Gumové matky na plexi
- Rimmerak
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Gumové matky na plexi
Ahoj, kdyby někdo sháněl takový ty gumový matky+plastový podložky+hliníkový eloxovaný šroubky na přidělání plexi, tak jsem je po marným hledání na zbozi.cz objevil v Bikerscrown v Praze. Mají tam za 220kč a za 260kč, obojí 8 ks v různejch barvách šroubků.
Já si vzal ty za 260kč protože mi přišli měkčí. Jsou super. Lepší jak originál v tom, že jdou snadno vyndat a zase nandat. Originál byly osazený a špatně se vracely zpět do kapotáže.
PS: Asi zítra pošlu fotky motorky, finišuji lakování barevný kombinace "VOSA".
Já si vzal ty za 260kč protože mi přišli měkčí. Jsou super. Lepší jak originál v tom, že jdou snadno vyndat a zase nandat. Originál byly osazený a špatně se vracely zpět do kapotáže.
PS: Asi zítra pošlu fotky motorky, finišuji lakování barevný kombinace "VOSA".
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Re: Gumové matky na plexi
prosím tě, jak se sundává to plexi? Právě že narazím na ty gumové vložky a nevím jak je vydělat
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
Výlety: Barcelona, Řím; UK
Vyšroubovat a opatrně pak vytáhnout kleštičkama. Nové když tak koupí v Bikersu za pár kaček. Při opětovném zandávání těch gumiček je doporučuju trošku máznout, jdou tam pak lehce.
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Povol šroubek a nech ho viset v gumičce za dva,tři závity a pak to jde za ten šroubek vyrvat i rukou. Při montáži máznout, ale bacha... né silikonovým olejem. Klouže až moc a nedrží tam. Chce to mýdlovou vodou třeba. Aby to uschlo a drželo.
PS bikers crown - 8ks kolem 250kč.
PS bikers crown - 8ks kolem 250kč.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
- Household
Kľúčom - Imbusom, ktorým to vyšroubuješ von, prípadne trochu väčším, tak tým zatlač tie gumové podložky dnu a vypadnú druhou stranou nepoškodené.
Sám to každý rok tak robím a funguje to
Co s tym robis kazdy rok? Rozoberas kapotaze? Te buh, naco? Umyvas ich aj odspodu?Household píše:Kľúčom - Imbusom, ktorým to vyšroubuješ von, prípadne trochu väčším, tak tým zatlač tie gumové podložky dnu a vypadnú druhou stranou nepoškodené.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Household
V podstate áno
1. Rok som menil plasty tak to išlo dole
2. Rok som montoval hodinky a zásuvku tak to išlo dole
3. Rok som menil žiarovky tak to išlo dole
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky osvědčil tento Housholduv zpusob demontáža.Na montáž jsem na zatlačení ještě použil menší šroubováček.Household píše:Kľúčom - Imbusom, ktorým to vyšroubuješ von, prípadne trochu väčším, tak tým zatlač tie gumové podložky dnu a vypadnú druhou stranou nepoškodené.
Já jsem si našel asi 4 cm dlouhý šroubek, našrouboval ho na konec máznul tu gumu trošku indulónou a zatlačil to tam, vyšrouboval dlouhý šroubek a zašrouboval origo . Lépe by bylo použít lubrikační gel na bázi vody, než tu indulónu ten nerozleptává tu gumu a ona pak tak rychle nestárne.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Sinner píše:Já jsem si našel asi 4 cm dlouhý šroubek, našrouboval ho na konec máznul tu gumu trošku indulónou a zatlačil to tam, vyšrouboval dlouhý šroubek a zašrouboval origo . Lépe by bylo použít lubrikační gel na bázi vody, než tu indulónu ten nerozleptává tu gumu a ona pak tak rychle nestárne.
Len ma zaujima, ako by nasiel freewindak v garazi lubrikacny gel?
Pokud bude mít růžovou helmu a kombinézu tak bude mít i gel v top case..kanko00 píše:Sinner píše:Já jsem si našel asi 4 cm dlouhý šroubek, našrouboval ho na konec máznul tu gumu trošku indulónou a zatlačil to tam, vyšrouboval dlouhý šroubek a zašrouboval origo . Lépe by bylo použít lubrikační gel na bázi vody, než tu indulónu ten nerozleptává tu gumu a ona pak tak rychle nestárne.
Len ma zaujima, ako by nasiel freewindak v garazi lubrikacny gel?
- Household
A ty ho nemáš stále zo seboukanko00 píše: Len ma zaujima, ako by nasiel freewindak v garazi lubrikacny gel?
To je divné
Kamo, měl bys nějakou fotku - detail umístění a montáže té 12 V zásuvky..? právě na tom dělám a chci co nejvhodnější umístěníHousehold píše:V podstate áno
( aby byla trochu chráněná proti dešti a přitom v dosahu pro GPS, mobil atd..)
Zkoušeli jste někdo zpětně skrzr 12 V zásuvku dobíjet občas Bike bez odpojení baterie..
Díky..
4. kvůli čemu budeš sundávat kapotáž letos, abys dodržel tradici..?
Mi.
Tak se mi to dneska podařilo sundat = zatlačil jsem ty gumové špalky. Je to opravdu jednoduchý postup Za 5 minut se to dá stihnout. Šroubek s gumovou podložkou spadne dolů a je to.
Díky.
Díky.
r.v.1999; poč.stav: 13300km x 32222km nyní; Pneu Michelin Anakee 2; Motul 5100; NGK CR10EK-22222km; Goldfren AD(vydržely jen 15000km) +seřízení ventylů-24200km
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Postup je opravdu jednoduchej ale nesmíš se zachovat jako idiotů král(jako já) Sundaval jsem plexi už podruhé tak že brnkačka...zatlačil jsem gumové podložky jako při první demontáži ale zrada vypadli jen tři.Hledal jsem hledal(rozebíral dokonce jsem sundal i nádrž) ale nic prostě záhada.Zkrátím to asi za dvě hodiny mě vypadlá podložka z dřeváku.Prostě iddiotů král. Dálší hodinu jsem dával rozebranýho wětráčka dohromadykomcas píše:Tak se mi to dneska podařilo sundat = zatlačil jsem ty gumové špalky. Je to opravdu jednoduchý postup Za 5 minut se to dá stihnout. Šroubek s gumovou podložkou spadne dolů a je to.
Díky.
No to sa pri plexi na Versyse nemoze stat...
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu.Na Versysu jsem výškově přenastavoval plexi už několikrát je to operace na 2 minuty.kanko00 píše:No to sa pri plexi na Versyse nemoze stat...