burt
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
burt
co se takhle na zacatku kvetna kdyz bude hezky sjet na prvniho pecenyho burta venku nekde ve strednich cechach.a jestly mate nekdo pekny misto tak dejte vedet
x x x jinak to neumim
Re: burt
Já bych klidně i něco menšího, ale jsem v háji s časem.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Střední čechy a okolí bych bral a rád přijedu taky.Možná i Maikl.Záleží na tom jak psal Meldar kdy a kde.Mohla by to být taková generálka před Vrbnem.Víkend 4.4.-5.4.bude takovej malej servisní sraz u nás na chalupě.Asi tam bude jen Deep,Sinner,Vitas a já a možná Maikl.Klidně může přijed i někdo jinej ale pro toho by už nebylo místo na spaní.Tak že já osobně Hrochem navrhovanej termín 11.4.09 nemůžu protože budu jednak doma žehlit ten náš sraz 4.4. a taky moje žena bude slavit kulaté narozeniny.Tak ja jen pokud by to bylo jindy.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
misto nekdo navrhnete ja zadne nevim.chtelo by to nejake verejne taboriste nebo nejake misto odkud nas nepozenou sedlaci vidlemaVitouš píše:Střední čechy a okolí bych bral a rád přijedu taky.Možná i Maikl.Záleží na tom jak psal Meldar kdy a kde.Mohla by to být taková generálka před Vrbnem.
x x x jinak to neumim
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Docela se vloni osvědčil Kamenej přívoz.Problém je že tam by to bylo asi jen pod stanem a v dubnu...?hroch píše:misto nekdo navrhnete ja zadne nevim.chtelo by to nejake verejne taboriste nebo nejake misto odkud nas nepozenou sedlaci vidlemaVitouš píše:Střední čechy a okolí bych bral a rád přijedu taky.Možná i Maikl.Záleží na tom jak psal Meldar kdy a kde.Mohla by to být taková generálka před Vrbnem.
11.4 říkáš no nevím jestli to všechno stihnu.Má ještě dělat technickou.Jen co mě příjde spojka na řetěz hned valím na technickou.To aby jsme ty buřty ale dělali k obědu na stan to taky nevidím to by se muselo hodně oteplit.Napiš te to místo abych věděl jak daleko to budu mít?
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Já by jsem o místě věděl, samozdřejmě by jsem tam musel ještě zavolat ale myslím že by to vyšlo. http://www.camproviste.cz a je to zde http://mapy.atlas.cz/mapa/camproviste2
Byl jsem tam před třemi lety asi na dva dny, je tam hafo místa a nejezdí tam moc lidí, protože tam je blbej přístup k vodě. Ale to je vlastně v dubnu jedno. Pokud si dobře pamatuju, tak okolo nikdo nebydlí takže by rámus nevadil. Tenkrát tam byl hodně příjemnej a ochotnej majitel.
Jinak co se týče mě, tak já si čas udělám "kdykoliv".
A raději by jsem někde přespal.
Byl jsem tam před třemi lety asi na dva dny, je tam hafo místa a nejezdí tam moc lidí, protože tam je blbej přístup k vodě. Ale to je vlastně v dubnu jedno. Pokud si dobře pamatuju, tak okolo nikdo nebydlí takže by rámus nevadil. Tenkrát tam byl hodně příjemnej a ochotnej majitel.
Jinak co se týče mě, tak já si čas udělám "kdykoliv".
A raději by jsem někde přespal.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- JirkaS
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To by šlo, akorát doufám že se trochu umoudří počasí, na dvorku mám pořád kolem 5cm sněhu (a to je zítra první jarní den) Jo Vysočina....
edit: Koukal jsem na stránky toho kempu a sezona tam začíná až 1.5
edit: Koukal jsem na stránky toho kempu a sezona tam začíná až 1.5
Není rum není šturm
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Jo,burty v lese,jsou burty v lese ...
Ja teda nevim No jak budu z tou nohou fit.Stehy mi teda uz vyndaj okolo 6 Dubna.
No je to dost nasponovane.Ale uvidime co bude.K Vitosovi jedu autem Ponevac stehy a za druhe vercajk bych na motorce nepobral.
Ja teda nevim No jak budu z tou nohou fit.Stehy mi teda uz vyndaj okolo 6 Dubna.
No je to dost nasponovane.Ale uvidime co bude.K Vitosovi jedu autem Ponevac stehy a za druhe vercajk bych na motorce nepobral.
Co je stary,to je dobry ...
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem koukal, že zahajujou 1.5. ale myslím že by to šlo dohodnout na dřív. Zítra nebo v pondělí tam zkusím zavolat.
Já mám zatím všechny výkendy v dubnu volný, takže datum mi je ukradenej.
Já mám zatím všechny výkendy v dubnu volný, takže datum mi je ukradenej.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem volal do kempu a prý v dubnu to nebude problém.
Po dohodě s Hrochem, dávám hlasovat mezi termínem 18-19.4.2009 a 25-26.4.2009
Po dohodě s Hrochem, dávám hlasovat mezi termínem 18-19.4.2009 a 25-26.4.2009
18.04. mám kurz bezpečné jízdy, tak bych třeba po něm přijel, ALE NIC NESLIBUJI!
25.04. dělám.
25.04. dělám.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Člověče kolem tebe se to žení a vdává.To už je min.od začátku roku druhá svadba na které se zůčastňuješ.A co ty kdy dotoho praštíš?Nebo raději ne?To bude Sinner nadávat že jsem zase něco psal mimo téma.OMLOUVÁM SE možná to už nikdy neudělám.DEEP píše:18.4 Jedu na svatbu.Takze ja nic.Mozna az ty pozdejsi vikendy.