Fotogalerie
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Fotogalerie
Co takhle udělat ještě jednu sekci (fotogalerii) kam by se vkládali fotky a videa z různých akcí atd.? Je tu jen galerie uživatelů kde si každý popisuje své motorky,úpravy atd.,ale nic kam dát třeba fotky,nebo odkazy z akcí jako ste měli teď přes víkend. Odkazy máte v tématu o akci,ale nikdo to tam nenajde,zde by to bylo přehledné a každý by věděl, že jsou tam jen fotky a videa z příslušné akce podle založeného tématu.
Re: Fotogalerie
Máme sekci v fotky a videa viz: tady
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
To jo,ale to je vše v jednom tématu a nepřehledné. Já myslel právě založet novou sekci,kde by co větší akce,to jedno téma.Pak třeba jedno téma jen na soukromé projížďky,nebo cokoliv,prostě aby si si otevřel sekci a tam si viděl např.- Ještěd.Tak se tam podíváš jak se tam asi nechá dojet,jek totam vypadá a na zážitky těch co tam byli. Kděžto když je to v jednom tématu,tak to tam nenajdeš,protože nikdo nebude listovat 14 stránek.
Když máš náladu tak další téma vyrobit. Ale já v něm pořádek dělat nebudu. A hoši ti ho zaserou než řekneš švec.
Koukal jsem jak to mají na supertenere.cz a tam to vede opravdu zodpovědnej kluk, a taky žádná sláva. Nejlepší je když něco hledáš použít tlačítko "Hledat" . Ale jestli chceš, klidně to založ. Pokud se to osvědčí príma, pokud ne, máme tlačítko "Delete". Hlavně žádnej stres.
Koukal jsem jak to mají na supertenere.cz a tam to vede opravdu zodpovědnej kluk, a taky žádná sláva. Nejlepší je když něco hledáš použít tlačítko "Hledat" . Ale jestli chceš, klidně to založ. Pokud se to osvědčí príma, pokud ne, máme tlačítko "Delete". Hlavně žádnej stres.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Já to založit nemohu,nemam na to práva.Ale klidně bych to zkusil moderovat. Založil jsem dřív forum o RC, které jsem už předal jiným.Museli by jste vytvořit novou sekci a pak by se tam postupně začali házet fotky. Dali by se tam odkzy z akce teď o víkendu atd.U mě na foru to vypadalo nějak takhle:
- Přílohy
-
- 1_Změnit velikost.jpg (93.09 KiB) Zobrazeno 12136 x
-
- 2_Změnit velikost.jpg (83.71 KiB) Zobrazeno 12133 x
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Ale jestli se vám to nepáčí,tak se tim nezatěžujte je to jen návrh na vylepšení fora.