PS.Vyměnil jsem ho za čezetu před měsícem, počasí na ježdění celkem přálo a teď se nemůžu dočkat jara

Frostys píše:Mě připadá zase zadek docela dole.A to mám přepákovaní dané na spodní dírce.....Myslíte ,že by se dala použít delší pružina???
kanko00 píše:Frostys píše:Mě připadá zase zadek docela dole.A to mám přepákovaní dané na spodní dírce.....Myslíte ,že by se dala použít delší pružina???
Pozri zadny central ako je tam pruzina - ak ju mas namäkko, tak staci pritvrdit zatiahnutim tej spodnej matice a on sa zdvihne, ja som ho tak zdvihol cca o 2 cm, mozno viac. Bol to sice vedlajsi produkt pritvrdeniaale mne to super vyhovuje. Mam 186 cm.
Na tohle by ti fundovaně odpověděl Hroch ten jezdí nejčastšji ve dvou a se třema kuframa.Pokud ti zde neodpoví tak mu napiš osobní zprávu.komcas píše:Ahoj Kluci, já mám 190cm a nastavení zadního centrálu tak v polovině. (vyšší čep)
Za týden vyrážím s holkou na velký výlet a tak otázka zní: Má cenu to víc přitvrdit? (2 lidi + bagáž = cca 160Kg)
komcas píše:Tak jsem to zkousel. Povolil kontra matku. Ale s tou spodni nehnu. O 1cm jsem s ni otocil, ale neslo to. Nechci nasilim. Chce to stahnout pruzinu,jinak to dava veliky odpor. Jak?
komcas píše:já myslel, že když to chci přitvrdit, tak musím šroubovat dolů!!!??? Aby se ta pružina víc stáhla a byla tak tvrdší... Ale nedokážu otočit tou matkou, protože ta pružina dává už veliký odporTak jak na to?
komcas píše:takže do toho mám mlátit hlava nehlava??? !!!! Ale to bych to dělal roky. Posunu tu matku o 1cm za 1minutu