Sinner píše:Zatím dobrý.
Sakra nesnasim tyhle akce na poslední chvíli.Na SK se fakt tesim bud pojedu na starých loziskach nebo na nových a kdyz se neco posere.Pojedu mozna tak autem do prace v patek na odpoledni b
Sinner píše:Zatím dobrý.
Dobrá zkratkaRadek píše:Taky už máme s moji drahou polovičkou násřel trasy ,ale jedem už ve čtvrtek....
https://www.google.cz/maps/dir/Jesen%C3 ... !3e0?hl=cs
Ty vole, jak na to koukám, to je podle akcí spíš nějaká motoburza.DEEP píše:Koukám že už nás připíchli na nástěnku
http://www.camplosos.sk/index.php?events
Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyžekanko00 píše: kooookos, ze KLIO..... zemrel som.....
Ten kemp losos je k tomu ako urceny. Byva tam aj Kawasaki stretko....
V piatok som tam ako na bielom koni....
kanko00 jezdí na bílém i když je 35°DEEP píše:Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyžekanko00 píše: kooookos, ze KLIO..... zemrel som.....
Ten kemp losos je k tomu ako urceny. Byva tam aj Kawasaki stretko....
V piatok som tam ako na bielom koni....
Tak bych snad spíše než lyže, doporučil nafukovací rukávky.DEEP píše: Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyže
Nic proti jeníkovi osobně nemám ale přeci jen...tak holt zmoknem.Co se dá dělat.Sinner píše:Na to že nebude pršet bych nesázel, Jede s námi Jeník a toho Humusák překřtil na Boha Dažďa. Já s ním zažil x dovolenejch a výletů a na většině z nich jsem zmokl tak jak nikdy před tím.
Například zde jsem na něj pár dní čekal to byla ta lepší část, co přišlo potom ....hanba mluvit
Tak bych snad spíše než lyže, doporučil nafukovací rukávky.DEEP píše: Na bilém snad ne .Proboha.Nerad bych sebou táhnul Lyže
Osobně taky nevyhledávám jízdu v dešti ,ale SRAZ ! je SRAZ !Twin píše:Dlouhodobá předpověď říká že o víkendu pršet bude.
Zatím pořád zvažuji že se na vás přijedu podívat, ale počkám si na předpověď těsně před víkendem.
Taky nesnáším jízdu v dešti
Nosit gatě naruby, já už to moc neřeším, přeci kvůli tomu, že prší si nezkazím zábavu. Pít se dá i pod střechouTwin píše: ale kalhoty mám nepromokavý jenom jedním směrem a to dovnitř.