![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
jestly chces tak ja muzu prijed do rozmitalu a odtamtud muzeme ject do kempu.nebudu na netu tak moje cislo je 774486371 napis treba smsku a domluvime sehace píše:Tak pánové,pěkně sem to zkloubyl,v sobotu 25 vyjíždim brzo ráno,protože bych chtěl bejt něco před devátou v kovo květoň,sem s nima domluvenej a do toho kempu přijedu už s láďákem(prej se to moc poštelovat nemusí řikal sám pan květoň)když tak to dořešim v kempu.
Doufam že ti hrochu nevadí že tam přijedu z freewindem stejný barvy i stejnym ladákem??Jinak díky moc za tip,protože za 4200 je to bomba a má homologaci. Prej vejfuk tam maj jenom udělat ten svod,řikal i snapasovánim max 3 hod....v kolik hodin máte v plánu sejít se v tom kempu??
No nevím jestli bych ti nahradil Petru?A snad ani reději nechci.Pokud mě to vyjde je to tak na 90% tak se na tebe těším (samozřejmě i na ostatní).Dneska mě volal Vitas má rozhozený šavle a pokud to dá dohromady tak by snad taky jel.hroch píše:tak koukej priklusatpeta bohuzel nejede protoze musi pryc tak trba misto ni
Si zajed do Hradku nad Nisou mam k tomu veskerej vercajkhace píše:Tak si dej rovnou příbram ne??![]()
![]()
možná budu potřebovat pomoc při štelování karburátorů s ladákem
![]()
A co ty hrochu jak si musel štělovat??Budu na tom asi stejně když budu mít ten samej.