Letos si chci dělat řidičák na moto, a moje otázka zní, jestli by jste doporučili freewinda pro začátečníka? Pořád po něčem pokukuju, a zalíbila se mi právě tahle motorka... je to takovej pěknej kompromis... (cena/vzheld/využití...)

Už si na něčem jezdil předtím. Třeba fichtl nebo tak. Kolik měříš ? Abys dosáhl dobře na zem. Freewind je trošku vyšší. Nejsem zastánce toho udělat si řidičák a hned jít na 35kW 650ku, ale od toho tu nejsem. Jde o to jestli se na to cítíš, nebo jestli jsi někdy na něčem už nejezdil.Ufas píše:Zdravím všechny...
Letos si chci dělat řidičák na moto, a moje otázka zní, jestli by jste doporučili freewinda pro začátečníka? Pořád po něčem pokukuju, a zalíbila se mi právě tahle motorka... je to takovej pěknej kompromis... (cena/vzheld/využití...)
Mě je 21 a používám nejraději taky tvou rychlost 80-100km/h. Mám se docela rád a mám plány do budoucna, takže se nehodlám zabít. na dálnici si troufnu zkusit 150, ale víc nerad jedu i v autě. Prostě ve vyšších rychlostech v tom vidím až moc fyziky => setrvačnost, brzdný účinek, součinitel tření a podobný věci se mi míhají hlavou vždy, když vyjedu na silnici, na čemkoli.kanko00 píše:Ked rozkazuje Tvoj rozum Tvojej pravej ruke na plyne, tak si v pohode kup XF 650. Ak je to naopak, tak si nekupuj ZIADNU motorku.
p.s.: Nejazdil som cca 10--12 rokov a teraz mam tri roky XF 650. Myslim, ze v pohode, ale zas ja som taky "dochodca" na moto - 80-100 km/h.