Nový Freewinďák
Nový Freewinďák
Tak jsem po roce vyměnil maxiskůtra za tohoto krasavce, tak snad jsem dobře udělal.
- Přílohy
-
- DSC_0930.jpg (101.77 KiB) Zobrazeno 17489 x
Re: Nový Freewinďák
Gratulujem, vyzera pekne. Vitaj na nasom fore a medzi freewindakmi.
Moto ma skor cestne gumy a jazdene skoro po okraj. Nemala by byt teda humplovana v terene, kde moc nepatri...
Moto ma skor cestne gumy a jazdene skoro po okraj. Nemala by byt teda humplovana v terene, kde moc nepatri...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
vypadá pěkně. Ať ti dobře slouží.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
díky, je to 2003 se servisní knihou, najeto 21000 km, tak snad ještě něco vydrží.
7 let stará a najeto jen 21000 km. Hmm. Tak to bude asi nějaká uloženka, jinak by musela najezdit ročně max 3000 km, což se mi moc nechce věřit. Já osobně jsem kupoval Freewinda na konci července 2010 a v současné době mám najeto od koupení 4000 Km. Počítá se průměrně 6000 km na sezonu.
Jinak je krásnej, to se musí nechat, ale těm kilometrům bych nevěřil, i když to má servisku, která jde v dnešní době taky upravit dle přání zákazníka.
Jinak je krásnej, to se musí nechat, ale těm kilometrům bych nevěřil, i když to má servisku, která jde v dnešní době taky upravit dle přání zákazníka.
Znám i takový, co najezdí ani ne 1000km za rok Takže hlavně ať slouží, snad se potkáme na srazu!
To já neříkám, že nemůže mít najeto 21000 km. Jen mě osobně se to zdá nepravděpodobné. Každopádně přeji mnoho km bez poruch a ve zdraví.
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Brown7 nenech se otrávit. Stěma km je to vždycky nejisté. Důležité je že pro Freewinda není problém ani 60000 km je to držák(dva znám)a některý tady z fóra se těm km blíží.Záleží co od wětráka očekáváš ale určitě jsi neudělal špatně.
Nikoho svým názorem otrávit nechci. To chraň bůh. Můj Freewind má nalítáno 56000 km. Co ho mám, tak bez poruchy.
- šimi
Musím kanko00ovi odporovat,v terénu jede taky skvěle.A s těmi kilometry se netrap,já věřím tomu že souhlasí.Já mám letos najeto tak 3000km.Znám hodně lidí co najezdí i méně než já,protože jim to pracovní povinnosti nedovolí.
Jinak vypadá skvěle a myslím že budeš spokojen.Doufám že se na jarním srazu nejen s Tebou,ale i s ostatníma setkáme.
Jinak vypadá skvěle a myslím že budeš spokojen.Doufám že se na jarním srazu nejen s Tebou,ale i s ostatníma setkáme.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
šimi píše:Musím kanko00ovi odporovat,v terénu jede taky skvěle.A s těmi kilometry se netrap,já věřím tomu že souhlasí.Já mám letos najeto tak 3000km.Znám hodně lidí co najezdí i méně než já,protože jim to pracovní povinnosti nedovolí.
šimi ja viem, ze aj teren zvladne. Ale nie je to uz DR 650 rse, dominator alebo XTcka.
Tohoto borca poznam osobne a ten teda s freewindom vie teren...
http://www.youtube.com/user/xsarkanx#p/ ... cokiRVb7ek
- šimi
To video je důkaz,že se s ním dá i do terénu.Já taky nikdy nebudu krosař,ale od toho enduro není.kanko00 píše:šimi píše:Musím kanko00ovi odporovat,v terénu jede taky skvěle.A s těmi kilometry se netrap,já věřím tomu že souhlasí.Já mám letos najeto tak 3000km.Znám hodně lidí co najezdí i méně než já,protože jim to pracovní povinnosti nedovolí.
šimi ja viem, ze aj teren zvladne. Ale nie je to uz DR 650 rse, dominator alebo XTcka.
Tohoto borca poznam osobne a ten teda s freewindom vie teren...
http://www.youtube.com/user/xsarkanx#p/ ... cokiRVb7ek
Všude dobře,doma manželka...
- Household
Tak nech slúži a LESKNE SA
Malé priznanie:
Ja som kúpil Freewa ako 1,5 - ročného - mal 7 000 km. Pochybujem, že by ženská stáčala tacho v nemecku
Teraz ma cca 20 500km a POZOR - je to ročník 2003
Iba teraz som menil originál Gumy
No čo zabijem sa keď väčšinou jazdím po zadnom a vtedy to nemeria prejdené km
Túto sezónu som najazdil iba 2500 km Ale to bude tým, že sa venujem JUNIOROVI
Ja budem musieť asi pritočiť km naviac aby som ho predal
Malé priznanie:
Ja som kúpil Freewa ako 1,5 - ročného - mal 7 000 km. Pochybujem, že by ženská stáčala tacho v nemecku
Teraz ma cca 20 500km a POZOR - je to ročník 2003
Iba teraz som menil originál Gumy
No čo zabijem sa keď väčšinou jazdím po zadnom a vtedy to nemeria prejdené km
Túto sezónu som najazdil iba 2500 km Ale to bude tým, že sa venujem JUNIOROVI
Ja budem musieť asi pritočiť km naviac aby som ho predal
A jaký tam byly originál gumy? Já tam mám oboje PIRELLI a zadní je zralá na výměnu (to by mohly být ještě původní ?)
- Household
Presne tak ako píšeš Pirelli boli originál. Vydržali úctyhodných 20 000.
Boli tvrdé preto dlho vydržali ale na vode trochen šmýkali.
Boli tvrdé preto dlho vydržali ale na vode trochen šmýkali.
tak to vypadá, že ty km sedí. (gumy+serviska+celkový stav)
- Household
Gymy sedí, výfuk sa zdá nevypálenej je čierny aspoň zboku tak vypadá (to znamená, že ju netrápil tak ako ja), ešte kukni na reťaz či nebola menená a ak nie ako je vyťahaná.
No a potom môžeš spokojne spať.
Household píše:Gymy sedí, výfuk sa zdá nevypálenej je čierny aspoň zboku tak vypadá (to znamená, že ju netrápil tak ako ja), ešte kukni na reťaz či nebola menená a ak nie ako je vyťahaná.
Na moto dovezene z IT boli väcsinou Pirelky a na moto dovezene z NDR boli väcsinou Metzelery...
Ja som mal v predu pri kupe Pirelku Scorpion skoro pred smrtou a vzadu do kocky zodratu Dunlopku. Moto mala pri kupe vraj 33000 km.
Teraz ma 45 tisic a ide ako za mlada... Teda aspon Household nepoznal rozdiel medzi jeho lestenkou a mojou motorkou...
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Tak vitej moto je pěkna tak snad bude sloužit dobře což si myslim že určitě )
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Vím o 3 freewindech z Německa, který mají 120 000km a pořád jezdí. A nemyslím tím ,že jsou po generálce, pořád origo stav bez oprav.Vitouš píše:Brown7 nenech se otrávit. Stěma km je to vždycky nejisté. Důležité je že pro Freewinda není problém ani 60000 km je to držák(dva znám)a některý tady z fóra se těm km blíží.Záleží co od wětráka očekáváš ale určitě jsi neudělal špatně.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Household
To sú taký ako JA. Musia si pridať km aby sa že málo jazdia. No a títo to prehnali
120 000km no snáď môj pra pra pra vnuk takú hodnotu dosiahne
Inak zujímavá štatistika vzniká u takýchto jazdcoch.
20 krát vymeniť olej
8 krát vymeniť sviečky
Zjazdiť cca 8 párov gúm
a natankoval cca 400 krát plnú nádrž
atď, atď
Forever Freewind.
120 000km no snáď môj pra pra pra vnuk takú hodnotu dosiahne
Inak zujímavá štatistika vzniká u takýchto jazdcoch.
20 krát vymeniť olej
8 krát vymeniť sviečky
Zjazdiť cca 8 párov gúm
a natankoval cca 400 krát plnú nádrž
atď, atď
Forever Freewind.