náhradní gumy předních stupaček

Odpovědět
halamka

náhradní gumy předních stupaček

Příspěvek od halamka »

Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: náhradní gumy předních stupaček

Příspěvek od Sinner »

Resil sem to celpu dobu co jsem Wetraka mel, a nevyresil. Mozna uplne jine stupacky. Ja to zvazoval, ze bych dal nejake krosove. Ty jsou okolo 4 stovek. Ale chceto nejdriv zkusit zda by to slo.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

halamka píše:Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.

Posli SS tu na fore clenovi xsarkanx ak sa nemylim, ma tam dane ine stupacky....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
LiborZ
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od LiborZ »

kanko00 píše:
halamka píše:Ahoj, jsem čerstvý majitel Freewinda, rozkoukávám se po dílech - nevíte. jestli je možné nahradit natrženou gumu přední stupačky? Já jsem zatím dopátral možnost nové stupačky za cca 700,- Kč, což myslím, že zde mi někdo poradí levnější řešení. Předem díky.

Posli SS tu na fore clenovi xsarkanx ak sa nemylim, ma tam dane ine stupacky....
xsarkanx má krosové stupačky bez gum...

PS: Nové gumy by se mně také hodily :)
šimi
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od šimi »

LiborZ píše:
kanko00 píše:

xsarkanx má krosové stupačky bez gum...

PS: Nové gumy by se mně také hodily :)
Já mám pravou gumu taky sedranou a neřeším to.
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Odpovědět