Redy
Redy
Ahojky, tak vás všechny zdravím! Nakonec sem tomu taky propadnul a dal na radu kamaráda koupit si Freewinda. No a už mám letos ujeto cca 3000km. Zatím naprostá spokojenost až na jednu věc ( hrká a nefunguje mi podsviceni tachometru ), ale jen co přijdu na to co všechno musím sundat za plasty, tak to dám snad nějak dohromady. Je pravda že jednou se při přejetí jednoho železničního přejezdu i na chvilku rozsvítil No doufám, že se někdy někde potkáme a třeba tu občas dostanu i nějakou tu radu od zkušenějších.
- Přílohy
-
- tak tohle sem pořídil, zatím jen dokoupenej kufr
- P1100251.JPG (149.65 KiB) Zobrazeno 17599 x
Re: Redy
No a ještě nějaké fotky z letošních vyjížděk
- Přílohy
-
- Les království
- P1090997.JPG (137.87 KiB) Zobrazeno 17579 x
-
- Pomezní boudy 25.4. - ještě zbytky sněhu
- P1090974.JPG (105.86 KiB) Zobrazeno 17580 x
-
- Pec pod Sněžkou - mají tu výbornou česnečku!
- P1090964.JPG (118.8 KiB) Zobrazeno 17579 x
další...
- Přílohy
-
- hrad Kost
- P1100228.JPG (117.77 KiB) Zobrazeno 17543 x
-
- zajímavé zařízení - brrr
- P1100151.JPG (104.13 KiB) Zobrazeno 17532 x
-
- Harrachov - můstky
- P1100237.JPG (137.97 KiB) Zobrazeno 17525 x
Já sem z Pardubic , ale mám kamaráda v Liberci, tak sme se za ním byli podívat. Bydlí v Ostašově, tak nás vytáhl na Ještěd. Zná to tam dokonale, jezdí tam závody do vrchu. Byl sem tam poprvé a mooooc pěkný! Jen škoda že tak fučelo.
No super, to je kousek, určitě můžeme něco spáchat. Do Trutnova jezdím tak 1x za 14 dní služebně. Teď tam budu určitě v pátek někdy po obědě na motorce, okolo 16 hod. letím směr Říčany u Prahy, máme tam akci.
Díky za tel. ( raději ho smaž z veřejnýho fora, já Ti svůj pošlu SMSkou ), se mnou to bude přesně naopak. Já se neutrhnu zcela jistě přes týden, ale jen o víkendech. Domů se dostanu tak okolo osmé večer. To bude fakt těžký. Ale až pojedu zase služebně do Trutnova, můžeme se domluvit a zajít aspoň někam pokecat. Nebo někde jinde,jezdím skoro všude po 1/3 ČR. Od Vensdorfu, Liberce, Teplic, až po Pelhřimov, Jihlavu...
Zdravim vas vsechny, tak takhle dopadla posledni letosni vyjizdka! Fotky jsou z dnesniho rana, zlomena noha a pretrzeny sval. Do jara snad budu fit. No polozit to ve 3O km/h je taky umeni!!!
- Přílohy
-
- 22102009375.jpg (44.25 KiB) Zobrazeno 17034 x
-
- 22102009376.jpg (42.67 KiB) Zobrazeno 17035 x
Ooooo sakra. Ta cestna lisaj nevyzera dobre! A tie dalsie ujmy... Jaj, velka smola takto na koniec sezony sa dokatovat.
Skore uzdravenie. A rychlu rehabilitaciu....
p.s.: Ak to chces pisat, co sa stalo?
Skore uzdravenie. A rychlu rehabilitaciu....
p.s.: Ak to chces pisat, co sa stalo?
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Minulou sobotu me chytnul v Zamberku dest.Dal sem si na pumpe kafco a vyrazil k domovu. V Castolovicich pred obuvi to prede mnou nejaka zenska zaslapla,asi chtela juknout na boty. Ja to taky zaslap,zadni kolo slo do smyku a uz sem se klouzal.Noha sla instinktivne dolu na asfalt a pak ji priklopila motorka. Odrenina zadna,krev zadna jen to koleno.Fakt sem jel asi 30.Ani sem k ty babe nedoklouzal a jela si klidne dal.Sebrali me az nejaci hodni lide co jeli proti.Taky motorkari. Kupodivu ta noha ani nebolela,jen sem s ni nehnul.Tak sem pockal na sanitku a ted si lezim v nemocnici. Takze tak nejako se to odehralo. Jo a motorka ma jen lehce odrenou nadrz a blinkr. Spadla hold na mekky, ne jako ja!
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
to je mazec to jsou ti co neznaji zrcatka ale policajti jak znam budou rikat ze jsi nenodrzel bezpecnou vzdalenost. toz se brzo uzdrav a tu prodejnu v castolovicich by meli zavrit ne ze je otevrena 7 dni v tydnu ale jeste tam nemaji ani decke boty a ostatni maj drahe
Tak to je fakt smola.Každopádne teraz získaš pred moto väčší rešpekt.Niečo podobné len na pravú nohu sa stalo skoro aj mne.Bolo to ale za inej situácie.Vtedy sa to našťastie obišlo len roztrhnutými nohavicami(Gore-tex nesklamal)a oškretou čižmou od zvodidla.
Prajem ti skoré uzdravenie.
Prajem ti skoré uzdravenie.
- sandman.21
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Redy, takže já to položil při cca 50km/h holt neoznačený úsek a štěrk Ale proti tobě jsem dopadl úplně vpohodě. Ani odřenina,ani zlomenina.Jen naražený rameno. Hadry prodřený,ale už je mám opravený a jezdím dál. Ale už tak nějak člověk má větši respekt a strach z cest, kde to moc nezná a neví co tam na něj může počkat.....
Přeji rychlé uzdravení
Přeji rychlé uzdravení
Freewind r.v.1999, modro-stříbrná, najeto při koupi 42tis, teď 48 tis. , vyhřívaný hefty,kufr GIVI, pneu MITAS E08
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Člověče na Žampachu no ale byla to povedená taškařice jako by to Hroch nepředpovídalDEEP píše:No i J-Fox se muze klido pochlubit jak jsme byli v tom Zamberku nebo kde to bylo.Asi tak 0,5km\hod a plesk.