Freewind nový kamarád .)
Freewind nový kamarád .)
Zdravim vsechny Vetracky,
tak jsem jiz tyden majitelem teto plne uspokojitelne cervene krasky.
Koupil jsem ji za 30tisic. R.v. 1999 a najeto 47tis. Pry mela menenou retezovku,pneumatiky jsou nove a lozisko zadniho kola take meneno.K motorce jsem dostal celkem peknou helmu a take kufr na dve helmy.Puvodniho majitele jsem jeste ukecal na boty za 1000kc.Udajne kupovane letos za 4500kc, ale nevim zda tomu verit.
Motorka po vzhledove strance vypada jak nova.Najit nejaky skrabanec jen tak nelze.Tezko rict zda je lak puvodni.
Po strance technicke mi nepripada spatna.Kamarad mi rikal,ze se mu zda, ze huci nejake lozisko v motore, ale me to nepripadalo a dnes poslouchal i muj otec, ktery je vyucen mechanikem a rikal, ze mu take nepripada.
Jedina vec, ktera me zklamala byl zadni kufr. Stal na nejake plechove plotne, ktera delala vselijake klepajici zvuky.
Zkousel jsem vypodlozit gumama,mechovkama a nic nepomohlo. Na jare pujdu do nejakeho GIVI s plastovou plotnou. Na motorce nejradeji jezdim sam jelikoz si uziju jizdu a vim co si dovolit. Sice se to moji moc nelibi jelikoz by se rada porad vozila,ale ta dostala me auto.)
Dnes jsem udelal par fotek a jedno video(velmi slabym malym fotakem).Neni to moc kvalitni.
Jak bude pekne pocasi tak vytahnu poradny CANON
Doufam, ze moje spokojenost neopadne a ze se dostanu na nejaky sraz v okoli moravy .
PREJI VITR V ZADECH
TOM
tak jsem jiz tyden majitelem teto plne uspokojitelne cervene krasky.
Koupil jsem ji za 30tisic. R.v. 1999 a najeto 47tis. Pry mela menenou retezovku,pneumatiky jsou nove a lozisko zadniho kola take meneno.K motorce jsem dostal celkem peknou helmu a take kufr na dve helmy.Puvodniho majitele jsem jeste ukecal na boty za 1000kc.Udajne kupovane letos za 4500kc, ale nevim zda tomu verit.
Motorka po vzhledove strance vypada jak nova.Najit nejaky skrabanec jen tak nelze.Tezko rict zda je lak puvodni.
Po strance technicke mi nepripada spatna.Kamarad mi rikal,ze se mu zda, ze huci nejake lozisko v motore, ale me to nepripadalo a dnes poslouchal i muj otec, ktery je vyucen mechanikem a rikal, ze mu take nepripada.
Jedina vec, ktera me zklamala byl zadni kufr. Stal na nejake plechove plotne, ktera delala vselijake klepajici zvuky.
Zkousel jsem vypodlozit gumama,mechovkama a nic nepomohlo. Na jare pujdu do nejakeho GIVI s plastovou plotnou. Na motorce nejradeji jezdim sam jelikoz si uziju jizdu a vim co si dovolit. Sice se to moji moc nelibi jelikoz by se rada porad vozila,ale ta dostala me auto.)
Dnes jsem udelal par fotek a jedno video(velmi slabym malym fotakem).Neni to moc kvalitni.
Jak bude pekne pocasi tak vytahnu poradny CANON
Doufam, ze moje spokojenost neopadne a ze se dostanu na nejaky sraz v okoli moravy .
PREJI VITR V ZADECH
TOM
Re: Freewind nový kamarád .)
Vitaj medzi freewindakmi.
Moto vyzera pekne. Nema sice na 90% povodnu farbu, polepy nie su original ale to Ti moze byt jedno.
Kto tvrdi, ze tak stara moto ako Tvoja, alebo moja nebola ani raz na zemi, asi nevravi pravdu. Niekomu vadia skrabance na original laku a niekomu novy nastrek.
Takze, za tu cenu velmi dobra kupa. Vzhlad moto je OK. Len dories kryt retaze - nie je to bezpecne jazdit s nezakrytovanou retazou. Tvoj milacik nema original kryt retaze.
Zvuk motora Freewindu ako vzduchaca (chladenie vzduch-olej) je iny ako motoriek "vodnikov". Ak Ti nezerie olej, a motor netlcie a za jazdy nebucha - prilis nevybruje - neries. Ten motor je drziak, stara poctiva koncepcia. Potrebuje servis, normalnu starostlivost a netocit za studena. Hreje sa dlhsie nakolko je to vzduchac. Prijdes na nas zraz a popocuvame...
Moto vyzera pekne. Nema sice na 90% povodnu farbu, polepy nie su original ale to Ti moze byt jedno.
Kto tvrdi, ze tak stara moto ako Tvoja, alebo moja nebola ani raz na zemi, asi nevravi pravdu. Niekomu vadia skrabance na original laku a niekomu novy nastrek.
Takze, za tu cenu velmi dobra kupa. Vzhlad moto je OK. Len dories kryt retaze - nie je to bezpecne jazdit s nezakrytovanou retazou. Tvoj milacik nema original kryt retaze.
Zvuk motora Freewindu ako vzduchaca (chladenie vzduch-olej) je iny ako motoriek "vodnikov". Ak Ti nezerie olej, a motor netlcie a za jazdy nebucha - prilis nevybruje - neries. Ten motor je drziak, stara poctiva koncepcia. Potrebuje servis, normalnu starostlivost a netocit za studena. Hreje sa dlhsie nakolko je to vzduchac. Prijdes na nas zraz a popocuvame...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Ja mám Kappa a je na plastovej podložke. A úprimne TIEŽ hrkoce.TommyMe píše: .....
Zkousel jsem vypodlozit gumama,mechovkama a nic nepomohlo. .....
Takže pred každou jazdou strčím medzi kufor a plast poskladaný papier aby to prestalo hrkotať.
Aj keď na plastovej podložke sú gumy tak tie po roku stvrdli a prestali v podstate fungovať.
Myslim si, že ak ten kufor nie je zlý tak radšej vyriešiť to uchytenie aby nehrkotal. Ak je však starý, hrkotavý tak potom ho vymeň. Aj keď za ten kus plastu je hamba čo pýtajú koruniek.
Vypadá dobře, barva asi origo nebude, ale to ti může bejt "pumpička". Cena slušná. C o se týká plotný já mám asi doma dělanou kovovou základnu, ale výbornou. Dá se na to nasadit několik různých plastových ploten drži a nic nedrnčí.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Admine prosím přesuň mi téma do Galerie uživatelů
MOOOoooooooc Děkuji
MOOOoooooooc Děkuji
At uz tu mame JARO. Zima teprve mesic a uz me stve. Dnes jsme zapadli autem .) To by se na motorce nestalo. Uz setrim na helmu a poradne obleceni. Ps.I pro mou drahou polovicku. Take na kufr GIVI a budu shanet ten maly blatnicek a kryt na vyfuk k motoru. Kde sezenu nevim. Pak jeste nejaky Alarm budu delat. Ty klaksony dam pryc. Nepotrebuji troubit jak kamion :)
Zadní blatníček jsem sehnal na http://www.partsdepot.cz Samozřejmě že byl nový. Mailem jsem jim zaslal co a na co potřebuju a oni mi poslali cenovou kalkulaci i s vyobrazením tří dílů tohoto blatníčku. Cena cca 3.500,-Kč. Docela ranec, ale co mi zbývalo. Blatníček jsem tam chtěl.
Na Freewinda nemají katalog na netu, musíš buď mailem nebo telefonicky.
Na Freewinda nemají katalog na netu, musíš buď mailem nebo telefonicky.
Wow, tak to je cena brutalna za ten blatnicek+kryt retaze.....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Ahoj, taky sem čertvý majitel Freewinda a blatník sem naštěstí sechnal za 700 (jetý), ale už sem byl rozhodlý dát i 3500,- bo bez něj ne ééééé
Teď řeřím gumy
Teď řeřím gumy
Free Wind
Tak to gratuluji. Cena výborná. Blatníček jako jeté zboží celkem nedostupný. Holt je to o štěstí. To já jsem ho neměl. Zase mne může těšit to, že můj blatníček není zkřehlý působením povětrnostních vlivů a měl by na svém místě vydržet, doufám, hodně dlouho.Honzejk píše:Ahoj, taky sem čertvý majitel Freewinda a blatník sem naštěstí sechnal za 700 (jetý), ale už sem byl rozhodlý dát i 3500,- bo bez něj ne ééééé
Teď řeřím gumy
To sem právě koumal, že jetý celkem nejde sehnat. No našel sem ho na netu, bo inzerovali nějaké plasty na větráčka, ale byl na fotce těch plastů (byl v pozatí) tak sem brnknul a je doma.
Je jasné že nový je nový, jestli ho ustřelím tak najisto půjdu do nového!
Je jasné že nový je nový, jestli ho ustřelím tak najisto půjdu do nového!
Free Wind
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Dost dílů na Freewinda hlavně plasty se dá sehnat na polským aukru allegro.pl
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
No to je bomba vůbec jsem nevěděl že ty kur.. z Aukra mají i další. Hned to du sjíždět.Rimmerak píše:Dost dílů na Freewinda hlavně plasty se dá sehnat na polským aukru allegro.pl
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ