kuklic
Re: kuklic
nablejskanej krasavec
Díkes kucííí,to potěší .
... já vím... a pro radost TO máme, ne?????kuklic píše:Díkes kucííí,to potěší .
No jasan. Je to o srdíčku .
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Mooooc hezký, tahle stejně barevná se mi doma taky vyhřívá
Jen takovej příběh, byl jsem mou krásku v pondělí přihlašovat a ženská byla tak zmatená z barvy, že se mě dokonce ptala, co že tam má vlastně napsat do techničáku (malého) za barvu... Ve velkým mám modrá-metaliza, ale v papíru z evidenční kontroly mám psáno modro-šedo-stříbrná metalíza...
No sranda to byla. Nakonec paní na přepážce zaimprovizovala a napsala tam modrá-šedá
Jen takovej příběh, byl jsem mou krásku v pondělí přihlašovat a ženská byla tak zmatená z barvy, že se mě dokonce ptala, co že tam má vlastně napsat do techničáku (malého) za barvu... Ve velkým mám modrá-metaliza, ale v papíru z evidenční kontroly mám psáno modro-šedo-stříbrná metalíza...
No sranda to byla. Nakonec paní na přepážce zaimprovizovala a napsala tam modrá-šedá
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
Já mám v malém techničáku modrá-tmavá. Pak se v tom vyznej.
Ještě,žes tam hrochu nepřijel s tím maskáčem,co máš teď,to by si rovnou hodili mašli.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
sem to resil se znamou co se v tom pohybuje a prej jestly tam mam cerna +seda zakladni tak at to neresim .a jestly nekdy dostanu pokutu tak my to prej prepisou
x x x jinak to neumim
Mám napsáno modrá metla.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Já a Wětroň.
- Přílohy
-
- 2 - Kopie.JPG (122.86 KiB) Zobrazeno 11224 x
-
- 1 - Kopie.JPG (73.38 KiB) Zobrazeno 11218 x