Predni blatnik
Predni blatnik
Cus borci, nevedel by nekdo o prednim blatniku na freewinda? Bohuzel jsem svuj znicil a hodil by se jinej. dejte pls vedet. nebo piste na mail
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predni blatnik
tak ten bych taky potřeboval pokud se najde druhej dej vědětSway píše:Cus borci, nevedel by nekdo o prednim blatniku na freewinda? Bohuzel jsem svuj znicil a hodil by se jinej. dejte pls vedet. nebo piste na mail

Nechci prudit, ale jak se dá zničit přední blatník??Zeusik píše:tak ten bych taky potřeboval pokud se najde druhej dej vědětSway píše:Cus borci, nevedel by nekdo o prednim blatniku na freewinda? Bohuzel jsem svuj znicil a hodil by se jinej. dejte pls vedet. nebo piste na mail
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
Výlety: Barcelona, Řím; UK
jo, to zamrzí 

r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
a nebo když ti někdo v křižovatce zavadi o předni kolo a ty se ho snažiš dohnat dřiv než ho srovnaškomcas píše:Nechci prudit, ale jak se dá zničit přední blatník??Zeusik píše:tak ten bych taky potřeboval pokud se najde druhej dej vědětSway píše:Cus borci, nevedel by nekdo o prednim blatniku na freewinda? Bohuzel jsem svuj znicil a hodil by se jinej. dejte pls vedet. nebo piste na mail