Zdravim,
konecne sem si nasel cas napsat neco o MOJI Súze a prihodit par fotek.
Mam ji uz od zazi 2008 s 24 tisi km, jako treti najitel, druhej v CR ale nebil nani ni predtím ani jediny škrábanec jen nejak zahadne ulomena kulicka na skojkove pačke
Odvtedy najeto pres 15 tis km (asi tisicka bez tachometru, takze rozbití tacho sondy uz mam zasebou ) škrábancu zjevne pribudlo, hlavne na prave strane. Stihla už být na nekolika ceských hradech a historických mestách, na Slovensku, v Polsku, simbolicky v Maďarsku (5 km za hranice v BA) ahle hlavne v Nemecku, Rakousku a Svicarsku (asi neni potrebne vysvetlovat proc). Taky symbolicky v Taliansku (cca 60 km), ale zážitek to byl natolik nezapomenutelny, ze Taliansku se budu asi na dost dlouho vyhýbat v jední stope.
Z jistých duvodu sem musel vymenit predni plexi, takze je tam uz mirne turisticke. Taktiez uz mam za sebou "čišteni" svetlometu. Jinak bez závad a zatim mne nikde nezdradila (čekam kdy a kde mne neco krizoveho potká) a plna spokojenost, nedam na ni dopustit i kdyz bych si kluci šikmooky ve vývoji mohli s par detailama vice pohrat.
A jeste chci i touto formou podekovat za tohle skvele, uzitečne a živé forum jeho tvúrcum a členum.
Filip
TigerFilip
TigerFilip
- Přílohy
-
- Grossglockner (2009)
- P1160474.JPG (109.47 KiB) Zobrazeno 2767 x
-
- freewind je velmi dobrý i v kombinaci s jehnečím... (cesta na Grossglockner)
- P1160467.JPG (127.93 KiB) Zobrazeno 2768 x
-
- Rakouske Vysoke Taury
- P1160278.JPG (78.76 KiB) Zobrazeno 2768 x
Re: TigerFilip
A jeste par fotek z minulorocne cesty po Švícarsku...
- Přílohy
-
- ja, moje súza a nejznámejsi bavorská kíčovina
- P1180320.JPG (134.29 KiB) Zobrazeno 2762 x
-
- užasne poježdení v švícarských aplách
- P1180125.JPG (79.8 KiB) Zobrazeno 2763 x
-
- vesnička v horách nedaleko Langwiese (CH)
- P1180084.JPG (124.05 KiB) Zobrazeno 2762 x