tak že piju co mě chutná i když někdo třeba říká že to neni dobré pivo.