Ovin píše:Tak jsem se také zařadil na toto vlákno, neboť Freewinda mi sebral kluk, někteří ho znáte z Vrbna a tak jsem pořídil něco většího BMW R 1150 GS Adventure. Fotky jsem dal do galerie. Doufám, že mi bude sloužit minimálně stejně dobře jako Freewind.
Super volba! Na tvoje vylety fakt super!
Gratulujem!!!
Ovin píše:Tak jsem se také zařadil na toto vlákno, neboť Freewinda mi sebral kluk, někteří ho znáte z Vrbna a tak jsem pořídil něco většího BMW R 1150 GS Adventure. Fotky jsem dal do galerie. Doufám, že mi bude sloužit minimálně stejně dobře jako Freewind.
Dnešní děti si na rodiče strašně dovolují, ale Ty ses asi moc nebránil co?
Heleď. Vyzkoušel jsem např. VF 1000 R 85ˇ, CBR 600 RR 05ˇ, Bandit 650 05ˇ, CB 500 99ˇ, Z 1000 09ˇ. Každá z nich je nečím skvělá. Ale HD je fakt MOTORKA. Jenom motor, sedlo řídítka a dvě kola, protože nic víc nepotřebuju. Půjč si ho a uvidíš sám. Já jsem prostě zamilovaný.
Heleď. Vyzkoušel jsem např. VF 1000 R 85ˇ, CBR 600 RR 05ˇ, Bandit 650 05ˇ, CB 500 99ˇ, Z 1000 09ˇ. Každá z nich je nečím skvělá. Ale HD je fakt MOTORKA. Jenom motor, sedlo, řídítka a dvě kola, protože nic víc nepotřebuju. Půjč si ho a uvidíš sám. Já jsem prostě zamilovaný.
Asi se hláím mezy ODPADLÍKY....... ještě není doma neodolal jsem DL650 2008 8500km. Jak víte od vánoc již moto nemám,ale Vlastička dostala pěkný dárek,tak větráček na srazu chybět nebude .
Peknej vanocni stromek. Lepsi jak stribrna jedlicka.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
To mate aky klub a pomenovanie??? Vsak to je vulgarne....
Aj ked mi zial zatial najlepsie vychadza S1000R od BMW, nebudem dufam v tak vulgarnom klube!!!
Já jsem se rozhodl na to jít opačným směrem - pořídit si k Freewindovi ještě něco staršího, co se dá leštit a hodí se na nedělní vyjíždky za hezkého počasí Sice nový motorky jsou taky krásný, ale už mě nějak moc nebaví a ty starý mají duši ...