Martin G
Re: Martin G
Suzuki XF 650 Freewind a Jawa 250 typ-592 panelka
- Přílohy
-
- HPIM5655.JPG (351 KiB) Zobrazeno 20406 x
oprava dobijania
- Přílohy
-
- DSC00374 popis.jpg (177.2 KiB) Zobrazeno 20378 x
-
- DSC00375 popis.jpg (208.8 KiB) Zobrazeno 20366 x
hele tu panelku jsem měl taky, rv 1972 vývozní typ do Kanady, takže už navíc úzké stáčené blatníky, zesílená elektroinstalace myslím že už tenkrát s alternátorem-ale nejsem si jistý, fab spínačka, dvoucívkové relé pod nádrží atd, už si všechno nepamatuji....úžasnej držák a tahoun a ta spotřeba-jezdil jsem jak solo tak ve dvou i s pavem 41 v průměru za 3litry/100km....fakt je, že trhač rychlostních rekordů to nebyl ( šla tak max 125), ale ten zbytek...najel jsem na ní cca 70 000 km.... no a samo tenkrát jsem na ní dělal úpravy, ale v rámci možností a vkusu-zdvihnuté doutníky, opěrka vzadu, jiné zadní světlo, padáky předělané ze 634, 2 houkačky, jiná asymetrická parabola s jinou žárovkou, vyleštění kanálů, snížení hlavy, jiné spojkové lamely, 2 zrcátka na páčkách, přizvednutý zadní blatník-tedy spíše zkrácený, předělané zapalování, atd atd-dnes k smíchu...ale na tehdejší dobu to byl STROJ, kdo měl víc, ten měl KALIFA nebo novinku-634.....
jo a opravit šla na koleně-resp dvorku včetně půlení motoru.....
jo a opravit šla na koleně-resp dvorku včetně půlení motoru.....
Vďaka za pár riadkov k Jawke.
Tú motorku kúpil ako novú môj starký a chodieval s ňou na ryby s mojim otcom.Máme za ňu tiež prívesný vozík Pav 40.Na fotke má namontované aj ťažné zariadenie pre Pav-a.Máme k nej ešte aj nosič batožiny len nie je nahodený.Motorku sme minulú zimu opravovali(hlavne mechanické časti)a toto leto som na nej robil zábeh.Pridávam zopár foto z opravy.
Tú motorku kúpil ako novú môj starký a chodieval s ňou na ryby s mojim otcom.Máme za ňu tiež prívesný vozík Pav 40.Na fotke má namontované aj ťažné zariadenie pre Pav-a.Máme k nej ešte aj nosič batožiny len nie je nahodený.Motorku sme minulú zimu opravovali(hlavne mechanické časti)a toto leto som na nej robil zábeh.Pridávam zopár foto z opravy.
- Přílohy
-
- Jawa oprava 1.jpg (400.17 KiB) Zobrazeno 20242 x
- DEEP
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Pekny neco podobnyho jsem delal tatovi v lete na CZ 175 r.v.1965
Vybrus,Novy pist krouzky,cep,futro v ojnici.Nove gufera na klice + loziska,Prevodovka dostala nove vidlicky loziska a rovnou i nove pouzdra.Dale pribylo digitalni dobijeni.No a Ciza lita jako o zivot.
Vybrus,Novy pist krouzky,cep,futro v ojnici.Nove gufera na klice + loziska,Prevodovka dostala nove vidlicky loziska a rovnou i nove pouzdra.Dale pribylo digitalni dobijeni.No a Ciza lita jako o zivot.
Co je stary,to je dobry ...
Spravil som si držiak kamery na helmu.Takže tu vidno prilbu v štandardnom stave a vedľa to malé strieborné je ten môj vynález.
- Přílohy
-
- držiak kamery.jpg (213.77 KiB) Zobrazeno 20049 x
Plexisklo drží v helme špeciálna skrutka s veľkou hlavou(miskou).No proste som to odskrutkoval a na jeho miesto som nakrútil môj držiak.Keďže tam je záviť M6 tak nebol stým žiadny problém.
Držiak kamery som sa snažil spraviť čo najmenší a najľahší aby to moc nevážilo do strany.
Držiak kamery som sa snažil spraviť čo najmenší a najľahší aby to moc nevážilo do strany.
- Přílohy
-
- držiak kamery 3.jpg (213.93 KiB) Zobrazeno 20041 x
Nahodená kamera v držiaku.Plastovú redukciu som zobral zo statívu a nechal som ju v pôvodnom stave bez akýchkoľvek úprav,takže sa dá použiť spätne na statív.Kamera sa dá vďaka tomu kedykoľvek ľahko zhodiť.Ďalej sa dá nastavovať uhol sklonu a aj otočiť do strán alebo uplne otočiť.
- Přílohy
-
- držiak kamery 2.jpg (214.52 KiB) Zobrazeno 20008 x
Takto to vyzerá na hlave. Už aby sa oteplilo,pôjdem to hneď vyskúšať.(dúfam že mi to neotrhne hlavu )V najhoršom prípade až to bude stáť za prd tak to skončí v šrote.
- Přílohy
-
- držiak kamery 4.jpg (180.81 KiB) Zobrazeno 19996 x
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou super nápad ! Já mám v plánu zase držák na GPS... teda až koupím GPS
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Tak už se těším na další video... Jen aby ta kamera na tom držáku nevibrovala v proudu vzduchu. Viděl jsem u někoho (ale nezkoumal) přichycení na helmu jen gumovým páskem okolo helmy a kameru podloženou asi molitanem (tlumení)....fakt jsem to nezkoumal.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Nějakým páskem na helmě měl přichycenou kameru i Sinner.Na jedné společné vyjíždce.Zapoměl jsem se ho zeptat jak se to povedlo.Pokud ano tak by to mohl Mirek dát na video.
Jo já jsem použil obyč. přísavky na obkladačky a přes ne uchytil gumičkami do vlasů.
Video mám, dopadlo to docela dobře jen jsou to 2 giga nudy. Co se týká vibrací musím se pochválit nejmenší co jsem zatím viděl. ta hlava to dobře pochytá. Prubnu něco stvořit (setřihnout videjko)jen tak na ukázku.
Kamerku mám tady tu http://www.eu3c.info/produkty/dv-kamery ... hot-hd720/ je to lehounké a za ty peníze.
Video mám, dopadlo to docela dobře jen jsou to 2 giga nudy. Co se týká vibrací musím se pochválit nejmenší co jsem zatím viděl. ta hlava to dobře pochytá. Prubnu něco stvořit (setřihnout videjko)jen tak na ukázku.
Kamerku mám tady tu http://www.eu3c.info/produkty/dv-kamery ... hot-hd720/ je to lehounké a za ty peníze.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Zo spoločného výjazdu.Boli sme pozrieť geografický stred európy pri dedine Krahule.(kúsok od Kremnice)Je to ten veľký kameň naľavo od motoriek.
- Přílohy
-
- P1000747 menší.jpg (133.81 KiB) Zobrazeno 19662 x
Skaredi dvaja na XFklach a skaredy na DLku 650!!!!!!!!!!!
Ja som od macochy?
To bola daka tajna akcia len pre tri motorky????
Ja som od macochy?
To bola daka tajna akcia len pre tri motorky????
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Už ma to večné hučanie v helme vážne nasralo tak som si spravil deflektor.
Každopádne aj keď to nevyzerá bohvieako pekne svoj účel to plní na 100 %.
Každopádne aj keď to nevyzerá bohvieako pekne svoj účel to plní na 100 %.
- Přílohy
-
- DSC00614 m.jpg (105.53 KiB) Zobrazeno 19443 x
Keď som to namontoval tak som na to čumel asi hodinu kým som si zvykol.
- Přílohy
-
- DSC00615 m.jpg (95.95 KiB) Zobrazeno 19444 x
- pind
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
vow, vyzera to ako vyklad na obchodnom dome, riadny posun oproti originalu. Deflektor si spravil aj nejak posuvatelny alebo je tam napevno?
Na uchytenie som použil držiaky odraziek na bicykel.Vďaka tomu sa dá nastavovať sklon deflektoru.Výška sa štelovať nedá ale ani som to neriešil keďže som už mal predtým vyskúšané koľko to musím predĺžiť aby my to fúkalo nad helmu.Deflektor je široký 12.5 cm,niečo je prekrytie takže som zhruba predĺžil plexi deflektorom asi o 10 cm.Do držiakov sa ale stále dajú spraviť pozdĺžne diery čím by sa dosiahlo štelovanie v rozmedzí 2-3 cm aj výškovo.Samozrejme takéto štelovanie si vyžaduje použitie náradia ale za tie prachy ma to vôbec nesere.pind píše:vow, vyzera to ako vyklad na obchodnom dome, riadny posun oproti originalu. Deflektor si spravil aj nejak posuvatelny alebo je tam napevno?
...drziak na odrazky na bicykel...
Niekde som to pocul...
Niekde som to pocul...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Martin G: ahoj, a kde se dá sehnat to plexisklo???? Moc mi na tom záleží...mám ulomené plexi, tak si to můžu sám vyzkoušet udělat. Díky.
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
Výlety: Barcelona, Řím; UK
Výlety: Barcelona, Řím; UK
Ja som plexisklo zohnal tak že som si dal na nete vyhľadať firmy v okrese ktoré sa stým zaoberajú.No a ani som si nepomyslel že to budem mať tak blízko a zadarmo.Chlapík čo tam robí mi ho dal zadara že to je odpad.Inak je to Makrolan.Plexi je neveritelne ohybné,pružné,dobre sa píli,vŕta a ohýbať sa dá pri 150 stupňoch.Ja som to ohýbal v rúre na pečenie.Vyrobil som si formu z plechu,namazal som ju olejom na fritovanie,položil do formy plexi,vložil do rúry,nastavil na 150 a nechal tam až pokedy nebolo ohnuté podľa formy.Olej som dal preto aby sa mi plexi neprilepilo o plech.komcas píše:Martin G: ahoj, a kde se dá sehnat to plexisklo???? Moc mi na tom záleží...mám ulomené plexi, tak si to můžu sám vyzkoušet udělat. Díky.
Ja som bol pre plexisklo tu:http://www.zenitsk.sk/index.htm