Kde bude SRAZ 2016?
Re: Kde bude SRAZ 2016?
Nazdar Jozo! Nepisal som o moKrej motorke, ale o oranzovej!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Nechci se hádat,
ale pokud na posledních dvou srazech nebyla soutěž o nejhezčí moto.... tak výherní tričko HRDĚ nosím já za svoji KRÁSNOU "ČERVENOU" FREEWINDOVOU motorečku
ale pokud na posledních dvou srazech nebyla soutěž o nejhezčí moto.... tak výherní tričko HRDĚ nosím já za svoji KRÁSNOU "ČERVENOU" FREEWINDOVOU motorečku
Free Wind
Takže k veci,počas sobotňajšieho výjazdu mám zabezpečený aj obed o 12:30.Bude slepačí vývar a druhé si budete môcť vybrať z pečeného kuraťa z ryžou alebo bryndzovými haluškami.
Potom by bolo dobré keby ste mi do súkromnej správy napísali kto čo chcete.Cena za obed je 5,5€.
Potom by bolo dobré keby ste mi do súkromnej správy napísali kto čo chcete.Cena za obed je 5,5€.
Konecne viem kto to na Planinke dostal cierne tricko NAJ_Freewind....
Vytriasli sme ho z postele a odovzdali tricko!
kanko00 píše:Konecne viem kto to na Planinke dostal cierne tricko NAJ_Freewind....
Ano to souhlasí .
Na ten probouzecí "ŠOK" si stále dobře pamatuju
Hlavně radost mám z toho doteď!!! Takže za mne díky a chvála všem Freewinďákům!!!
Free Wind
Takze uz mam zabezpecene aj jedlo a hlavne pivo v miestnom bufete.Budu na nas pripraveny a taktiez na to ze budeme dlho do noci popijat.Na piatok som dohodol veceru ktora sa bude vydavat od 18:00 do 21:00 a bude podla vlastneho vyberu z ponuky.Za jedlo si kazdy bude platit sam a to pri objednavani.Kto by prisiel skor tak sa moze najest z ponuky bufetu.Sobotu na ranajky budu parky ktore sa budu vydavat od 7:00 do 9:30.Tiez kazdy plati sam.Vecera v sobotu tak isto ako v piatok.
V nedela na ranajky je syrovosunkovy tanier v case 8:00 az 11:00.
Potom poprosim ty ktory si este nenahlasili obed na sobotu tak nech si nahlasia.Treba si vybrat medzi haluskami a kuratom.Poslite mi to do sukromnej spravy.
V nedela na ranajky je syrovosunkovy tanier v case 8:00 az 11:00.
Potom poprosim ty ktory si este nenahlasili obed na sobotu tak nech si nahlasia.Treba si vybrat medzi haluskami a kuratom.Poslite mi to do sukromnej spravy.
Takéto letáky budete dostávať po príjazde do kempu.Kamarát pomohol vytlačiť.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Aký obed
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Ale veď to tam máte napísane na tom letáku.Obed je rezervovaný a bude na salaši Kľak na Fačkovskom sedle.
Tam by som ešte poprosil tý ktorý ešte nemáte vybratý obed tak si vyberte a napíšte mi to do súkromnej správy.
Pre pripomenutie na výber je Pečené kura s rižou alebo bryndzové halušky.
Tam by som ešte poprosil tý ktorý ešte nemáte vybratý obed tak si vyberte a napíšte mi to do súkromnej správy.
Pre pripomenutie na výber je Pečené kura s rižou alebo bryndzové halušky.
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Užijte si to.
Já jsem vtomhle termínu na rodinné dovoléne.
Sice taky na Slovensku ale o 150km vedle.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- LiborZ
Pro cestovatele Tvého kalibru je to hned u sousedů. Klidně se můžeš stavitJ-Fox píše:Užijte si to.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Jedině že by jsem dojel 550 km domu pro moto a pak se stavil.LiborZ píše:Pro cestovatele Tvého kalibru je to hned u sousedů. Klidně se můžeš stavitJ-Fox píše:Užijte si to.
- LiborZ
Možná by Ti pro tentokrát prošla i správně naložená plechovkaJ-Fox píše:Jedině že by jsem dojel 550 km domu pro moto a pak se stavil.LiborZ píše:Pro cestovatele Tvého kalibru je to hned u sousedů. Klidně se můžeš stavitJ-Fox píše:Užijte si to.
Šimi jednu přitáhl na Planinku a nikomu to nevadilo Bečky piva s výčepním pultem holt na mašinu nenaložíš
Foxiku, ak to nie je tajne, napis kde si. Prijdem ta prepadnut, teda ak to nebude vadit!
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
http://www.1-2-3-ubytovanie.sk/cz/polacek-vadaskanko00 píše:Foxiku, ak to nie je tajne, napis kde si. Prijdem ta prepadnut, teda ak to nebude vadit!
Klidně se stavte
Takže vážený,ubytko zajednané,obed zabezpečený,všetko nachystané.Po príchode vás pred vstupom do areálu kúpaliska(na bráne) budem zastavovať spolu s vrátnou.Po zaplatení za ubytovanie dostanete kartu pobytu na základe ktorej vás potom pustia do areálu kúpaliska aj keď ho opustíte.Ja vám zase dám leták s programom zrazu a mapkou sobotňajšieho výjazdu.
p.s. Nezabudnite si plavky má byť pekne a teplo.
Super už se tesim
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
- LiborZ
Martine, od kolika hodin začne tam budeš?Martin G píše:Takže vážený,ubytko zajednané,obed zabezpečený,všetko nachystané.Po príchode vás pred vstupom do areálu kúpaliska(na bráne) budem zastavovať spolu s vrátnou.Po zaplatení za ubytovanie dostanete kartu pobytu na základe ktorej vás potom pustia do areálu kúpaliska aj keď ho opustíte.Ja vám zase dám leták s programom zrazu a mapkou sobotňajšieho výjazdu.
Ať náhodou někdo nepřijede moc brzo
A do kolika budeš na bráně a od kolika v hospodě? Za nás vidím příjezd někdy mezi 22 a 24 h.
Aky zraz? Kde? Platit na brane? Plagaty nosit? Okartickovany byt?
Nezastavuji! Mam spozdeni....
Nezastavuji! Mam spozdeni....
- šimi
To je pravda.Od kolika hodin můžeme přijíždět?Možná by se hodil i telefon na Tebe(do soukromé správy),kdyby někdo zabloudilLiborZ píše:Martine, od kolika hodin začne tam budeš?Martin G píše:Takže vážený,ubytko zajednané,obed zabezpečený,všetko nachystané.Po príchode vás pred vstupom do areálu kúpaliska(na bráne) budem zastavovať spolu s vrátnou.Po zaplatení za ubytovanie dostanete kartu pobytu na základe ktorej vás potom pustia do areálu kúpaliska aj keď ho opustíte.Ja vám zase dám leták s programom zrazu a mapkou sobotňajšieho výjazdu.
Ať náhodou někdo nepřijede moc brzo
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !