Víčko nádrže
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Víčko nádrže
Ahoj, pokud někomu z vás trošku odstává víčko nádrže, tj že není zároveň s okolním rámečkem ale kus přes, tak to neváhejte vyšroubovat a kouknout se na to. Zamykací mechanismus drží na dvou šroubkách, jeden jsem zjistil že už vypadnul do nádrže, druhej byl povolenej a nešla mi odemknout zamknutá nádrž. Páčil se vrtěl jsem s tím asi 10 minut než jsem to vyndal. Stačilo to rozložit, složit, dotáhnout a dodat šroubek a je to v pohodě.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Re: Víčko nádrže
Dobrý, mě se to nestalo ale už jsem to viděl.Rimmerak píše:Ahoj, pokud někomu z vás trošku odstává víčko nádrže, tj že není zároveň s okolním rámečkem ale kus přes, tak to neváhejte vyšroubovat a kouknout se na to. Zamykací mechanismus drží na dvou šroubkách, jeden jsem zjistil že už vypadnul do nádrže, druhej byl povolenej a nešla mi odemknout zamknutá nádrž. Páčil se vrtěl jsem s tím asi 10 minut než jsem to vyndal. Stačilo to rozložit, složit, dotáhnout a dodat šroubek a je to v pohodě.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!