Dave842
Re: Dave842
To je pořádnej skok. Určitě ti bude slušet.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Hmmm.. Jako určitě jisté sklony k térénu má, ale myslím že to není ten nejideálnější prostor pro něj.. Koupil jsem to s novýma silničníma gumama, ale já pak určitě koupím nějaký 07 třeba a uvidíme jak se mu to bude líbit
Jo, skok to je docela slušnej. Ale ono to není v mojí moto historii nic nového Začínal jsem na babettě, pak Freewind a teď Varan Jinak papírově je to cca 2x silnější. A je to fakt celkem znát.. Na Windovi jsem jel max 150 a to jsem se bál jestli se nerozskočí. Tady jsem jel 160 a to jsem postřehl až když jsem se kouknul, kolik teda jedu Člověk už fakt trochu začíná ztrácet představu o té rychlosti..
Když to dobře půjde, tak se vám určitě přijedu ukázat!
Jo, skok to je docela slušnej. Ale ono to není v mojí moto historii nic nového Začínal jsem na babettě, pak Freewind a teď Varan Jinak papírově je to cca 2x silnější. A je to fakt celkem znát.. Na Windovi jsem jel max 150 a to jsem se bál jestli se nerozskočí. Tady jsem jel 160 a to jsem postřehl až když jsem se kouknul, kolik teda jedu Člověk už fakt trochu začíná ztrácet představu o té rychlosti..
D@VE
- šimi
[/quote]
Jak když to půjde. Tady jsi psal:
Já zatím nemám na čem přijet.. Ale kdyžtak bych šel stejně pod stan, takže mě neřeš
Takže teď už je problém vyřešen. Máš na čem přijet
[/quote]
Jak když to půjde. Tady jsi psal:
Já zatím nemám na čem přijet.. Ale kdyžtak bych šel stejně pod stan, takže mě neřeš
Takže teď už je problém vyřešen. Máš na čem přijet
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- Dave842
No já totiž budu mít nějak v tom čase státnice na bakaláře.. Což jsem tehdy nějak opomněl, když jsem to psal
D@VE