regulator

Odpovědět
Ram

regulator

Příspěvek od Ram »

ahoj ,mam dotaz ,kolik vam dobiji regulator na volnobeh na baterce.mam takovej pocit ze me asi odesel,protoze me dava 12.4 a pri svetlech dokonce 11.3 coz si myslim ze by melo byt asi 14V.Diky
Ram

Re: regulator

Příspěvek od Ram »

:?: :?: :?:
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Neriesil som to. Ale na volnobehu Ti toho moc nenadobija!!! Mas s tym problem? Vybija Ti akumulator?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Ram

Příspěvek od Ram »

kanko00 píše:Neriesil som to. Ale na volnobehu Ti toho moc nenadobija!!! Mas s tym problem? Vybija Ti akumulator?
no pravě,5 dní jsem jezdil a baterka nenabita.tak jsem to napojil na měřák a slabota pod 12 v.ale dnes z ničeho nic po jízdě 13.6v,takže opraveno samo.no uvidíme dál.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

U mě byl problém v prasáckám zapojení baterky, (ztratil sem si z ní podložku tak, občas zazlobila) opravu udělal Deep na počkání.
Ale nyní mám trochu jiný problém, v sobotu jsem byl na výletě a vracel se po dálnici nejelo se nijak rychle, 110 - 120km/h víc ne, najednou přestala jet, začaly padat otáčky (regulérně zdechla) jako když vypneš klíčky, ale tachometr šel. Najednou rána z výfuku a zase šla. Udělala to několikrát a pokaždé to bylo když jsem výrazněji ubral plyn. Doufám že to byl jen bordel v benálu, nebo zdechlé svíce. :(
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Ram

Příspěvek od Ram »

Sinner píše:U mě byl problém v prasáckám zapojení baterky, (ztratil sem si z ní podložku tak, občas zazlobila) opravu udělal Deep na počkání.
Ale nyní mám trochu jiný problém, v sobotu jsem byl na výletě a vracel se po dálnici nejelo se nijak rychle, 110 - 120km/h víc ne, najednou přestala jet, začaly padat otáčky (regulérně zdechla) jako když vypneš klíčky, ale tachometr šel. Najednou rána z výfuku a zase šla. Udělala to několikrát a pokaždé to bylo když jsem výrazněji ubral plyn. Doufám že to byl jen bordel v benálu, nebo zdechlé svíce. :(
no někdo to pro efekt dělá schválně:
http://www.youtube.com/watch?v=7UEDGPk9hX4
palciatko
Motorkář

Příspěvek od palciatko »

Teraz som sa vratil z garaze, spravil som par merani, hadam Ti to pomoze

Vypnuty motor:
Napatie na baterke bez zataze - 12,5V
Zapnute dialkove + smerovky - 11,9V

Nastartovany motor:
2200otacok - 13,6V