Ahoj všichni,jsem tady nový, tak bych se chtěl trošku představit:Jsem veselý a hravý Jirka(jahoďák) a už už jsem se viděl jako majitel FREEWA

(vysvětlím).Doteď jsem jezdil jen" na hondě shadow" byla sestry, ale pujčovala hodně;), ale pak jsem se svezl na wětrákovi a moooc líbit.Dnes ráno jsem vyjel do Bohuslavic u Zlína pro freewa(mimochodem jsem z Liberce).Pán mi poslal hezké fotky,super cena 30tis. tak jsem si řika,l do toho ještě něco vrazím, udělám k obrazu svému

a pořád budu na dobré ceně a hlavně budu mít vše cajk.Tvrdil, že to má doma a že to dává pryč, protože není čas(nové dítě).Na dotaz proč to má nový lak jsem se dozvěděl, že se mu ta barva nelíbila.Tak jsem vyjel a když jsem dorazil tak mě nahlodaly další otázky.Měli to v garáži, kde montovali auta,hned vedle byl motobazar a další autobazar.Byli tam dva maníci(netvrdím že byli špatný) a tak mi to ukazovali.Na dotaz jestli byla položená tak "samozřejmě že ne".Mimochodem na fotky jsem čekal cca týden a to jsem ho ještě otravoval telefonicky.Mé postřehy amatéra:nalakovaná nebyla jen tak,nezdál se mi svár na rámu u vidlice - tam jak je štítek byl divnej a rezavej z jedný strany,pořád chcípala i po zahřátí a hlavně hodně špatná spojka(páni ta vůbec nebrala jak inventura u zubaře)měla najeto 54000km a ještě dost mastná u svíček.No prostě vůbec se nepodobala, tý kterou jsem zkoušel již dřív

..Samozřejmě jsem se ptal, proč to za třicet nedali vedle do toho motobazaru.Prej to tam chtěj, ale byl jsem rychlejší

Netvrdím, že byla bořená ale znáte ten pocit - tady něco nehraje ?:? No každopádně jsem najel přes 600km a jsem pořád jen čekatel

ale určitě se dočkám.Hold budu šetřit a radši si připlatim.ZKLAMÁNÍ je velký

.Toto už je můj druhý pokus o koupi freewa ten první z Náchoda chtěl když jsem přijel o 5000,-kč víc než jsme se domluvili

.Snad do třetice to KLAPNE.Všechny vás zdravím a snad sem přibudu i s fotkama

Ale už nejezdím víc jak 100km od domova,protože to je finančně náročný.Tak ahoj a zatím budu tiše slintat