Ovin
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Ovin
Tak jsem se konečně dokopal založit si tady téma a pochlubit se, že jsem se včera vrátil úspěšně z Rakouska.Během 4 dnů jsme navštívili, Berchtesgaden, Krimmelské vodopády a proháněl jsem se i po Grossglocknerské vysokohorské silnici. Najezdil jsem okolo 850 km a celé to se mnou absolvoval i Antenor na své Yamaha TDR 125.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovin
První den Prachatice, Passau, Salzburg, Berchtesgaden, Königssee
Druhý den Königssee, Kitzbühl,Wörgl,Zell am Ziller, Gerlosstrase, Krimmel, Holersbach.
Třetí den Grosglockner
Čtvrtý den kvůli dešti domu
Druhý den Königssee, Kitzbühl,Wörgl,Zell am Ziller, Gerlosstrase, Krimmel, Holersbach.
Třetí den Grosglockner
Čtvrtý den kvůli dešti domu
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Dneska Antenor doplnil na naše stránky http://www.strnamo.wz.cz/ cestopis z Rakouska a jsou tam i další fotky.
Ovine to se šiklo,v pondělí tam jedu. Hezkej výlet.
Snad nám vyjde počasí.
Neměl by si náhodou typ na slušnej kemp v okolí Prachatic?
Snad nám vyjde počasí.
Neměl by si náhodou typ na slušnej kemp v okolí Prachatic?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
jo určitě . Jede i Erika?
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden jsem se s Antenorem vydal na výpravu kolem Jižních Čech. Cestu jsem popsal na stránkách http://www.strnamo.wz.cz/
malá ukázka:
malá ukázka:
- KOMETA
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem se koukla,,slušela Ti ta černá čepička,,,, víš jak ráda mám ty policajtyZeusik píše:Nazdar tak jsem dnes koukal na zpravy na Primě a mame tu novou televizni hvězdu Ovin pěkne tak hlavně at nenaměřite mě
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš někoho splašil takže košili mám zadarmo, pak sem dostal 20 zapalovačů co jsem rozdal na celnicích, 2 krabice s houbovým gulášem. Na to že jsem se na tom nijak nepodílel tak spokojenost.
Špicááááááá, upřimně závidíííím
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Gratuluji, mooc vítám v klubu BMW, natož v sekci odpadlíků
podle všeho co jsem nastudoval....stará dobrá nepřepatlaná motorka s neuvěřitelným nájezdem, spolehlivá....terén dobrý, váha pro tebe dobrý....velikost- no možná klidně i větší ale sluší Vám to spolu....
Hodně štˇastných km, bez nehody.....
a pokud po Dakarovi nestihnu rovnou F 800 GS....dám si chvilku také s touto legendou velká mi rozhodně nebude
super volba...a není náhodou mooooc naleštěná ...na to že je to čistokrevnej off ..né je fakt povedená
jo a nezapomen že musíš mít chatku se mnou a Foxem...aby nás mohli pomlouvat
podle všeho co jsem nastudoval....stará dobrá nepřepatlaná motorka s neuvěřitelným nájezdem, spolehlivá....terén dobrý, váha pro tebe dobrý....velikost- no možná klidně i větší ale sluší Vám to spolu....
Hodně štˇastných km, bez nehody.....
a pokud po Dakarovi nestihnu rovnou F 800 GS....dám si chvilku také s touto legendou velká mi rozhodně nebude
super volba...a není náhodou mooooc naleštěná ...na to že je to čistokrevnej off ..né je fakt povedená
jo a nezapomen že musíš mít chatku se mnou a Foxem...aby nás mohli pomlouvat
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg