nováček čekatel
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
nováček čekatel
Ahoj všichni,jsem tady nový, tak bych se chtěl trošku představit:Jsem veselý a hravý Jirka(jahoďák) a už už jsem se viděl jako majitel FREEWA (vysvětlím).Doteď jsem jezdil jen" na hondě shadow" byla sestry, ale pujčovala hodně;), ale pak jsem se svezl na wětrákovi a moooc líbit.Dnes ráno jsem vyjel do Bohuslavic u Zlína pro freewa(mimochodem jsem z Liberce).Pán mi poslal hezké fotky,super cena 30tis. tak jsem si řika,l do toho ještě něco vrazím, udělám k obrazu svému a pořád budu na dobré ceně a hlavně budu mít vše cajk.Tvrdil, že to má doma a že to dává pryč, protože není čas(nové dítě).Na dotaz proč to má nový lak jsem se dozvěděl, že se mu ta barva nelíbila.Tak jsem vyjel a když jsem dorazil tak mě nahlodaly další otázky.Měli to v garáži, kde montovali auta,hned vedle byl motobazar a další autobazar.Byli tam dva maníci(netvrdím že byli špatný) a tak mi to ukazovali.Na dotaz jestli byla položená tak "samozřejmě že ne".Mimochodem na fotky jsem čekal cca týden a to jsem ho ještě otravoval telefonicky.Mé postřehy amatéra:nalakovaná nebyla jen tak,nezdál se mi svár na rámu u vidlice - tam jak je štítek byl divnej a rezavej z jedný strany,pořád chcípala i po zahřátí a hlavně hodně špatná spojka(páni ta vůbec nebrala jak inventura u zubaře)měla najeto 54000km a ještě dost mastná u svíček.No prostě vůbec se nepodobala, tý kterou jsem zkoušel již dřív ..Samozřejmě jsem se ptal, proč to za třicet nedali vedle do toho motobazaru.Prej to tam chtěj, ale byl jsem rychlejší Netvrdím, že byla bořená ale znáte ten pocit - tady něco nehraje ?:? No každopádně jsem najel přes 600km a jsem pořád jen čekatel ale určitě se dočkám.Hold budu šetřit a radši si připlatim.ZKLAMÁNÍ je velký .Toto už je můj druhý pokus o koupi freewa ten první z Náchoda chtěl když jsem přijel o 5000,-kč víc než jsme se domluvili .Snad do třetice to KLAPNE.Všechny vás zdravím a snad sem přibudu i s fotkama Ale už nejezdím víc jak 100km od domova,protože to je finančně náročný.Tak ahoj a zatím budu tiše slintat
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček čekatel
tak vitej no koukam měl jsi teda smolika ale podle toho jak jsi to popsal taky bych do toho nešel neznělo to moc přivětivě
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ale třeba najdeš svuj stroj tady možna Sinner zvaži někdy prodej sveho mazlička občas sem někdo pisne že prodava a a kupuje něco jineho
-
Já jsem ještě neviděl totiž originál svár rezavej a taky ta housenka byla nějaká divná Taky v tom místě ani odřít nejde No vydělám nějaké zlaťáčky a půjdu do lepší.Mě se strašně líbí ta kombinace zelenočervená originál ona to je taková zvláštní zelená.A ještě stím starším světlem. Jó ta moc líbit Tu jahoďák chtít,tu snad jednou mít .Určitě jsem udělal dobřeZeusik píše:tak vitej no koukam měl jsi teda smolika ale podle toho jak jsi to popsal taky bych do toho nešel neznělo to moc přivětivě
- Přílohy
-
- 8492236[1].jpg (64.6 KiB) Zobrazeno 18068 x
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Svár rezavej být může i bez zásahu.Už jsem to viděl.(Dělám na STK)Ale svědčí to o tom že ta motorka jezdila v nějakém špatném prostředí.Byla třeba dovezena z nějaké přímořské oblasti atd.Jinak jak jsi to popisoval tak jsi udělal dobře.Taky by to na mě nedělalo dobrej dojem.Přeji šťastnou ruku př výběru.
můžeš mít tuhle jestli chceš..
- Přílohy
-
- SP_A0019.jpg (70.28 KiB) Zobrazeno 18057 x
-
- SP_A0016.jpg (79.14 KiB) Zobrazeno 18055 x
-
Pěkná pěkná .Bohužel dnes jsem měl hoodně nečekanej výdaj a z penízek na FREEWA ukrojil velkou část. Takže můj nákup se odkládá až mi jedna firma zaplatí fakturku ,bohužel to bude tak dva až tři měsíce(smutný ale holt to tak chodí,je velká ale zaplatí) takže nákup se odkládá. Tento rok mi vůbec nezačal dobře.(tady měl být plačící smajlík) ale ono se to zlepší .Nicméně jsem plně rozhodnut a vím přesně co chci.Zatím tady budu brouzdat a sledovat ty vaše krasavice. Všechny vás zdravím a už jse těším až tady budu i s motorkou.
-
Jenže to bylo rezavý jen na jedný straně a ten svár byl opravdu divnej,prostě to nebyla taková hezká housenka.A to já když svářim tak to vypadá že lepim .jsem hobby svářeč z donucení .na to že ho měly dělat ve fabrice,tak byl divnej.Určitě znáš ten pocit že je něco špatně.Vitouš píše:Svár rezavej být může i bez zásahu.Už jsem to viděl.(Dělám na STK)Ale svědčí to o tom že ta motorka jezdila v nějakém špatném prostředí.Byla třeba dovezena z nějaké přímořské oblasti atd.Jinak jak jsi to popisoval tak jsi udělal dobře.Taky by to na mě nedělalo dobrej dojem.Přeji šťastnou ruku př výběru.
Nie je do 100 km, ale chodim do Brna. Foto Ti poslem aj dalsie.
http://suzuki-xf.autobazar.eu/644-freew ... 15647.html
p.s.: Historia, poctivy stav, doplnky... Bez investicii.
Este minuly rok som ju mal na CZ papieroch.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
-
Pěkná pěkná i ta kombinace barev je super.Bohužel teď tolik nedám dohromady.Zatím to nechávám spát.Já bohužel koukám po levnější a pomalu bych si jí když tak vymazlil.Každopádně děkuji za nabídku.Ahoj Teď jsem se na ní ještě jednou koukal fakt ja vymazlenákanko00 píše:Nie je do 100 km, ale chodim do Brna. Foto Ti poslem aj dalsie.
- Plukovník
Čau
tak máš kurva smůlu.....ale skoro rok jsem vybíral - jak nemáš rozumnou částku -jseš v prd......
Zkoušel jsem se dostat na minimální prachy, ale vše byly šroty-a tím pádem cena přiměřená....
Jo a mnohdy to vypadá že si domazlíš stroj za 10 tis a vysere se víc než čekáš!!!! Bacha na to
Jak je někdo na mašinu nebo auto dobytek-podepíše se to....
To že máš bankovky ve faktuře znám až moc dobře....jsem taky žl.....
A zrovna jsem ti teda před vánoci vyfoukl sice jinou barvu, ale libovku po Jiříkovi z Hrádku u Liberce - alias Vitoušovi ale- pravda je že byla za jiný bankovky než 30.....
Jenže je bez práce-krom malejch blbostiček co dám do kupy.....no a čas jsou taky peníze
No nemachruji- prostě jsem si připlatil ....a to že mi nezbylo na helmu,boty,hadry
Se neposere....halvně že mám na čem jezdit
Tak hodně štestí....jednu jsem zanechal zrovna v Praze mxslím kolem 45 tis...tak se můžeš ozvat
tak máš kurva smůlu.....ale skoro rok jsem vybíral - jak nemáš rozumnou částku -jseš v prd......
Zkoušel jsem se dostat na minimální prachy, ale vše byly šroty-a tím pádem cena přiměřená....
Jo a mnohdy to vypadá že si domazlíš stroj za 10 tis a vysere se víc než čekáš!!!! Bacha na to
A zrovna jsem ti teda před vánoci vyfoukl sice jinou barvu, ale libovku po Jiříkovi z Hrádku u Liberce - alias Vitoušovi ale- pravda je že byla za jiný bankovky než 30.....
Jenže je bez práce-krom malejch blbostiček co dám do kupy.....no a čas jsou taky peníze
No nemachruji- prostě jsem si připlatil ....a to že mi nezbylo na helmu,boty,hadry
Tak hodně štestí....jednu jsem zanechal zrovna v Praze mxslím kolem 45 tis...tak se můžeš ozvat
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
jahodak píše:Pěkná pěkná i ta kombinace barev je super.Bohužel teď tolik nedám dohromady.Zatím to nechávám spát.Já bohužel koukám po levnější a pomalu bych si jí když tak vymazlil.Každopádně děkuji za nabídku.Ahoj Teď jsem se na ní ještě jednou koukal fakt ja vymazlenákanko00 píše:Nie je do 100 km, ale chodim do Brna. Foto Ti poslem aj dalsie.
Neboj, ja to aj tak nechcem predat. Ja sa v podstate s nou iba chvalim...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Ty se nechválíš, ty se tady vytahuješkanko00 píše:Neboj, ja to aj tak nechcem predat. Ja sa v podstate s nou iba chvalim...
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
-
Ahoj.Ono na to bylo víc peněz ale počítal jsem že do toho vrazím abych měl jistotu že to je v cajku .Víš jak to je s tím že to je hotové,to je jedna bába povídala .Tady po těch nadšencích máš jistotu a víš na čem seš.Ta po Vitoušovi byla libová .Bohužel jsem na ní nenarazil .No ale le to na dobrý cestě a snad budu mít po sinnerovi .Takže už jse těším až to klapne.Hlavně já už od začátku to chtěl od někoho kdo k ní měl nějaký vztah.Od těch překupníků co to dotáhnou a udělaj na oko né Tomu jsem se chtěl vyhnout.Bohužel jsem kvůli tomu víc projezdil.Plukovník píše:Čau
- Plukovník
Máš recht- tihle kluci maj většinou motorku jako milenku
Takže buď rád že jsi nekoupil špatně, ale pouze najezdil km...
Až si dovezeš tu pravou lásku třeba od Sinera - budeš jistě spokojenej....
A kurva....jsou si podobný jak vejce vejci MODRÁ JE DOBRÁ
Držím palce a na srazu se na tebe těším
Takže buď rád že jsi nekoupil špatně, ale pouze najezdil km...
Až si dovezeš tu pravou lásku třeba od Sinera - budeš jistě spokojenej....
A kurva....jsou si podobný jak vejce vejci MODRÁ JE DOBRÁ
Držím palce a na srazu se na tebe těším
- Plukovník
Aj kurnik šopa
Sory SINNERE.....já ti dal jen jedno n
Se omlouvám...
mno a teď doufám že máš taky modrou barvu
už jsem z těch mraky fotek a tolika členů zblbnul...znám Vás pouze z fotek a četování
Na srazu či projížďce to napravím
Sory SINNERE.....já ti dal jen jedno n
Se omlouvám...
mno a teď doufám že máš taky modrou barvu
už jsem z těch mraky fotek a tolika členů zblbnul...znám Vás pouze z fotek a četování
Na srazu či projížďce to napravím
Já si všiml. Neprožívám to tolikPlukovník píše:.já ti dal jen jedno n
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- martinbrejcha
čau Liberečáku nebyl ten z náchoda náhodou stříbrnej, bez krytu řetězu a lízátka nad zadním kolem ?? Byl za 35 v náchodě a zároveň motobazaru někde mezi jičínem a hradcem a měl ostravskou RZ ?
Jinak já koupil Winda taky za třicet, v Žel. Brodě. Teda měl totál K.O. gumy a zjistili mi v servisu, že i řetězovka ( pan majitel se při prodeji dušoval, že je na ní najeto max. 5.000 km ). Ale jinak prej na tom není nejhůř.
Jinak já koupil Winda taky za třicet, v Žel. Brodě. Teda měl totál K.O. gumy a zjistili mi v servisu, že i řetězovka ( pan majitel se při prodeji dušoval, že je na ní najeto max. 5.000 km ). Ale jinak prej na tom není nejhůř.
- Přílohy
-
- Kopie - Obraz114.jpg (353.29 KiB) Zobrazeno 17849 x
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
I po 5000km jde řetězovka odepsat Stačí nečistit nemazat. Nebo nečistit a mazat ten bordel = víš, co dělá brusná pasta
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Household
Jo jo, modrá je modráPlukovník píše:Máš recht- tihle kluci maj většinou motorku jako milenku
MODRÁ JE DOBRÁ
tzv. VIP barva
Mimochodom aj toto fórum je Blue
-
Ten z Náchoda jí měl tak jako na mé fotce,akorát gumy špaténka ale řetězovka ještě by pojezdila.Samozřejmě bych vrazil ještě do servisu a dodělávek ale stím jsem počítal.Dohodly jsme se na 40tis.,já bych jí bral ale když jsem přijel za Náchod tak chtěl 45tis .Ty peníze jsem na to ještě měl ale nedal jsem z principu.To se prostě nedělá a on sázel na to že neodjedu s prázdnou .ODJEL(mrzelo mě to protože byla i hezká a origo lak).Pane Bože mě by hanba fackovala něco takového zkoušet .Ale ono všechno zlý pro něco dobrý .AHOJ jahoďák
-
Modrá jo Ale ten karbon jak měl Stefo SK prostě nádheraHousehold píše:Jo jo, modrá je modráPlukovník píše:Máš recht- tihle kluci maj většinou motorku jako milenku
MODRÁ JE DOBRÁ
tzv. VIP barva
Mimochodom aj toto fórum je Blue
- Household
Býva len 20km odo mňa a to neviem neviem, ....... tá nádhera by ma mohla aj pokaziť.
Naozaj bola a je nádherná v tom karbóne. Stále nad tým uvažujem, ale pravý fajnšmekri sú vraj vždy ORIGINÁLI.
Tak som na Vážkach.
Dakto tu spomínal, že sa to nedá leštiť
Naozaj bola a je nádherná v tom karbóne. Stále nad tým uvažujem, ale pravý fajnšmekri sú vraj vždy ORIGINÁLI.
Tak som na Vážkach.
-
No ještě bych tam dal bílou a bylo by to super ,to se mi moc líbilo .Koukni se na :decalfix.com to je neskutečný co tam dělaj s těma fóliema na těch autech .To jsou MACHŘI s velkym M.To je BOMBAHousehold píše:Býva len 20km odo mňa a to neviem neviem, ....... tá nádhera by ma mohla aj pokaziť.
Tak som na Vážkach.
http://www.decalfx.com/
- LiborZ
Když modrá, tak co ten modrý karbonjahodak píše:No ještě bych tam dal bílou a bylo by to super ,to se mi moc líbilo .Koukni se na :decalfix.com to je neskutečný co tam dělaj s těma fóliema na těch autech .To jsou MACHŘI s velkym M.To je BOMBAHousehold píše:Býva len 20km odo mňa a to neviem neviem, ....... tá nádhera by ma mohla aj pokaziť.
Tak som na Vážkach.
http://www.decalfx.com/
Householde, to by jsi byl ORIGINÁL