Stefo SK Plexi hotove Moto predané :/
Stefo SK Plexi hotove Moto predané :/
Ahojte,tak po dlhom uvažovaný aku motorku kúpit som vyberal medzy Pegasom a freewindom,nakoniec padla volba na Freewa:) nelutujem.
Hystoriu motoriek mam celkom dlhú, Babeta,pioneer,jawa 250, jawa 350,Aprilia Pegaso, KTM LC4 ,a posledná Suzuki TL 1000s ktorá sa mi stala osudná,po tom ako mi slečna v aute nedala prednost..To bolo pred 2 rokmi.Po odhodlávaní sme kúpili slabučkú motorku na cestovanie s priatelkou:)čiže Freewind:)
moto je po mechanikovy čiže 200% stav.Ladáčik ,Xenon atd...
už pribudol reflexný pásik a som magor do úprav takže určite toho bude ešte vela:) určite karbon folia atd..
Hystoriu motoriek mam celkom dlhú, Babeta,pioneer,jawa 250, jawa 350,Aprilia Pegaso, KTM LC4 ,a posledná Suzuki TL 1000s ktorá sa mi stala osudná,po tom ako mi slečna v aute nedala prednost..To bolo pred 2 rokmi.Po odhodlávaní sme kúpili slabučkú motorku na cestovanie s priatelkou:)čiže Freewind:)
moto je po mechanikovy čiže 200% stav.Ladáčik ,Xenon atd...
už pribudol reflexný pásik a som magor do úprav takže určite toho bude ešte vela:) určite karbon folia atd..
- Přílohy
-
- IMAG0298aaff.jpg (356.45 KiB) Zobrazeno 15098 x
-
- IMAG0297aaaa.jpg (335.08 KiB) Zobrazeno 15095 x
-
- IMAG0296.jpg (357.03 KiB) Zobrazeno 15093 x
- Household
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Stefo SK
Dobré úpravy
Dúfam, že sa niekedy stretneme, rád by som si vypočul zvuk a mrkol aj na ten Xenon
Dúfam, že sa niekedy stretneme, rád by som si vypočul zvuk a mrkol aj na ten Xenon
Vitaj "freewindak"!
Moto vyzera pekne. Len to svetlo moze byt na SK zdrojom problemov.
p.s.: Takto hned na zaciatku pohanit moto. Ze slabucka moto....
Moto vyzera pekne. Len to svetlo moze byt na SK zdrojom problemov.
p.s.: Takto hned na zaciatku pohanit moto. Ze slabucka moto....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
dakujem za privítanie:)
nehaním moto,len pred tím bolo 150koníkov...A to nieje na naše cesty..
Takto na freewiku bobate stačí tích 50,na pohodlné cestovanie to uplne stačí:)
Zatial maximálna spokojnost,aj priatelke sa velmi páči.
nehaním moto,len pred tím bolo 150koníkov...A to nieje na naše cesty..
Takto na freewiku bobate stačí tích 50,na pohodlné cestovanie to uplne stačí:)
Zatial maximálna spokojnost,aj priatelke sa velmi páči.
stale si neviem predstavit ako to prerobit,ale jedno z možností je striebornu nechat,dolakovat šedú masku okolo svetla na striebornu a nádrž dam do karbonu,a aj kufor:) myslíte že by to bolo ok?
s foliou pracujem dlho,aj auto som si olepil,tak isto kúpil seriové a cele prerobil:) tak uvidíme čo čaká freewinda:)
s foliou pracujem dlho,aj auto som si olepil,tak isto kúpil seriové a cele prerobil:) tak uvidíme čo čaká freewinda:)
- Přílohy
-
- 22.jpg (137.5 KiB) Zobrazeno 15053 x
-
- 2.jpg (129.64 KiB) Zobrazeno 15050 x
prave sa mi zrodil nápad v hlave,čo tak ju celú obalit do karbonovej folie? nadrž,masku,blatník,aj podsedadlovku. ?hm?
už som to robil jednemu chalanovy ako zákazku a vyzeralo to super:)
čo poviete?
čo poviete?
- Přílohy
-
- IMAG0225.jpg (279.89 KiB) Zobrazeno 15049 x
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Stefo píše:prave sa mi zrodil nápad v hlave,čo tak ju celú obalit do karbonovej folie? nadrž,masku,blatník,aj podsedadlovku. ?hm?
ja jsem to před rokem cca zvažoval častečně masku nadrž a kryty rukojeti ale pak jsem to jen přelakoval a zabalil to jinak pěkna motorka a vitam tě mezi nama
Tak to BMW 3 mas urobene cukrikovo. Sedacky je len potah/koza, alebo tam mas dake skrupiny?
Folia na moto tu uz je. Pozri galeriu clena hroch. Ta jeho moto vyzera dobre. V karbone to moze byt OK.
Folia na moto tu uz je. Pozri galeriu clena hroch. Ta jeho moto vyzera dobre. V karbone to moze byt OK.
kukal som a vypadalo to pekne:)
dakujem to BMW som prerábal celé sám,je to prečalúnené do červenej Eko kože,su to original športové sedačky.
dakujem to BMW som prerábal celé sám,je to prečalúnené do červenej Eko kože,su to original športové sedačky.
je tam 2-liter turbo diesel ale upravený z 150 na 200ps a 420nm. chodí ako 3.0d od bmw.
Tak po dnešnom 15minutovom prehliadaní motorky padlo rozhodnutie že pojde všetko do folie:)
ked to bude hotové pridám foto,hádam nebude dáky chyták pri rozoberaní.
Tak po dnešnom 15minutovom prehliadaní motorky padlo rozhodnutie že pojde všetko do folie:)
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Ta folie je zázrak koukni na Hrochovu motku taky má fólii a vypadá to dobře.Jsem zvědav na tvého freewa ale myslím že mu to bude slušet.Stefo píše:je tam 2-liter turbo diesel ale upravený z 150 na 200ps a 420nm. chodí ako 3.0d od bmw.
Musím pochválit, vypadá dobře, na srazu se uvidíme, ne?
Tak ať slouží...
Tak ať slouží...
Stefo píše:je tam 2-liter turbo diesel ale upravený z 150 na 200ps a 420nm. chodí ako 3.0d od bmw.
ad. 1.: Nedal si tomu motoru az prilis? Ak tam viac fuka turbo, tak je riziko znizenia zivotnosti. Ale vsak urcite stomu rozumies...
ad. 2.: Hrochova moto je vo folii super. Urcite bude aj tvoja. Pri rozoberani plastov okolo predneho svetla s citom a rozumom. Inak nie je ziaden zadrhel...
1. neboj neprehnal, nieje to len chipnute,chip spravil 30ps a ostatních 20ps sanie ,filter, holá rúra namiesto Katov a výfuku atd atd.je toho viac,a slúži zatial bez najmenšieho problemu,ja sa starám aj o auto aj o moto:) je to láska
2 freewind už dostáva nový šat,už mam okarbonované 3 plasty,všetko je rozobraté,dal som si vyrobit reflexné nálepky,Suzuki aj XF650, tak už to len dokončit a koncom týždna dúfam že už pridám foto hotového
Tak isto sa musím pohrat s bohatosou zmesi paliva lebo dost mi striela do výfuku ked uberem plyn alebo idem z kopca.S ladákom tam skúsim nastavit 4-4,5 otáčky a vyskúšam:)
a jasné že sa uvidíme na zraze.
2 freewind už dostáva nový šat,už mam okarbonované 3 plasty,všetko je rozobraté,dal som si vyrobit reflexné nálepky,Suzuki aj XF650, tak už to len dokončit a koncom týždna dúfam že už pridám foto hotového
Tak isto sa musím pohrat s bohatosou zmesi paliva lebo dost mi striela do výfuku ked uberem plyn alebo idem z kopca.S ladákom tam skúsim nastavit 4-4,5 otáčky a vyskúšam:)
a jasné že sa uvidíme na zraze.
praca je hotova,a podla mna to vyzerá úžasne:)
- Přílohy
-
- fre.jpg (303.37 KiB) Zobrazeno 14905 x
-
- free.jpg (325.83 KiB) Zobrazeno 14899 x
- šimi
HMMM ,tak to je hrubý
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Motorčička je v TIP TOP stave,ma iba 27000km a je po moto mechanikovy:)
Freewindik je skvelá motorka,ale aj napriek tomu nesplna uplne naše predstavi s priatelkou :/ potrebujeme vačšiu motorku,šetríme na V-Strom 1000ku,na velmi dlhé trasy.Ak by mal niekto záujem tak koncom roka (v zime) bude freewik na predaj,len do dobrých rúk
Freewindik je skvelá motorka,ale aj napriek tomu nesplna uplne naše predstavi s priatelkou :/ potrebujeme vačšiu motorku,šetríme na V-Strom 1000ku,na velmi dlhé trasy.Ak by mal niekto záujem tak koncom roka (v zime) bude freewik na predaj,len do dobrých rúk
- Household
Tak to sa mi bohovsky páči
Kúpim plasty
A jaj škoda nepasujú
Koľko výjde také ofóliovanie ?
Kúpim plasty
A jaj škoda nepasujú
Koľko výjde také ofóliovanie ?
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
neni co dodat nadhera fakt povedene hned bych ji bral
- Household
Kurňa až teraz som si všimol, že moto je zo Zvolena
Však tam som skoro každý deň
Dalo by sa nejaké stretnutie ?
A možno nejaké spolupráce by sme dojednali
Však tam som skoro každý deň
Dalo by sa nejaké stretnutie ?
A možno nejaké spolupráce by sme dojednali
jasne že by sa dalo,len to musime spojit dáko časovo:)
inak motorka je napredaj za cenu 2600€ ak by ste vedeli o dakom zaujemcovi bol by som rad,je v skutočne 200%stave:)
inak motorka je napredaj za cenu 2600€ ak by ste vedeli o dakom zaujemcovi bol by som rad,je v skutočne 200%stave:)
Stefo píše:jasne že by sa dalo,len to musime spojit dáko časovo:)
Tu cenu si trochen prehnal.... Ak dostanes 1800 budes rad.
...ked kupiš freewa z netu za 1800€ tak vratíž do oprav atd minimalne 700€.
Tento kus je 200%tní, možno dám na neho aj záruku.Lebo je v skvelom stave a výbave.
a mimochodom kupil som ho za 2600€ vrazil do neho dake peniaze a za tolko isto ho predavam.Ofolioval som ho,netreba ešte menit olej ale novému majitelovi kupim nový olej aj filter,a bum mu to vymením alebo dam do rúk aby mi veril:)
Tento týžden som na nom chodil do práce a pre jedného je to neskutočne skvelá motorka,aj silná..keby že na nom jazdím sám tak ho nepredám,ale ked nabalim priatelku a plný kufor,tak to nieje to pravé orechové.
Tento kus je 200%tní, možno dám na neho aj záruku.Lebo je v skvelom stave a výbave.
a mimochodom kupil som ho za 2600€ vrazil do neho dake peniaze a za tolko isto ho predavam.Ofolioval som ho,netreba ešte menit olej ale novému majitelovi kupim nový olej aj filter,a bum mu to vymením alebo dam do rúk aby mi veril:)
Tento týžden som na nom chodil do práce a pre jedného je to neskutočne skvelá motorka,aj silná..keby že na nom jazdím sám tak ho nepredám,ale ked nabalim priatelku a plný kufor,tak to nieje to pravé orechové.