Jirka.Z
Re: Jirka.Z
Nojo, tak po Vitoušovi to je pohoda! No problema Takže přeju hodně pohodovejch kilometrů
A tady už s Deepem máme naloženo a motorka je moje!!!!!!!!!!!!!!!
- Přílohy
-
- P1240259_1.jpg (88.35 KiB) Zobrazeno 19616 x
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Tak ať slouží. Vitouš se o něj určitě pěkně staral. Na vlastní oči sem viděl, jak se ta motorka leskne Zrovna když jel z Rožmitálu okolo mě s novým výfukem a parádně sme spolu při cestě do Litoměřic i s Majklem na BMW zmokliJirka.Z píše:A tady už s Deepem máme naloženo a motorka je moje!!!!!!!!!!!!!!!
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Vitaj medzi majitelmi Freewinda 650.
Mas dobru motorku, po dobrom majitelovi. Nech Ti sluzi a staraj sa o nu, tak aby bola spokojna a pojazdili ste spolu vela km.
Mas dobru motorku, po dobrom majitelovi. Nech Ti sluzi a staraj sa o nu, tak aby bola spokojna a pojazdili ste spolu vela km.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Čaves Jíří, koupil sis mazlíka.
Tajně ti prozradím že Vitouš trošku lituje že prodal.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Čau čau gratuluju a závidím ti, že nemusíš řešit všeljaký doplňky jako třeba padáky, ladák to teď řešim já. Takže vítej
Sinner píše:Čaves Jíří, koupil sis mazlíka.
Smuti za starou, lebo netusi ake zuzo mu dopraje nova, ktoru si vyhliadol. Sadne na novu a prudko zabudne, uvidite, ked nam bude vykladat na zraze flasku ako vstupne.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jirko, gratuluji ti k mašině, ať ti dlouho slouží... akorát to čekání než sleze sníh... kup si nějakej pudr proti svědění
Není rum není šturm
Děkuju všem.To jsem vůbec nedomyslel,koupit motorku a teď ji kvůli počasí musím nechat v garáži.Mrzelo mě to hned druhý den co jsem ji přivezl.
Zdravim tě jirko a taky gratuluju k mašině vim že je dobrá, hodně jsme toho s Vítkem najezdili a vždycky mě ujížděl. Takže máš super stroj a vítej mezi náma.
Tak po dlouhém čekání první projížďka.A dokonce první bez instruktora autoškoly za zády
- Přílohy
-
- P3190004_1.jpg (87.6 KiB) Zobrazeno 19278 x
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Ta krásná motorka je mi nějak povědomá Koukám Jirko že jsi si pořídil i novej slušivej vohozJirka.Z píše:Tak po dlouhém čekání první projížďka.A dokonce první bez instruktora autoškoly za zády
Jasný že jsem si musel pořídit i parádní vohoz Pro sebe i mojí přítelkyni.A ještě jsem Vítku,musel vyměnit tu oježděnou zadní pneumatiku za tuhle nádheruVitouš píše:Ta krásná motorka je mi nějak povědomá Koukám Jirko že jsi si pořídil i novej slušivej vohozJirka.Z píše:Tak po dlouhém čekání první projížďka.A dokonce první bez instruktora autoškoly za zády
- Přílohy
-
- P3190003_1.jpg (90.09 KiB) Zobrazeno 19154 x
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Co je to za gumu ?Vypadá dobře.Je to dobrej kompromis mezi silnicí a endurem.
- Household
Metzeler Tourance EXP
Ani neviem, ale v príspevkoch na motorkári.cz som niečo čítal čo som nemal, a tak vyhrali u mňa Anakee 2
Ale tieto boli aj u mňa favoritmi
Ani neviem, ale v príspevkoch na motorkári.cz som niečo čítal čo som nemal, a tak vyhrali u mňa Anakee 2
Ale tieto boli aj u mňa favoritmi
Jo,je to ta Metzelerka.Znáš Marka,on řekne,já koupím.Když ji doporučil,tak já mu věřímVitouš píše:Co je to za gumu ?Vypadá dobře.Je to dobrej kompromis mezi silnicí a endurem.
A tady první fotka ze společné vyjížďky s mojí přítelkyní
- Přílohy
-
- P3300088_1.jpg (112.57 KiB) Zobrazeno 19096 x
Pěkně sladěný, takže se potkáme všichni v Netolicích, jo?
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
No budes si muset udelat cas do Netolic.Niceho se neboj.Ja te klido vezmu za rucicku.Ne bo za krouzek jako v jeslickach.Pojedeme pomalu a v klidu.Prece nebudes jezdit porad jen okresovkyJirka.Z píše:A tady první fotka ze společné vyjížďky s mojí přítelkyní
Co je stary,to je dobry ...
Docela vysmáta z první jízdy a že prej si udělá řidičák a budu jí Freewa půjčovat
- Přílohy
-
- P3300083_1.jpg (212.86 KiB) Zobrazeno 19044 x
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu vám to ladí.Kolik jsi Jirko už ujel km ?Doufám že nejsi s Freewa sklamanej.Byl to můj hodnej miláček tak to by mě mrzelo.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
to jsem měl po dvou měsicich doma taky že si robka uděla papiry ale ta mi rovnou řekla že bude chtit svou vlastni
naštěsti už ji to přešlo
naštěsti už ji to přešlo
Zatím jsem měl jen dvě jízdy asi po stovce kilometrů.Pořád beru jízdu na motorce s velkým respektem a učím se.Jsem opravdu úplný začátečník.Vitouš píše:Opravdu vám to ladí.Kolik jsi Jirko už ujel km ?Doufám že nejsi s Freewa sklamanej.Byl to můj hodnej miláček tak to by mě mrzelo.
Ježdění v pískovně dneska
- Přílohy
-
- P8220009.jpg (154.52 KiB) Zobrazeno 18642 x
-
- P8220010.jpg (127.34 KiB) Zobrazeno 18638 x
-
- P8220086.jpg (180.59 KiB) Zobrazeno 18635 x