Statečně..LiborZ píše:Kam se na vás hrabe Zuzana HejnováTa je až někde na 20. stránce
![]()
Výlet to byl určitě suprový. Jak to zvládala kamarádka?
taky vždycky řvu... já nechci do bláta, já chci mrdat jenom asfalt...a nakonec skončim po pás v blátěyuri13 píše: Statečně..Jako jediná z nás enduristů jezdí do terénu jen z donucení, ale i tak zajelo o něco víc, než kamarád na SV..
martinbrejcha píše:taky vždycky řvu... já nechci do bláta, já chci mrdat jenom asfalt...a nakonec skončim po pás v blátěyuri13 píše: Statečně..Jako jediná z nás enduristů jezdí do terénu jen z donucení, ale i tak zajelo o něco víc, než kamarád na SV..
![]()
Maty
Koukni sem,je to poslední příspěvek na této stránceyuri13 píše:Tak pánové.. Taste.. Kdo to překoná..?![]()
![]()
martinbrejcha píše:kolega na KLR (´88 ) taky jednobuch min. týden
přetočil tachometr.....100tis km
Takže kdo by chtěl zánovní káwičku se 100km,
můžete se přihlásit...
šimi píše:martinbrejcha píše:kolega na KLR (´88 ) taky jednobuch min. týden
přetočil tachometr.....100tis km
Takže kdo by chtěl zánovní káwičku se 100km,
můžete se přihlásit...To se jen tak nevidí,aby měl na denním tachometru víc kilometrů než na hlavním!
![]()
![]()
kanko00 píše:Nechapem co su to za motorky!!! Na Slovensku a v Cechach ma predsa kazda normalna motorka cca 30 - 32.000 km. A nie take bludy ako mate na foto.
Díky Ti brachu! Moc si vážím každého zhodnocení..hroch píše:tady máš10
Vzor 85yuri13 píše:Včera vyrobený "značkový" vercajk-pytlík přesně tvarovaný do prostoru pod sedlem..![]()