Chci se podelit o úspěch při snížení spotřeby. Mám totožné karburátory jako jsou na wětrákovy, a nechal jsem vyměnit na radu "Jenika" s fóra supertenere.cz komínky a jehly, taky vyměnili gumičky ve vzdušníkách , (jsou to takové malinkaté o kroužky, byli úplně rozmačkané, nekulaté ztvrdlé) a trysky. Spotřeba šla z 9 litrú na 4,8 , to de né? investice asi 2500 Kč za materiál.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Sinner píše:Chci se podelit o úspěch při snížení spotřeby. Mám totožné karburátory jako jsou na wětrákovy, a nechal jsem vyměnit na radu "Jenika" s fóra supertenere.cz komínky a jehly, taky vyměnili gumičky ve vzdušníkách , (jsou to takové malinkaté o kroužky, byli úplně rozmačkané, nekulaté ztvrdlé) a trysky. Spotřeba šla z 9 litrú na 4,8 , to de né? investice asi 2500 Kč za materiál.
To je opravdu dobré ale těch 9 litrů tomu se snad ani nedá věřit.To bych snad motor už odepisoval To si zachoval docela klid
Sinner píše:Chci se podelit o úspěch při snížení spotřeby. Mám totožné karburátory jako jsou na wětrákovy, a nechal jsem vyměnit na radu "Jenika" s fóra supertenere.cz komínky a jehly, taky vyměnili gumičky ve vzdušníkách , (jsou to takové malinkaté o kroužky, byli úplně rozmačkané, nekulaté ztvrdlé) a trysky. Spotřeba šla z 9 litrú na 4,8 , to de né? investice asi 2500 Kč za materiál.
To je opravdu dobré ale těch 9 litrů tomu se snad ani nedá věřit.To bych snad motor už odepisoval To si zachoval docela klid
Jo byl jsem docela v klidu , byl jsem upozorněn předem že se to stává, a není to zase takový problém a ani nic výjimečného. Pravě díky Jeníkovi ktrej ty mašiny zná do posledního šroubku. Jinak bych byl asi dost nešťastný nemotorkář Přitom ten stroj krom toho že občas trochu prásk do výfuku "ale nijak dramaticky" se neprojevoval nijak nepřístojně.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Household píše:čo to treba vymeniť na Freewovi aby žral menej o 4 litre ?
Vodiča
Joo tak jsem měl radost, čekal jsem nejakej 6.5 ale určitě ne 4.8.