Ahoj přátelé.....
já bejvalý Freewinďák.......... nabízím ku prodeji můj origo givi zadní Freewínďáckej kufr v modrý metalíze včetně origo držáku..........stav dobrý nějakej ten škrábaneček se najde...
zatím mejlujte....a volejte...777 821 654 petr.vrsecky@email.cz
Ahoj Plukovník
Přikládám zmenšené fotografie...
detailní foto samozřejmě mohu mejlnout...
boční kufry aj s držákama prodány
origo topcase s držákem modrá met
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
origo topcase s držákem modrá met
- Přílohy
-
- zmenšená moto kufry 2.JPG (98.45 KiB) Zobrazeno 3009 x
-
- zmenšená moto kufry.JPG (97.07 KiB) Zobrazeno 3009 x
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: origo topcase s držákem modrá met
Jo a ještě jsem zapoměl.....kufr není poškozen!!!!!!!!!!!má jen škrábanec z boku ještě od té němky.....a ode mě nahoře...asi jak tam něco vezl nebo nevím...a JSOU TO POUZE ŠKRÁBANCE DO 1 CM DÉLKY ...a pouze lak....
no tak kdyby někdo..... aby si nemyslel že je to krumpl
no tak ahoj
no tak kdyby někdo..... aby si nemyslel že je to krumpl
no tak ahoj
Když ji miluješ není co řešit