Palubka
Palubka
Chybělo mi před očima pár věcí, tak jsem to naplácal na desku. Deska je spíš návrh, narychlo "vyfrézovaný" na otočce ve stojanové vrtačce. Ve finále si to asi nechám vypálit z hliníku. Komponenty jsou z číny přes ebay za pár kaček (a týdnů). Není to ještě zapojené, tak to nesvítí.
Hodinky měly být původně jiné, ale nedodali mi je z číny (refund už jsem poslal), tak jsem použil svoje staré hodinky. Kompas je spíš dekorace i když položený na stole funguje, v náklonech motorky ale nemá moc šanci.
Hodinky měly být původně jiné, ale nedodali mi je z číny (refund už jsem poslal), tak jsem použil svoje staré hodinky. Kompas je spíš dekorace i když položený na stole funguje, v náklonech motorky ale nemá moc šanci.
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palubka
dost dobry
Náhodou ty hodinky tam sednou dost dobře.
Já bych tam nemusel mít kompas.
Vyrob verzi bez kompasu a koupim ji.
Já bych tam nemusel mít kompas.
Vyrob verzi bez kompasu a koupim ji.
Ten voltmetr je bohužel blbě za svetla vidět. Zkoušely jsme to na Supertenere, ten byl z ebay. Ale jinak moc pěkné.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Sinner: Voltmetr je blbě vidět, ale tak není to věc, kterou potřebuješ mít kontinuelně zobrazoenou. Je to spíš kontrolní věc na kterou jukneš, když se ti něco nezdá, pro eliminaci jedné z prvních a nejčastějších poruch (nenabitá baterka). A taky co chtít za kilo. Jsou tam i moc hezký ručičkový, třeba kolem 250, ale to je tak na choppera a ne na winda.
Twin: kompas jenom vyplňuje místo. Nic rozumnějšího co tam dát mě nenapadlo - přemýšlel jsem různý teploměry apod, ale vyhrál kompas. Až to budu nechat pálit, tak můžu těch desek nechat udělat víc s univerzálně malou dírou, kterou ti pak doma přesousturžím na libovolný průměr dle použitého zařízení.
Twin: kompas jenom vyplňuje místo. Nic rozumnějšího co tam dát mě nenapadlo - přemýšlel jsem různý teploměry apod, ale vyhrál kompas. Až to budu nechat pálit, tak můžu těch desek nechat udělat víc s univerzálně malou dírou, kterou ti pak doma přesousturžím na libovolný průměr dle použitého zařízení.
Verze 2, tzv. minimalistická.
Furt vymýšlím nějaký kokotinky, ale jinak se s tím soustruhem dělat nenaučím.
Furt vymýšlím nějaký kokotinky, ale jinak se s tím soustruhem dělat nenaučím.
Jako proti kustu žádnej... Ale osobně bych dal hlas verzi číslo jedna, ta se mi fakt líbí.
I cesta může být cíl....
Technicky hodně zajímavé, ale jak píše Kulich, asi bych dal také přednost verzi č. 1
Je to něco úplně jiného. Líbí / nelíbí je otázka vkusu, akceptuji. Taky to nemusí být poslední varianta. Spíš jsem chtěl ukázat, co všechno jde ... A pohrát si.
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
pěkné jsou vysoustružene krytky šroubu z boku na rámu,mam je i na sv
x x x jinak to neumim
hmmm...první verze hezký a navíc dobrej nápad...kdyby jsi dělal na kšeftík tak jeden kousek beru
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Pohrál jsi se pěkně. Dvojka je taková punkováFifík píše:Je to něco úplně jiného. Líbí / nelíbí je otázka vkusu, akceptuji. Taky to nemusí být poslední varianta. Spíš jsem chtěl ukázat, co všechno jde ... A pohrát si.
Podle mě pěkné provedení, ale hodilo by se na nějakou jinou motorku. Třeba nějaká přestavba, něco oholeného. Freewind moc punkový není
Přátelé, vzal jsem to z gruntu. Plastu už je na Freewindu dost, tak jsem udělal hliníkový odlitek.
Máte někdo též zájem? Vzhledem k rozdílným preferencím tam záměrně nejsou a nebudou přístroje. Pokud to někdo bude chtít, napíše mi průměr komponentů a já mu na to předvrtám díry. Zbytek už formou skládačky ve spolupráci s ebayem, kde je různých serepetiček milión, každý sám. Jediné, co mohu dodat je zásuvka.
Dejte vědět, čím víc zájemců, tím příznivější cena.
Pro inspiraci pište, co všechno se tam dá dát.
Za mě: zásuvka, voltmetr, teploměr, ampérmetr, různé vypínače, přepínače, kontrolky, kompas ...
Máte někdo též zájem? Vzhledem k rozdílným preferencím tam záměrně nejsou a nebudou přístroje. Pokud to někdo bude chtít, napíše mi průměr komponentů a já mu na to předvrtám díry. Zbytek už formou skládačky ve spolupráci s ebayem, kde je různých serepetiček milión, každý sám. Jediné, co mohu dodat je zásuvka.
Dejte vědět, čím víc zájemců, tím příznivější cena.
Pro inspiraci pište, co všechno se tam dá dát.
Za mě: zásuvka, voltmetr, teploměr, ampérmetr, různé vypínače, přepínače, kontrolky, kompas ...
To vypadá hodně dobře!
...zadarec, tak já bych zájem o jeden kousek měl
Ahoj,
není problém. Napiš do zprávy, co by sis tam představoval a domluvíme detaily.
O.
není problém. Napiš do zprávy, co by sis tam představoval a domluvíme detaily.
O.
-
Sorry že oživuju starý vlákno. Ale nemáš někde rozměry na tu palubku?