Dotaz Zadní kufr

Odpovědět
TommyMe
Motorkář

Dotaz Zadní kufr

Příspěvek od TommyMe »

Zdravim Vetracky,
k motorce jsem dostal tento velky kufr, ktery bych chtel pouzit max na dovolenou.
Chtel bych jeste jeden kufr na jednu helmu, ale chci, aby plotna sedela na oba kufry. Plotnu jsem dal pryc jelikoz byla plechova a mlatila,vrzala. Jaky koupit kufr, aby jsem na plotnu mohl pouzit i tento velky kufr? V prodejne mi rekli, ze to je problem.

Diky za rady
ToM
Přílohy
box2.JPG
box2.JPG (107.1 KiB) Zobrazeno 4592 x
box.JPG
box.JPG (97.71 KiB) Zobrazeno 4595 x
DEEP
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz Zadní kufr

Příspěvek od DEEP »

Zeptej se Plukovnika jestli by ti neofotil Plotnu co tam ma.Ta pltna by se snad dala nekde koupit.Solo
Co je stary,to je dobry ...
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Ahoj, řeším podobnou věc,
a ještě honím nějaký bazarový kufry na bok.............
moje plotna ji sic Givácká ale zadní uchycení je zoufale jiný.....takže foto nepomůže.......
ale prošounil jsem tuny inzerátů...........na 90 % si myslím že se tvůj kufr dá mlasknout na plotnu givi monokey.......nebo by mohl být dokonce z boku na ocel držáku monokey
monokey je starší typ upínáni ..takže nevím jak ho sladíš s novejma.........idealní najít tuto plotnu a zkusit.....
jednu možná budu mít od kámoše.........bude kupovat jinej kufr.......tak se klidně ozvi
já to spíš vidím na nějaký kufry z boku, a ten malej si vzadu nechám
zatím ahoj ;)
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

Plukovník píše:Ahoj, řeším podobnou věc,
a ještě honím nějaký bazarový kufry na bok.............
moje plotna ji sic Givácká ale zadní uchycení je zoufale jiný.....takže foto nepomůže.......
ale prošounil jsem tuny inzerátů...........na 90 % si myslím že se tvůj kufr dá mlasknout na plotnu givi monokey.......nebo by mohl být dokonce z boku na ocel držáku monokey
monokey je starší typ upínáni ..takže nevím jak ho sladíš s novejma.........idealní najít tuto plotnu a zkusit.....
jednu možná budu mít od kámoše.........bude kupovat jinej kufr.......tak se klidně ozvi
já to spíš vidím na nějaký kufry z boku, a ten malej si vzadu nechám
zatím ahoj ;)

Tady toho je :
http://www.tipmoto.com/dily/hledat.php? ... aa&x=0&y=0
Co je stary,to je dobry ...
Odpovědět